Αριθμοί και γράμματα

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα.
Να ένα παιχνιδάκι με αριθμούς. Γράψτε έναν σαν λέξη και ο επόμενος θα πεί έναν αριθμό βάση των λέξεων:worry:

Ας πώ καλύτερα παράδειγμα γιατί στην περιγραφή το σκότωσα:P

Λέει ο πρώτος τον αριθμό π.χ. τεσσερα

Ο επόμενος επιλέγει τι θέλει, αριθμό με 4 γράμματα; θέλει τον αριθμό επτά όσα τα γράμματα της λέξης; θέλει να γραψει άλλον ένα αρθμό με 7 γράμματα; ότι θέλει;) και όσο πάει, ο αριθμός μπορεί να ανέυει όσο μπορεί να πάει, οι διπλές λέξεις μετριούντε σαν μία...

Οσοι δεν κατάλαβαν ρωτάνε, πιστέυω να πάει καλά;)

Προσοχή πρέπει να γράφετε τους αριθμούς με λέξεις, τα ψηφία είναι λάθος, έτσι θα είναι πιο έυκολο στην ανάγνωση αντό να μετράμε στην τύχη:)

Ξεκινάω με το Δέκα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είκοσι επτά (10 γράμματα)

Καλά το πάω; :P Τώρα λέω εγώ αριθμό ή ο επόμενος βάζει αριθμό με 27 γράμματα; :upside:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σαραντα δύο (10 γράμματα)

Οχι Γιωργο ο επόμενος πέρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος:hmm: θέλει σκέψη:P

Οχι Γιωργο ο επόμενος παίρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος:hmm: θέλει σκέψη:P
Από ποιο δικό μου; :hmm:
Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. :P

Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. :hmm:

Από ποιο δικό μου; :hmm:
Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. :P

Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. :hmm:

Θές έτσι; πωωωωωωωωω θα πεσει πολλη σκέψη έτσι, γουστάρω πάμε τότε δώσε το νούμερο πάμε απο την αρχή :clapup::clapup:

Δεκαπέντε. :P

Τετρακόσια πεντε:confused::P

Είμαστε σίγουροι;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τετρακόσια πεντε:confused::P

Είμαστε σίγουροι;:hmm:
Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός...

Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; :hmm:

Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. :)

Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. :P

Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο

εννεα

Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές:P πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί:P αρα εννεα για αρχη;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back