28-06-12

02:13
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω λίγο.Λοιπόν, γιατί θα τρελαθώ εδώ μέσα μ' αυτά που βλέπω...
Λοιπόν, ήταν πολύ εμφανές και δεν δέχομαι κουβέντα γι' αυτό (ψάξτε και δείτε τώρα με ηρεμία την εξέλιξη των τελευταίων λεπτών της ψηφοφορίας από παρα τέταρτο μέχρι και δέκα κι εκεί φαίνεται ότι και Μαυρούλης και η Ζωή προσπαθούν να σώσουν τον Πατρέα κάνοντας τις εξής κινήσεις:
Ο Μαυρούλης παίζει την κάρτα ακύρωσης, για να σώσει το τομάρι του και το δέχομαι αυτό. Μετά ενώ το σκορ με Σπαρκ- Πατρέα είναι 4-4 και φαίνεται ότι θα γίνουν αλλαγές ψήφων για να βγει ο Πατρεύς, αλλάζει και την ψήφο του και την δίνει στον Σπαρκ ενώ δεν χρειαζόταν ξεκάθαρα. Αν πήγαινε να κινδυνεύσει μπορούσε να το κάνει και πιο μετά...
Η Ζωή ψήφισε σπαρκ από την αρχή, ναι. Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου και από κει κατηγόρησα την Ζωή είναι ότι προσπάθησε να παίξει κάρτα και να πετάξει έξω τον σπαρκ, γιατί την ώρα που το έκανε ήταν ήδη ισοψηφία, ψάξτε το. Να σημειωθεί ότι η Ζωή η ίδια έλεγε ότι μάλλον θα άλλαζε ψήφο και θα ψήφιζε Πατρέα και την επόμενη στιγμή πάει να παίξει κάρτα για να τον σώσει και ευτυχώς που δεν τα κατάφερε...
Αυτά τα ολίγα. Επίσης Δημήτρη, ψάξε αν θες, αλλά δεν θα βρεις να σε κατηγορώ κάπου. Και να προσθέσω ότι όπως όλοι πέσαμε έξω στο παιχνίδι ως τώρα, έτσι έπεσα κι εγώ. Και τις κατηγορίες που έριξα τις ανέλυσα και με το παραπάνω. Δεν έπεισα και φαίνεται ότι καλώς δεν έπεισα εν τέλει, αν και ακόμη δεν μπορώ να σιγουρευτώ.
Αλλα εδώ που τα λέμε, έπεσα κι αρκετές φορές μέσα. Πχ. για τον σπαρκ και φυσικά για την Μαρία.
Για την ώρα δεν θα ψηφίσω, θα ρισκάρω και λίγο, γιατί δεν ξέρω αν θα έχω μπει πριν την δολοφονία, αλλά θέλω να δω τι θα ειπωθεί πριν κάνω κάτι.
Λες ότι ο Μαυρούλης άλλαξε νωρίς την ψήφο του σε σπαρκ ενώ δεν κινδύνευε κι ότι θα μπορούσε να το κάνει αυτό πιο μετά.
Ναι όντως για ένα λογικό άτομο θα μπορούσε να ισχύει.
Αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για τον Μαυρούλη...
Επίσης για τη Ζωή, σε πείραξε η κάρτα που πήγε να παίξει.
Εγώ την πιστεύω ότι ήθελε την ισοψηφία.
Στα τελευταία λεπτά μπορεί να χάσεις το μέτρημα.
Με τόσες αλλαγές την τελευταία στιγμή μπορεί να έχεις λάθος εντύπωση για το σκορ.
Μην ξεχνάς πως η ΣΕ σήμερα έκανε 10' για να βγάλει ασφαλές αποτέλεσμα, με την ησυχία της και χωρίς την πίεση που έχει ένας παίχτης εκείνη τη στιγμή.
Δε λέω ντε και καλά ότι η Ζωή είναι αθώα ή ότι εσύ είσαι ένοχος που την κατηγορείς.
Απλά μπορεί όντως να λέει αλήθεια η Ζωή και να έχει χάσει απλά το μέτρημα στην ψηφοφορία.
Άνθρωποι είμαστε όχι ρομποτ.
Με έπεισες αρκετά.
Όχι εντελώς αλλά τουλάχιστον ξηγήθηκες για τις επιλογές σου.
Άλλωστε περισσότερο αντιδράσεις ήθελα να δω (απ σένα, απ κάποιον άλλον κι αν θα γίνει προσπάθεια να φτιαχτεί κύμα απ την ψήφο μου) κι όχι κάτι παραπάνω προς το παρόν.
Οπότε την παίρνω την ψήφο μου πίσω.
Demlogic τώρα.
Είναι στην αφάνεια αλλά ρίχνει ένα ποστ κάθε μέρα δείχνοντας ότι ενδιαφέρεται.
Θα μπορούσε άνετα να είναι δολοφόνος.
Άλλωστε με 1 ποστ/ημέρα γεμάτο τρολ δε μας βοηθάει και πολύ...
Πάω για νάνι.
Πολύ καληνύχτα σε όλους!
Τα λέμε αύριο Παλερμοσίτηδες και Παλερμοσίτισες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.