ice-girl
Νεοφερμένο μέλος
Η ice-girl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 103 μηνύματα.

21-05-08

14:38

Έχετε στείλει ποτε γράμμα σε κάποιον/α σταρ?
Αν ναι πήρατε απάντηση?
Απάντησε ο/η ίδιος/α?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

21-05-08

15:29
Όχι, αλλά όταν διάβαζα Ποπ-κορν είχα στείλει μία ερώτηση στον Eros Ramazzoti, μιας και είχαν ανακοινώσει τη συνέντευξή του.
Και τη δέχτηκαν, μάλιστα ήταν από τις πρώτες!!
Και τη δέχτηκαν, μάλιστα ήταν από τις πρώτες!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών, επαγγέλλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3.923 μηνύματα.

21-05-08

15:30
Όχι, αλλά θα ήθελα να στείλω σε μερικούς πολιτικούς…
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα.

21-05-08

16:13
Αν απαντησω θα χαλασω το προφιλ μου 
Μιση ντροπη δικη μου, μιση ντροπη δικη του

Μιση ντροπη δικη μου, μιση ντροπη δικη του

underwater
Περιβόητο μέλος
Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα.

21-05-08

18:31
Είχα αγοράσει 1 δωράκι που συμβόλιζε πράγματα και το είχα δώσει μαζί με 1 γράμμα στον Αλκίνοο Ιωαννίδη. Χαζομάρες, αλλά το αισθανόμουν πολύ και δεν το μετάνιωσα.
Μιλάμε για πολλά χρόνια πριν φυσικά!

T_Chameleon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο T_Chameleon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 397 μηνύματα.

22-05-08

13:23
Γράμμα στον άγιο Βασίλη θα έστελνα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...