Λοιπόν, βασιζόμενη σε αυτό που είπε πριν ο Χουακίν παραπάνω ότι πρέπει να αναλυθούν οι ψήφοι Μελάνιας και Τσάρα και που με βρίσκει σύμφωνη, έχουμε τα εξής (ως δεδομένα):
Ψήφισαν Μελανία: (14)
Aggelogiannos, ComfortablySmug , Deutsch... Lover, DumeNuke, Himela, Ikarionas, i_lie_us, Joaquin, Johnny15, sophie_96(εγώ), Soukouu, TasosZG, tsarachaf, ultraviolence.
Ψήφισαν Τσάρα: (7)
Alma Libre, bilire, Emilouko , JKaradakov, ~Melania~ , Wild_Boy, Ζαξρεμιος
και για του λόγου αληθές ορίστε και η τελική λίστα κατάταξη της ψηφοφορίας της Παρασκευής,
εδώ ώστε να σχολιαστεί στην συνέχεια!
Βασιζόμενη τώρα, σε αυτό που είπε η Himela για τον
ούλτρα ότι πρώτον αυτός
έχει υποψίες για τον Τάσο ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έριξε τύμβω στον Samael και την Παρασκευή την ηχώ στα φαντάσματα που και στις 2 περιπτώσεις θεωρώ ότι βοήθησε στο να εξάγουμε συμπεράσματα, και δεύτερον ότι ο Ούλτρα είπε ότι
ο Samael στα τελευταία του λόγια έδωσε και καλά μαφιόζο παράλληλα με ότι
αναφέρεται στους παίχτες που έχουν την λιγότερη συμμετοχή την οποία την τόνισα εγώ χθες αλλά και πολλοί άλλοι τις προηγούμενες μέρες, έχω να σημειώσω τα εξής:
1) Εκτός από τον Ούλτρα τις περισσότερες υποψίες αν μπορώ να το πω έτσι για τον Τάσο για μετά την τύμβω πάντα, τις είχε και η Μελανία η οποία είχε γράψει σε ποστ της, να μην είμαστε τόσο σίγουροι καθώς εκείνη και καλά είπε ότι δεν βιάζεται να αθωώνει κόσμο γρήγορα. Από ότι βλέπω σχεδόν το ίδιο λέει και ο Ούλτρα αρχικά πρώτον για τον Τάσο και ύστερα έγραψε και αυτός δεν έχει την απαίτηση από την πρώτη εβδομάδα να βγάλει ενόχους . Ούτε η Μελανία αν θυμάμαι καλά είχε βγάλει λίστα (αν θυμάμαι λάθος ζητώ συγγνώμη) αλλά είχε προσκολλήσει σε συγκεκριμένα άτομα εκ των οποίων το ένα ήμουν και εγώ. Να σημειώσω ότι και εγώ στην αρχή του παιχνιδιού, τον Τάσο τον είχα για κακό για τους λόγους που είχα εξηγήσει, μετά την τύμβο ήμουν κάπως πιο ουδέτερη όπως και μέχρι την Παρασκευή, αλλά ξαναδιαβάζοντας τα ποστ του σήμερα και βλέποντας την γενική εικόνα τον πάω στους αθώους όχι στους τοπ αθώους για την ώρα αλλά τον τοποθετώ εκεί πλέον. Όσον αφορά αυτό της Σύλβιας θέλω να πω τουλάχιστον για το θέμα του Τάσου, ότι Ούλτρα και Μελάνια δεν δήλωναν πιο
έντονα την
πιθανή ενοχή του Τάσου παρά οι υπόλοιποι μετά την τύμβω στον Samael; Επίσης όντως δεν είναι παράξενο που κατηγορεί bilire και Ζαχ που η συμμετοχή τους για ένα λόγο είναι μικρότερη σαφώς από τους υπόλοιπους; Καταλήγω ότι ίσως οι υποψίες της Himela για τον Ούλτρα να έχουν κάποια λογική!
(Πάντως δεν μπορώ να καταλήξω κάπου με λογικά επιχειρήματα για την bilire, εάν όντως είναι συγκάτοικος με τον Τάσο και να είπε ότι είναι αθώα ή συμβαίνει κάτι άλλο, αφήνω ένα ερωτηματικό πάνω της).
2) Ο Karadakov, όπως λέει σωστά ο Χουακίν, φαίνεται πράγματι ότι δηλώνει πιο σίγουρος για την αθωότητα της Μελανίας από ότι όσοι την ψηφίσαμε για την ενοχή της και αυτό αληθεύει όντως! Σήμερα το πρωί φαίνεται σε εμένα τουλάχιστον, σαν να φάσκει και να αντιφάσκει (αναφέρομαι όταν επεμβαίνει στον διάλογο Himela και Χουακίν). Από την μία λέει δεν ψήφισε Μελανία γιατί υπήρχε το 1% για υποψία ότι μπορεί να κάναμε βλακεία, και μετά κάνει ρητορική ερώτηση με σιγουριά κιόλας, του τύπου καταλάβατε ότι κάναμε λάθος που βγάλαμε Μελανία, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτό είναι τραγικό κάτι το οποίο το δικαιολογεί με την κάρτα και στο τέλος, λέγοντας εάν δεν έχουμε καταλάβει τι ήταν η Μελανία να ξαναδιάβασουμε τα μηνύματά της.
εδώ Και ρωτάω πώς τόσα άτομα δεν έχουμε καταλήξει σίγουρα το τι ήταν τελικά και εκείνος από ότι κατάλαβα ξέρει και ακριβώς τι ρόλο έπαιζε; Επίσης δεν θυμάμαι ποια μέρα ήταν, παρότι άλλαξε την ψήφο του, είχε αρχικά ψηφίσει εμένα και ένα στοιχείο της επιχειρηματολογίας του αν θυμάστε είχε βασιστεί σε αυτό που έλεγε ο Samael μετά βέβαια αν θυμάμαι καλά το αναίρεσε και είπε αν δεν κάνω λάθος θα συμφωνήσω εγώ με ένα μαφιόζο εάν είναι δυνατόν, απλά το καταθέτω και αυτό! Εγώ προτού αλλάξω την ψήφο μου προς τον DumeNuke τον είχα ψηφίσει με την δικαιολογία ότι είχε στηριχτεί στο να με ψηφίσει ΚΑΙ στην επιχειρηματολογία του Samael και αντέδρασε ο tsarachaf ότι ψηφίζω όσους με ψηφίζουν χωρίς να έχει διαβάσει γιατί το κάνω, τεσπα.
3) Όσο για το WildBoy θα συμφωνήσω με όσα λέει ο Τάσος στο ποστ του
εδώ. Και προτείνω αφού βγάλουμε τον Τσάρα αύριο να ασχοληθούμε λίγο και με αυτόν αλλά και πιο με τον Aggelogianno αλλά και με την alma γιατί έχω μπερδευτεί και με τους 2.
Αλλά πιο πολύ με τον Aggelosgiannos ο οποίος με είχε κατηγορήσει μάλιστα ότι αναφέρω τον Ικαρίωνα ως ΔΑ (που δεν το θυμάμαι) και ότι μπερδεύω καταστάσεις όταν τόνιζα την επιθυμία μου να επανέλθει με νεκροφάνεια αλλά και στο ότι είχα στην λίστα που είχα κάνει αρχικά ένοχη την μπλου και για αυτόν τον λόγο ψηφίζει Μελάνια επειδή και εκείνη όπως λέει είχε στην λίστα της την Μπλου! Και ξαναλέω πόσο τυχαίο που έφυγε Σούκου και Ικαρίωνας από δολοφονία μετά τα τελευταία;
Αυτά σκέφτηκα για την ώρα !
Μπορεί το σκεπτικό μου να μην στέκει αλλά εγώ με αυτά προς το παρόν προβληματίζομαι σχωράτε με