Γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να το έκανες εσκεμμένα και να μην περίμενες ότι θα ακολουθήσει αυτό το κύμα;
Γιατί γενικά εκεί ήσουν στην ψηφοφορία, θα μπορούσες κάλλιστα να περίμενες να έκανες την αλλαγή τελευταία στιγμή αλλά να είδες ότι δεν σε έπαιρνε και να οπισθοχώρησες.
Άρα εσύ με είχες υποπτευθεί εξαρχής για ΔΑ. Μια χαρά θα μπορούσες να είσαι και πόρνη και ΔΑ. Το να εμποδίσεις μια φορά την ισχύ του ΔΑ δεν σε αθωώνει αν ξέρεις ότι βγάζεις αθώο, οπότε ούτως ή άλλως δεν χρειάζεσαι να σπαταλήσεις την ιδιότητα. Επίσης ο ΔΑ δεν χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχει για την ιδιότητα στο παιχνίδι. Υπάρχει πάντα και για να μπερδεύει και να προκαλεί
. Κι άμα με βγάλεις σήμερα με τη δικαιολογία ότι είμαι ο ΔΑ, όταν θα ενεργοποιηθεί ο πραγματικός θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις!
Άρα δεν χρειάζεται να ψάξω πολύ αλλού για να σε βρω!
Με το να περιπλέκεις τα πράγματα κάνεις χειρότερο το σενάριο σου που μπάζει ήδη από παντου! Εμένα από την άλλη δεν με ενοχλεί καθόλου, πρέπει όλοι να σε δουν πόσο εμμονικός είσαι χωρίς επιχειρήματα. Δεν ήμουν στην ψηφοφορία, δεν είδα καμία παγίδα, αλλά και να ήμουν όπως ισχυρίζεσαι, και πάλι δεν θα την καταλάβαινα γιατί δεν έχω τον ρόλο που νομίζεις. Από κει και πέρα είναι επιλογή σου να κάνεις κύκλους μέχρι να βρεις ένα τούβλο να καλύψεις το κενό στον τοίχο σου!
Συγγνώμη μισό. Άρα ο ΔΑ χρησιμοποιεί την ιδιότητά του μόνο για να σώσει μαφιόζο; Και όχι για να μπερδέψει και να προκαλέσει χάος και σύγχυση; Φυσικά και θα θέλει να αλλάξει τις ψήφους μεταξύ 2 αθώων, για να πέσουν μετά στον έναν που την γλίτωσε!
Για κάποιον που παίζει τόσο καιρό μεγάλη παράλειψη να σκεφτείς αυτό το σενάριο
δεν πειράζει, πάντα υπάρχουμε εμείς που είμαστε όντως καλοί για να βοηθάμε όσους "μπερδεύονται" ή δεν μπορούν να σκεφτούν πέρα από το "προφανές". Κι άμα είσαι ο ΔΑ δεν χρειάζεται να με φας εσύ. Θα πετάς τα κοκαλάκια (μαζί και εμένα) και θα με φάνε. Σε αυτό ποντάρεις.
Όπως ο Τζόννυ χτες, που του έριξε και διπλή ψήφο, ή η τυμβω σε καποιον που δεν υπήρχε περίπτωση να μας έλεγε κάτι σαν ρόλος.
Μια χαρά έχουν βγει και άτομα να σε υποστηρίξουν. Εμένα που χαροπαλεύω μόνη μου (άντε και με ακούει μόνο μία παίκτρια) πρέπει να σχολιάσεις. Και μου κάνει εντύπωση που δεν παίρνεις μέρος στο κύμα εναντίον μου.
Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να καθορίσεις το παιχνίδι ως ΔΑ (είσαι ζωντανό παράδειγμα). Και η εμμονή σου να πετάξεις έξω εναν... ΔΑ αντί να κοιτάς να βρεις τους μαφιόζους λέει πάρα πολλά.
Ένα τελευταίο. Ο Ικαρίωνας για οσους δεν τον ξερουν εχει παντα σε καθε παιχνιδι μια περιεργη ψυχωση μαζι μου (για οσους τον ξερουν δεν χρειαζεται να το πω για να θυμηθουν οτι σε καθε παιχνιδι θελει να με πεταξει εξω). Νομίζω ότι ζηλεύει ότι έχω τον τίτλο του αιώνια καλού κοριτσιού του παλέρμο.
Κάθε χρόνο προσπαθεί να αποδείξει ότι δεν είμαι (και μόλις πέρυσι από τα άπειρα παιχνίδια που έχω παίξει έκανα μαφία). Μάλιστα το είχα προβλέψει έμμεσα με το που ξεκίνησε το παιχνίδι ότι θα γίνει αυτό. και το σχολίασα. Ιδού: (το 1ο μου ποστ)
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479568&postcount=52
Φυσικά αυτός τώρα το ερμηνεύει ότι προσπάθησα να του κάνω σήμα (όπως έχω κάνει σε όλους τους παίκτες του παλέρμο) αλλά η αλήθεια είναι ότι απλά τον έχω μάθει. Και δεν ήταν καθόλου τυχαίο που το πέταξε αυτό από την αρχή του παιχνιδιού. Συνέχεια το λέει.