Χααχαχαχαχαχ οι ατακες ειναι epic

Το παιχνιδι ηταν καλυτερο απο το απλο Παλερμο και τα σπασε.Θεωρω καλυτερο πολιτη τον Τασο

Ζηταω συγνωμη απο τους συμπολιτες μου για την αμεση προφυλακιση της δικηγορινας μας,για τις υποψιες μου για την Tsiyo αν και μετα καταλαβα τι ηταν και για την αμεση προφυλακιση της emily.Επισης θεωρω οτι οι υπολοιποι πολιτες που εκαναν απουσιες ειναι υπευθυνοι για την ηττα μας αλλα και οι λανθασμενες κινησεις μου

Καλα τα πηγα για πρωτη φορα νομιζω

Ηξερα πως ο Kwstas ηταν δολοφονος γιατι πολυ χαμηλο προφιλ κρατουσε και εκανε μπλοφες με τον John που μεχρι χτες τον ειχα για ενοχο αλλα χτες αρχισα να τον εχω για πολιτη.Συνεργαστηκα αψογα με Τασο&Χαρουλιτα& απο την μεση και κατω με Tsiyo.Επεσε πολυ γελιο διαβαζοντας posts και αυτο το game μου γεμισε την μερα.Παραπονα προς ΣΕ:1)Οι ιδιοτητες και οι ωρες των καρτων να ειναι ακριβης και να τηρουνται.2)Να επιτρεπονται ΟΛΑ τα pm(αν και αυτο δεν γινεται;p)3) Οι συνεχομενες απουσιες να ειναι 3 και καποιος να φευγει με συνολικα 5-6 απουσιες γιατι μερικοι φυγανε απο ατυχια! Επαιξα εναντιον αψογων,εξυπνων,μπλοφαδορων και πανουργων δολοφονων και αντεξα μεχρι χτες και μπραβο μου

Ο dannaros ειχε μια καταπληκτικη ιδεα (Το Palermo Extreme σαν project ενοοω),ψηφιζω να γινονται και τα 2 Palermo ταυτοχρονα παντως ή καπως ετσι και η Himela ηταν μια ευχαριστη, (και με χιουμορακι) συντονιστρια με πολυ ωραιες φατσουλες

Αυτο με το δικηγορικο γραφειο της Ριρις εχει φαση

Παντως επαναλαμβανω να γινονται και τα 2 Palermo!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.