Neraida
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DreamsRevenge
Περιβόητο μέλος
Γενικά βέβαια ψάχνω εικόνες που να μην είναι πολύ γνωστές, ή κατοχυρωμένες κάπου γιατί αυτό δεν είναι έντιμο απέναντι στους δημιουργούς τους.
Μου αρέσουν όμως τόσο οι δράκοι με όλο αυτό το μυθικό περιβάλλον τους και τους συμβολισμούς που είχαν σε διάφορους πολιτισμούς και εποχές...
...που όταν μου αρέσει πολύ κάποια εικόνα (δεν είναι πάρα πολλές αυτές τελικά) την αποθηκεύω αμέσως για πιθανή μελλοντική χρήση!
(και το desktop μου αυτή την περίοδο ένα ωραιότατο μπλε κεφάλι δράκου έχει)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος
Κοιταζω παντα το αβαταρ καθως και η υπογραφη ακομα και το προφιλ μου να εχουν καποια ιχνη- σημαδια δικα μου, να με αντιπροσωπευουν καθε φορα.
Πχ, δε θα μπορουσα ποτε να γραψω γκρικλις σαν υπογραφη γιατι δε μου αρεσουν τα γκρικλις και ειμαι λατρης της ελληνικης.
η πχ να βαλω εναν δρακο, παρολο που ειναι αρκετα πρωτοτυπο σαν αβαταρ οπως η φιλη μας πανω, ισως γιατι δε με ελκυουν οι δρακοι και οσα εχουν να κανουν με επιστημονικη φαντασια.
θυμαμαι ειχα αλλαξει καποια στιγμη, παραηταν μαυρο, το σχολιασαν καποιοι, το παρατηρησα κι εγω, ομως ηταν θεμα διαθεσης οχι απαραιτητα κακης ομως, ισως διαθεση αναζητησης και φιλοσοφιας. τελικα επανεφερα ενα επισης αντιπροσωπευτικο.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos
Επιφανές μέλος
Cherie
Δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Πρώτα απ' όλα πρέπει να μου αρέσει. Συνήθως ψάχνω πολύ ώρα μέχρι να βρω κάτι ωραίο.
Επίσης, μετά το αβατάρ, ψάχνω και για υπογραφή που θα ταιριάζει, σε χρώματα και μούντ.
Πρέπει επίσης να μην είναι τεράστια, ούτε πολύ μικρή, και να ταιριάζει με το μαύρο παράθυρό μου.
Εχμ.. αυτά.
Επίσης, δε ξέρω γιατί, αλλά βάζω μόνο κοπέλες/γυναίκες τελευταία, και όχι τοπία ή στενάχωρα μαύρα.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ααααα, και συνηθως εχω ενα avatar για πολυ πολυ καιρο επειδη βαριεμαι να το αλλαζω... Οπως το προηγουμενο μου που το εχω απο δω κι απο κει 4-5 χρονια...
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
Η υπογραφή θέλω ή τουλάχιστον προσπαθώ να είναι στο ίδιο μουντ με το αβαταρ, από χρώματα μέχρι ύφος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koum
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannoutas
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.