self-instructive depressing Περιβόητο μέλος Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6.396 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 15:50 Ο self-instructive depressing: #1 21-08-10 15:50 εδώ θα γράφουμε τις εμπειρίες μας από φάρμα εμένα μου αρέσει να ταΐζω τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 16:21 Η fantasmenos: #2 21-08-10 16:21 Μάζεψε καναβούρι και ρίξτο δίπλα από τις ντομάτες αντί να ταΐσεις τα πουλάκια, η φάρμα σου θα αποκτήσει δυνατότητες κερδοφορίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η Eileen έγραψε: #3 21-08-10 16:27 Σωστά! Άλλωστε ο δικός μας αρχηγός έχει φέρει και σετ καπνιστή οπότε θα είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι! Βέβαια φαντ σε ένα νησί με ναυαγούς το εμπόριο είναι κάπως δύσκολο, δεν νομίζεις? Οπότε θα αρκεστούμε σε προσωπική χρήση! Το πολύ πολύ να πασάρουμε και λίγο στο Φόκο και την Γοργόνα για να κάνουν τα στραβά μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Ο fockos έγραψε: #4 22-08-10 00:48 Eμένα μου αρέσει να αρμέγω αγελάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εδώ θα γράφουμε τις εμπειρίες μας από φάρμα εμένα μου αρέσει να ταΐζω τις κότες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantasmenos Τιμώμενο Μέλος Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Θεολόγος και μας γράφει από Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.026 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 16:21 Η fantasmenos: #2 21-08-10 16:21 Μάζεψε καναβούρι και ρίξτο δίπλα από τις ντομάτες αντί να ταΐσεις τα πουλάκια, η φάρμα σου θα αποκτήσει δυνατότητες κερδοφορίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η Eileen έγραψε: #3 21-08-10 16:27 Σωστά! Άλλωστε ο δικός μας αρχηγός έχει φέρει και σετ καπνιστή οπότε θα είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι! Βέβαια φαντ σε ένα νησί με ναυαγούς το εμπόριο είναι κάπως δύσκολο, δεν νομίζεις? Οπότε θα αρκεστούμε σε προσωπική χρήση! Το πολύ πολύ να πασάρουμε και λίγο στο Φόκο και την Γοργόνα για να κάνουν τα στραβά μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Ο fockos έγραψε: #4 22-08-10 00:48 Eμένα μου αρέσει να αρμέγω αγελάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάζεψε καναβούρι και ρίξτο δίπλα από τις ντομάτες αντί να ταΐσεις τα πουλάκια, η φάρμα σου θα αποκτήσει δυνατότητες κερδοφορίας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen Τιμώμενο Μέλος Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.507 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2010 στις 16:27 Η Eileen έγραψε: #3 21-08-10 16:27 Σωστά! Άλλωστε ο δικός μας αρχηγός έχει φέρει και σετ καπνιστή οπότε θα είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι! Βέβαια φαντ σε ένα νησί με ναυαγούς το εμπόριο είναι κάπως δύσκολο, δεν νομίζεις? Οπότε θα αρκεστούμε σε προσωπική χρήση! Το πολύ πολύ να πασάρουμε και λίγο στο Φόκο και την Γοργόνα για να κάνουν τα στραβά μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Ο fockos έγραψε: #4 22-08-10 00:48 Eμένα μου αρέσει να αρμέγω αγελάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Σωστά! Άλλωστε ο δικός μας αρχηγός έχει φέρει και σετ καπνιστή οπότε θα είμαστε πλήρως εξοπλισμένοι! Βέβαια φαντ σε ένα νησί με ναυαγούς το εμπόριο είναι κάπως δύσκολο, δεν νομίζεις? Οπότε θα αρκεστούμε σε προσωπική χρήση! Το πολύ πολύ να πασάρουμε και λίγο στο Φόκο και την Γοργόνα για να κάνουν τα στραβά μάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.619 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2010 στις 00:48 Ο fockos έγραψε: #4 22-08-10 00:48 Eμένα μου αρέσει να αρμέγω αγελάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eμένα μου αρέσει να αρμέγω αγελάδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.