Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Νομίζω οτι ο τίτλος τα λέει ολα..σχεδόν.Μιλάω για την τραγουδίστρια και θα ήθελα να μαθω απόψεις.Πολλοί την λατρέυουν,άλλοι τη μισούν,αλλοι αδιαφορούν και άλλοι κρίνουν τους στίχους της...Εσείς?
μου αρέσει λίγο, έχει κάτι εκκεντρικό. Μου αρέσουν οι εκκεντρικές και cool γυναίκες. Δείχνει ιδιοφυής και είναι και όμορφη.
Ευσταθία
https://youtu.be/ABue6kt2Oqw
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

ζαμπόν
δίχως λιπαρά
περιοδικά
και λόγια ντεκαφεϊνέ!

https://www.youtube.com/watch?v=bjyBBF2WheI&feature=related
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Χωρίς εσένα η ζωή θα είναι
ζαμπόν
δίχως λιπαρά
περιοδικά
και λόγια ντεκαφεϊνέ!
https://www.youtube.com/watch?v=bjyBBF2WheI&feature=related

Guest 990498
Επισκέπτης

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τωρα την παραδεχομαι ως μυαλο και στυλ γιατι εχουν μηνυματα τα τραγουδια της..
παρολο που δεν μου αρεσουν τετοια jazz μιλητα τραγουδια..
οποιον διατηρει προσωπικοτητα,αναμεσα στη σημερινη ομογενοποιηση της βιομηχανιας θεαματος του λεω μπραβο
εγω την ξερω ως την μουρλη θεολογο..
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

την περνουσ ααρχικα για τρελη..
γι'αυτό μου αρέσει. Σοβαρή τρελλή, σπάνιος χαρακτήρας. Ξέρεις τι δύσκολο είναι να είσαι σοβαρός τρελλός ;
Κρεμάστηκε ο άλλος, το στέκι μόλις έχασε ένα μέλος.

underwater
Περιβόητο μέλος

Αν και μου αρέσουν οι "εκκεντρικές" προσωπικότητες στην τέχνη, η συγκεκριμένη νομίζω το έχει παρακάνει με την περσόνα που έχει βγάλει προς τα έξω. Και η μουσική της δεν μου αρέσει (όχι, δεν είμαι μπουζουκόβια).

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Τέσπα, εμένα μου είναι παντελώς αδιάφορη, τίποτα ιδιαίτερο για τα δικά μου μουσικά γούστα...
Το δε στυλάκι της ακόμη πιο αδιάφορο...
Alessandra
Διάσημο μέλος

Ας είναι καλά η κοπέλα...
Iliaso
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.