glayki
Διάσημο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 2,146 μηνύματα.

15-11-23

17:00
Warsaw
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,173 μηνύματα.

16-11-23

17:54
Alex Webb Pennsylvania, 2010
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 27,194 μηνύματα.
mic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 396 μηνύματα.

17-11-23

21:00
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,173 μηνύματα.

19-11-23

13:02
Πειραιάς με τα ωραία του...
mic
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και μας γράφει απο Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 396 μηνύματα.

19-11-23

20:23
Υπέροχα χρώματα, κορίτσια
Έχω βαρεθεί τη μαυρίλα και την καταχνιά
Και είμαι και καταθλιπτικός...

19-11-23

20:38
Υπέροχα χρώματα, κορίτσια
Μιλάς κι εσύ ; Που η μια σου φωτογραφία είναι καλύτερη απ' την άλλη ;
Υ.Γ. Όλοι περνάμε τις καταθλιψάρες μας...
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος

20-11-23

14:59
Το δέντρο Tule, ένα κυπαρίσσι Montezuma, είναι το γηραιότερο δέντρο στον κόσμο. Σύμφωνα με τον τοπικό μύθο των Ζαποτέκων πριν από περίπου 1.400 χρόνια, ο Pecocha, ένας ιερέας του Ehecatl, ο θεός του ανέμου των Αζτέκων φύτεψε το δέντρο Tule με το παρατσούκλι Sabino (ο σοφός). Οι επιστήμονες λένε ότι το δέντρο είναι κάπου 2.000 ετών. Σήμερα πολλοί ντόπιοι το αποκαλούν «Δέντρο της Ζωής» γιατί αν το κοιτάξετε αρκετή ώρα θα δείτε να σχηματίζονται ζώα στον κορμό και τα κλαδιά του.
mic
Εκκολαπτόμενο μέλος

21-11-23

16:54
Δεν χρειάζεται συστάσεις

mic
Εκκολαπτόμενο μέλος

23-11-23

22:49
snowy egret

mic
Εκκολαπτόμενο μέλος

26-11-23

01:56
Μέρες που είναι

juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αφρική. Έχει γράψει 27,194 μηνύματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- mic
- juste un instant
- Volkswagen Fan
- charmander
- rafaela11
- Indiana Jones
- Memetchi
- vanilla
- *
- Scandal
- That guy!!
- brizoulis
- *
- *
- giannhs2001
- Euge.loukia
- Nikos 7
- *
- Isida
- *
- *
- Viedo
- *
- *
- χρονοτριβη
- nPb
- sunsetpp
- *
- CiNeFiL
- *
- SlimShady
- Tequila
- *
- Unboxholics
- Cupid
- Cookie_Monster
- το κοριτσι του μαη
- *
- harry akritas
- *
- uni77
- ShadowS
- N!kolAs
- *
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.