mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 12:25 Η mania έγραψε: #1 25-02-08 12:25 Να ένα παιχνιδάκι με αριθμούς. Γράψτε έναν σαν λέξη και ο επόμενος θα πεί έναν αριθμό βάση των λέξεων Ας πώ καλύτερα παράδειγμα γιατί στην περιγραφή το σκότωσα Λέει ο πρώτος τον αριθμό π.χ. τεσσερα Ο επόμενος επιλέγει τι θέλει, αριθμό με 4 γράμματα; θέλει τον αριθμό επτά όσα τα γράμματα της λέξης; θέλει να γραψει άλλον ένα αρθμό με 7 γράμματα; ότι θέλει και όσο πάει, ο αριθμός μπορεί να ανέυει όσο μπορεί να πάει, οι διπλές λέξεις μετριούντε σαν μία... Οσοι δεν κατάλαβαν ρωτάνε, πιστέυω να πάει καλά Προσοχή πρέπει να γράφετε τους αριθμούς με λέξεις, τα ψηφία είναι λάθος, έτσι θα είναι πιο έυκολο στην ανάγνωση αντό να μετράμε στην τύχη Ξεκινάω με το Δέκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Ο Γιώργος έγραψε: #2 25-02-08 13:22 είκοσι επτά (10 γράμματα) Καλά το πάω; Τώρα λέω εγώ αριθμό ή ο επόμενος βάζει αριθμό με 27 γράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:34 Η mania έγραψε: #3 25-02-08 13:34 Σαραντα δύο (10 γράμματα) Οχι Γιωργο ο επόμενος πέρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Ο Γιώργος έγραψε: #4 25-02-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι Γιωργο ο επόμενος παίρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Click για ανάπτυξη... Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:51 Η mania έγραψε: #5 25-02-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Click για ανάπτυξη... Θές έτσι; πωωωωωωωωω θα πεσει πολλη σκέψη έτσι, γουστάρω πάμε τότε δώσε το νούμερο πάμε απο την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:16 Ο Γιώργος έγραψε: #6 25-02-08 22:16 Δεκαπέντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:12 Η mania έγραψε: #7 26-02-08 18:12 Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:56 Ο Γιώργος έγραψε: #8 26-02-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ένα παιχνιδάκι με αριθμούς. Γράψτε έναν σαν λέξη και ο επόμενος θα πεί έναν αριθμό βάση των λέξεων Ας πώ καλύτερα παράδειγμα γιατί στην περιγραφή το σκότωσα Λέει ο πρώτος τον αριθμό π.χ. τεσσερα Ο επόμενος επιλέγει τι θέλει, αριθμό με 4 γράμματα; θέλει τον αριθμό επτά όσα τα γράμματα της λέξης; θέλει να γραψει άλλον ένα αρθμό με 7 γράμματα; ότι θέλει και όσο πάει, ο αριθμός μπορεί να ανέυει όσο μπορεί να πάει, οι διπλές λέξεις μετριούντε σαν μία... Οσοι δεν κατάλαβαν ρωτάνε, πιστέυω να πάει καλά Προσοχή πρέπει να γράφετε τους αριθμούς με λέξεις, τα ψηφία είναι λάθος, έτσι θα είναι πιο έυκολο στην ανάγνωση αντό να μετράμε στην τύχη Ξεκινάω με το Δέκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:22 Ο Γιώργος έγραψε: #2 25-02-08 13:22 είκοσι επτά (10 γράμματα) Καλά το πάω; Τώρα λέω εγώ αριθμό ή ο επόμενος βάζει αριθμό με 27 γράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:34 Η mania έγραψε: #3 25-02-08 13:34 Σαραντα δύο (10 γράμματα) Οχι Γιωργο ο επόμενος πέρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Ο Γιώργος έγραψε: #4 25-02-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι Γιωργο ο επόμενος παίρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Click για ανάπτυξη... Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:51 Η mania έγραψε: #5 25-02-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Click για ανάπτυξη... Θές έτσι; πωωωωωωωωω θα πεσει πολλη σκέψη έτσι, γουστάρω πάμε τότε δώσε το νούμερο πάμε απο την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:16 Ο Γιώργος έγραψε: #6 25-02-08 22:16 Δεκαπέντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:12 Η mania έγραψε: #7 26-02-08 18:12 Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:56 Ο Γιώργος έγραψε: #8 26-02-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
είκοσι επτά (10 γράμματα) Καλά το πάω; Τώρα λέω εγώ αριθμό ή ο επόμενος βάζει αριθμό με 27 γράμματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:34 Η mania έγραψε: #3 25-02-08 13:34 Σαραντα δύο (10 γράμματα) Οχι Γιωργο ο επόμενος πέρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Ο Γιώργος έγραψε: #4 25-02-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι Γιωργο ο επόμενος παίρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Click για ανάπτυξη... Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:51 Η mania έγραψε: #5 25-02-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Click για ανάπτυξη... Θές έτσι; πωωωωωωωωω θα πεσει πολλη σκέψη έτσι, γουστάρω πάμε τότε δώσε το νούμερο πάμε απο την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:16 Ο Γιώργος έγραψε: #6 25-02-08 22:16 Δεκαπέντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:12 Η mania έγραψε: #7 26-02-08 18:12 Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:56 Ο Γιώργος έγραψε: #8 26-02-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σαραντα δύο (10 γράμματα) Οχι Γιωργο ο επόμενος πέρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:39 Ο Γιώργος έγραψε: #4 25-02-08 13:39 Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι Γιωργο ο επόμενος παίρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Click για ανάπτυξη... Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:51 Η mania έγραψε: #5 25-02-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Click για ανάπτυξη... Θές έτσι; πωωωωωωωωω θα πεσει πολλη σκέψη έτσι, γουστάρω πάμε τότε δώσε το νούμερο πάμε απο την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:16 Ο Γιώργος έγραψε: #6 25-02-08 22:16 Δεκαπέντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:12 Η mania έγραψε: #7 26-02-08 18:12 Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:56 Ο Γιώργος έγραψε: #8 26-02-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Οχι Γιωργο ο επόμενος παίρνει απο το δικό σου εκτώς αν θέλετε να λέει ο επόμενος θέλει σκέψη Click για ανάπτυξη... Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 17:51 Η mania έγραψε: #5 25-02-08 17:51 Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Click για ανάπτυξη... Θές έτσι; πωωωωωωωωω θα πεσει πολλη σκέψη έτσι, γουστάρω πάμε τότε δώσε το νούμερο πάμε απο την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:16 Ο Γιώργος έγραψε: #6 25-02-08 22:16 Δεκαπέντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:12 Η mania έγραψε: #7 26-02-08 18:12 Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:56 Ο Γιώργος έγραψε: #8 26-02-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Γιώργος: Από ποιο δικό μου; Το (10) ήταν δικό σου νομίζω. Εγώ κατάλαβα ότι ο επόμενος θα βάζει έναν αριθμό, με τόσα γράμματα όσος είναι ο αριθμός που έδωσε ο αποπάνω, και μετά θα λέει αυτός έναν αριθμό. Click για ανάπτυξη... Θές έτσι; πωωωωωωωωω θα πεσει πολλη σκέψη έτσι, γουστάρω πάμε τότε δώσε το νούμερο πάμε απο την αρχή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:16 Ο Γιώργος έγραψε: #6 25-02-08 22:16 Δεκαπέντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:12 Η mania έγραψε: #7 26-02-08 18:12 Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:56 Ο Γιώργος έγραψε: #8 26-02-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεκαπέντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:12 Η mania έγραψε: #7 26-02-08 18:12 Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:56 Ο Γιώργος έγραψε: #8 26-02-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:56 Ο Γιώργος έγραψε: #8 26-02-08 21:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Τετρακόσια πεντε Είμαστε σίγουροι; Click για ανάπτυξη... Ναι βρε, βάλε έναν αριθμό να 'ούμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bill_1992 Περιβόητο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:06 Ο Bill_1992: #9 26-02-08 22:06 Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ προτείνω να βάζει κάποιος έναν αριθμό και ο επόμενος να γράφει μια λέξη με όσα γράμματα λέει ο αριθμός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 22:41 Ο Γιώργος έγραψε: #10 26-02-08 22:41 Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Ο μεθεπόμενος με βάση ποιον αριθμό θα γράφει; Αυτό είναι το πρόβλημα που 'χουμε. Θα μας πει κι η Μάνια το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 27 Φεβρουαρίου 2008 στις 10:07 Η mania έγραψε: #11 27-02-08 10:07 Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λοιπόν βάζουμε τελικά ένα νέο νούμερο, το βρήκα, μόνο έτσι θα μπορέσει να λειτουργήσει, άρα βάζουμε ένα νούμερο και ο επόμενος άλλο ένα με τον αρι΄μό που δίνουμε, άρα λέω επόμενο νούμερο εννεα Ο επόμενος αριθμό με 9 και ξαναβάζει κάποιο νέο χωρίς υπερβολές πάνω απο 50 νούμερο καλύτερα να μην προταθεί αρα εννεα για αρχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.