
21-10-10

11:02
Με το θέμα του Liakoura που επικράτησε με 8 ψήφους, ξεκινάμε το φωτογραφικό διαγωνισμό μας με τίτλο:
Περιορισμοί:
Καλή διασκέδαση και καλές βόλτες!
Στο δρόμο...
Περιορισμοί:
- Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή (24-10-2010) στις 12 το βράδυ.
- Κάθε μέλος μπορεί να συμμετάσχει με μία έως τέσσερις φωτογραφίες. Κάθε φωτογραφία θα πρέπει να αναρτάται σε διαφορετικό μήνυμα (ποστ).
- Η φωτογραφία θα πρέπει να είναι δική σας, να έχει δηλαδή τραβηχτεί από εσάς τους ίδιους.
- Επιτρέπεται η ελαφρά επεξεργασία ως προς τη φωτεινότητα, το κοντράστ, τη μετατροπή έγχρωμης φωτογραφίας σε ασπρόμαυρη και το καδράρισμα, παρεμβάσεις δηλαδή που θα έκανε ένας παραδοσιακός φωτογράφος στο σκοτεινό θάλαμο.
- Δεν επιτρέπεται το μοντάζ, η αφαίρεση ή προσθήκη στοιχείων στην εικόνα και ο μερικός αποχρωματισμός (τμήματος ή στοιχείου) που παραπέμπουν σε πλήρως επεξεργασμένη εικόνα. (Μπορούμε στο μέλλον να οργανώσουμε σχετικό διαγωνισμό, εφ' όσον υπάρξει ζήτηση).
- Η φωτογραφία σας, θα πρέπει να συνάδει με τους όρους χρήσης του φόρουμ μας.
- Στο διαγωνισμό, ψηφίζουν όλα τα μέλη του e-steki, είτε έχουν λάβει μέρος με συμμετοχή είτε όχι, καταθέτοντας την ψήφο τους σε μια ή περισσότερες φωτογραφίες. Για το τελικό αποτέλεσμα, θα μετρήσουν μόνοι οι θετικές ψήφοι!
- Οι εκτός θέματος συμμετοχές, θα διαγράφονται.
- Νικήτρια φωτογραφία, θα ανακηρυχθεί αυτή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους, μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (26-10-2010) στις 12.00. Σε περίπτωση ισοψηφίας, οι δύο ή περισσότερες εικόνες θα μπαίνουν σε δημοσκόπηση για εκ νέου ψηφοφορία.
- Ο νικητής, μπορεί να ορίσει νέο διαγωνιστικό θέμα, ή να οργανώσει νέα ψηφοφορία θέματος.
Καλή διασκέδαση και καλές βόλτες!

Το θέμα αυτό έχει στόχο να συγκεντρώσει τις φωτογραφίες των συμμετεχόντων προς αξιολόγηση. Μηνύματα που δεν θα περιέχουν φωτογραφίες, θα διαγράφονται.
Συζητήσεις που αφορούν το διαγωνισμό, μπορούν να διεξάγονται στο βοηθητικό θέμα.
Συζητήσεις που αφορούν το διαγωνισμό, μπορούν να διεξάγονται στο βοηθητικό θέμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.