Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Θα σχολιάσω τα πιο πρόσφατα και καυτά γεγονότα

Άμεση Προφυλάκιση στον Dimitris S.
Οκ. Νομίζω δεν υπάρχει άτομο αυτή τη στιγμή που να μην είναι σίγουρος για το ότι η Αηλίν είναι μαφία αλλά ας μην τα λέμε πάλι.

Τυμβωρυχία σε Dimitris S
Ή η ντόιτς.

οπως λοιπον τα φερε η ζωη (pun intended)



νεκροφανεια σε μεθεξυς να μαστε παραπανω πολιτες
(καλό παν)
Εγώ δεν θα κατηγορήσω τον Τάσο για αυτήν την κίνηση γιατί μετά το ποστ της μέθεξις φοβάμαι ότι έχω κάνει μεγάλο λάθος.

Ψηφίζω Eileen προς το παρόν και εγω, αν και για να βλεπω την Deutsch να την ψηφίζει, μαλλον κάτι ετοιμάζουν.

Βρε Ικαρίονα μην το παίρνεις τόσο στραβα, μερικοί ίσως έχουν υποχρεώσεις που δεν μπορούν να παραμελήσουν... Ένα παιχνίδι παίζουμε να περάσουμε καλά, αν είναι να χαλιόμαστε για τέτοια θέματα δεν αξίζει. Και αν είναι να το παρατησουμε ετσι οκ, ενταξει, ας μην γράφουμε τίποτα τότε, να περιμένουμε να διώξουν άλλους δυο από εμας και μια χαρα. Ε ας μην ξενερώνουμε έτσι τώρα.

Τέλος πάντων,προειδοποιώ ότι δεν θα βάλω παραθέσεις γιατί βιάζομαι. Αν θέλετε το κάνω αργότερα. Deutsch, Eileen, Wild boy οι 3 σίγουροι μαφιόζοι, από εκεί και πέρα στη μαφία βάζω και την Claire, η οποία είχε καταενθουσιαστεί όταν έφυγα και μετά τα γύρισε και μας έλεγε ξέρετε, μάλλον βγάλατε μια αθώα μπλα μπλα. Επίσης ύποπτος ο Comfortably, που φυσικά μόλις είχε δει ότι ο DumeNuke έλεγε πως θα έπεφτε κάρτα από αθώο, έριξε κάρτα αμέσως, κάτι που άνετα μπορούσε να είχε γίνει για ξεκάρφωμα. Ερις και Guest 278211 επίσης ύποπτες γιατί δεν γράφουν καθόλου και ίσως ήθελαν να περάσουν έτσι και μένει ένας ακομα.
Ο Johnny δεν είναι μαφιόζος σίγουρα, μην μπείτε καν στον κόπο να τον ψηφίσετε γιατί θα τον βγάλουμε τζάμπα. Πιθανόν να είναι η πόρνη.
Ο Ικαρίονας ομολογώ ότι με ειχε μπερδέψει ΠΑΡΑ πολύ γιατί ενώ με είχε πείσει στην αρχή, μετά τα έβαζε με άτομα που στα μάτια μου φαινομενικά ήταν αθώοι και είχα μπερδευτεί. Αλλά επιτέλους κατάλαβε ότι η περίφημη λίστα του DumeNuke έλεγε ασυναρτησίες. Το γιατί θα το μάθουμε στο post game. Ωστόσο, Ικαρίονα, μην είσαι σίγουρος ότι έχεις πέσει μεσα στους ρόλους που νομίζεις ότι έχουν οι άλλοι, είτε αυτοί που είναι μέσα, είτε αυτοί που έχουν φύγει. Θα πρέπει να ξαναδείς κάποια πράγματα, μην το ξεχνάς αυτό. Βέβαια το σενάριο με τον Ιορδάνη ως ΔΑ στέκει, και βλέποντας τις ψήφους του ναι, θεωρώ ότι έχει κακό ρόλο.
Ο Pol με έχει μπερδέψει απίστευτα γιατί δεν ειναι δυνατόν ρε φίλε να είναι ΤΟΣΟ κολλημένος ότι ανήκω στη μαφία. Ένας πολίτης δεν θα είχε περισσότερες αμφιβολίες; Και όπως είχε πει κάποιος ότι τα λόγια μου φαίνονταν προμελετημένα, έτσι μου φαίνονται και εμένα τα λόγια του Pol.
Όσο για τη Μελανια, γιατί να πει ότι είμαι αθώα; Το παιχνίδι ήταν σε μια φάση όπου όλοι ήσασταν σίγουροι για το ότι ανήκω στη μαφία , και μόνο η Μελανια βγήκε και είπε ότι κάνατε λάθος και διώξατε μια αθώα (και ο Ιορδάνης βέβαια αν θυμάμαι καλά...) Και από εκεί ξεκίνησαν οι υποψίες σας ότι είναι μαφιόζα. Μια μαφιόζα γιατί να βγει να με στηρίξει έτσι, τη στιγμή που ήσασταν όλοι σίγουροι για το ότι ήμουν ένοχη; Για να φύγει και αυτή μια ώρα νωρίτερα; :hmm: Μου φαίνεται κάπως περίεργο. Βέβαια από την άλλη θα μου πείτε ότι ίσως έμπαιναν στον κόπο να δείξουν ότι ήμουν αθώα ώστε να βγει η Μελανια αθωα στα μάτια σας κτλ κτλ αλλά μου φαίνεται κάπως παρατραβηγμένο αυτό. Ή ίσως να υποδυόταν κάποιο ρόλο επίτηδες.
tldr; Aπλά μην μπείτε στον κόπο να ψηφίσετε Johnny γιατί είχα δει ότι είχε γίνει ολόκληρο θέμα σχετικά με το αν είναι μαφιόζος ή όχι. Ας διώξουμε κάποιον από τους άλλους (και όχι τον Τάσο, αφήστε τον εκεί που είναι προς το παρόν). Και Iκαριονα πρέπει να αναθεωρήσεις λίγο για τους ρόλους των άλλων. Εγώ θα βγω σε λίγο αλλά θα παρακολουθώ το θέμα γενικά. Και μην ξενερώνετε αμέσως ρε παιδιά, αλλιώς το online game και αλλιώς να παίζεις ζωντανά. Όλοι έχουμε υποχρεώσεις, ας μην κάνουμε έτσι...
Καλημέρα Βάσια.
Φοβάμαι ότι ίσως έχω κάνει λάθος για σένα γιατί μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο εσύ και ο Τάσος να είστε στη μαφία και μετά το ποστ σου νιώθω ότι όντως είσαι αθώα. Φαίνεται να έχεις παρακολουθήσει το παιχνίδι και να 'χεις βγάλει συμπεράσματα για παίκτες που στην αρχή δεν είχες τη δυνατότητα.ΕΛπίζω να βοηθήσεις.
Όσο για τον Πολ,ναι όντως είχε εμμονή με την ενοχή σου. Εξάλλου και εγώ είχα αλλά να είστε σίγουρη ότι δεν είναι μαφία και κατά πάσα πιθανότητα ούτε ΔΑ/πόρνη.
Είσαι σίγουρη για Τζόνι;
Καλησπέρα! :redface:

Πραγματικά επαγιδεύθην αλλά τι να σας πω και να με πιστέψετε; :/:

Τυπική ψήφο για σήμερα δίνω στον Soukouu γιατί είναι συνασπισμένος με τη μαφία, και σας χαιρετώ για σήμερα γιατί το θέμα έγινε λίγο μπουρδελάκι και δεν μπορώ τις εντάσεις...
Ξέρεις ότι δεν μπορείς να πεις κάτι και να σε πιστέψουμε γι' αυτό και δεν το κάνεις.:P

Ήμουν μεταξύ του να το κάνω τώρα ή να περιμένω τη δολοφονία.
Ίσως να ειναι λαθος, αλλα δεν ξέρω ούτε αν έχουμε περιθώριο ως πολίτες, ουτε αν θα ζω μεχρι αυριο οποτε δεν πρέπει να μου μεινει στο χέρι.



Νεκροφανεια στη Himela.

Και τυπικη ψηφος στην Eileen.
Ωραία...Με έχει προβληματίσει πολύ αυτή η νεκροφάνεια. Μετά τη θεωρία του Αστέρη πίστευα ότι όντως ήσουν μαφία αλλά αν είσαι μαφία γιατί να επιστρέψεις κάποιον που πέθανε τη νύχτα; Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο η Χιμέλα να 'χε πεθάνει από μάγισσα και να μην είχε γίνει κιλλ εκείνη την νύχτα (δηλαδή να έσωσε η μάγισσα και να σκότωσε). Άρα το αποκλείω προς το παρόν. Το μόνο που μπορεί να είναι η Χιμέλα είναι πόρνη. Άρα αν ήσουν μαφία δεν θα ρίσκαρες να την επαναφέρεις,εκτός και αν ήσουν (ίσως με κάρτα;) 100% σίγουρος ότι είναι η πόρνη.
Καταλαβαίνω φυσικά γιατί δεν επανέφερες αγγελογιαννο ή εμμανουήλ. Επίσης κάποιοι έιχαν πει ότι όντως είναι αθώα η Χιμέλα και ίσως γνώριζαν κάτι.
Απλά μου φαίνεται πολύ καλό σενάριο να έχουν νεκροφάνειες 2 πολίτες και να τις ρίχνουν σωστά.Ελπίζω να έχει όντως συμβεί αυτό και να έχουν επανέλθει 2 καλοί ρόλοι, γιατί το παιχνίδι πήγαινε κατα διάολου αλλά μου φαίνεται υπερβολικά αισιόδοξο.

Eπειδή:

Την πόρνη δεν την έχω βρει με σιγουριά. Είτε η Himela που την επανέφερε ο Wild έχοντας ρίξει χρησμό της πυθίας για να μάθει αν είναι πόρνη, ώστε να τους βοηθήσει ή ο Comfortably. Δεν βγαίνει άλλος. .
Κοίτα όπως είπα και από πάνω για να επαναφέρει την Χιμέλα σαν πόρνη πρέπει να είναι 100% σίγουρος ότι είναι πόρνη. Έστω και υπόνοια για άλλον που είναι μέσα στο παιχνίδι να έχει δε θα την επανέφερε.



Ωραία, εγώ θέλω να πω γενικά ότι οι ένοχοι μου είναι : Eileen, Deutch Lover, Guest 278211. Γι' αυτές είμαι σίγουρη θα έλεγα με τον τρόπου που έχει κινηθεί το παιχνίδι.
Μελανία δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζει. Δείχνει ότι θέλει να βοηθήσει το παιχνίδι και ήταν από τις πρώτες που αθώωσαν μέθεξις αλλά μπορεί να έγινε και ως μαφία που ήξερε τους αθώους.
Καραντάκοβ θα μπορούσε να είναι ΔΑ. Η αλληλεπίδραση με τον Στράτο όντως υποδεικνύει πράγματα ΑΛΛΑ δεν μπορώ να ψυχολογήσω τον Στράτο μετά την σημερινή του κίνηση και θέλω να μας πει γιατί έκανε νεκροφάνεια στη χιμέλα.
Λογικά αθώοι είναι : τσαρα, ικαριονας, πολ, ερις,σουκου ίσως και τάσος.
Ο Τζόνι μου βγαίνει μαφιόζος,γι'αυτό θέλω να μου απαντησει η μεθεξις και να μου πει αν τον αθωώνει σίγουρα και γιατί.
Για Κλαιρ δεν είμαι σιγουρη.
Ο Κομφορταμπλι επίσης δεν έχει δώσει στοιχεία στο παιχνίδι ή έχει βοηθήσει κάπως έντονα. Θα μπορούσε να είναι και μαφιόζος που μένει στην αφάνεια ή πόρνη.
Η Χιμέλα μπαίνοντας έκανε καλό ποστ σχολιάζοντας τους παίχτες και ελπίζω πραγματικά να 'ναι αθώα γιατί θα βοηθήσει αρκετά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλημέρα, καλημέρα. Αποφάσισα να μην συμμετέχω καθόλου το βράδυ, διότι είχα εκνευριστεί απεριόριστα με κάποιους και αυτό πιθανότατα επηρέαζε την λογική μου σκέψη, οπότε είπα να κάτσω να καθαρίσω το μυαλό μου και να κάνω 2-3 σχόλια όσο περιμένουμε την δολοφονία, που νομίζω ότι θα αρχίσει να ρίχνει φως στην υπόθεση. Ίσως και περισσότερο απ' όσο θα θέλαμε. Γιατί ξαναλέω μου φαίνεται πολύ περίεργο να βγει η μαφία και να καρφωθεί έτσι χωρίς να βρίσκεται σε θέση να τελειώσει το παιχνίδι σχετικά σύντομα. Αλλά θα δούμε.

Κι αν αυτες δεν ειναι μαφια τοτε τι ειναι; Εγω σου ειπα σοκαριστηκα τοσο πολυ απο αυτη τη κινηση που πραγματικα ηλπιζα οτι ειναι κατι σε στυλ συγκατοικοι, γιατι ειναι οι μονοι που εχουν το δικαιωμα ως πολιτες "να συνεργαστουν" και ειχαν μια ηχω και την επαιξαν γιατι βρηκαν ενα μαφιοζο. Το σκεφτηκα αν και ηξερα οτι ειναι τερμα παραλογο. Τι αλλη εξηγηση μπορεις να δωσεις περα απο το οτι ειναι και οι δυο μαφια;

Πάμε μια βόλτα με το ποστ της Μελανίτσας γιατί μας τα είπε λίγο περίεργα σε κάποια σημεία, αλλά δεν μπορώ ακόμη να την κατηγορήσω, γιατί έχει λογική ως ένα βαθμό.

Ακομα δεν καταλαβαινω τι περιεργο βρηκες σε εμενα, αν και πλεον μου φαινεται οτι εχεις παψει και εσυ να διαβαζεις αυτα που λεω. Τα ειπα ολα μαζεμενα αν και πραγματικα δεν θελω να φυγω απο το παιχνιδι, μπορω να βοηθησω παρα πολυ. Μην αρχισουμε να τρωγομαστε μεταξυ μας Ακριβε σε παρακαλω, πιστευω οτι εχουμε μια ευκαιρια να κερδισουμε. Πιστευω οτι ειμαστε μειον ενα με τον Σπυρο, αν αλλες δυο ειναι Ειλιν και Ντοιτς μας μενουν τρεις. Ποιοι ειναι αυτοι οι 3 κατα την γνωμη σου; Ιορδανης Τζοννυ και;


Κι εμένα μου καθόταν στραβά για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε δεν μπορώ να κράξω κανέναν. Βέβαια, αντιλαμβάνομαι την θεωρία που τον είχαν κάποιοι δικηγόρο, αλλά ήταν πολύ σαθρή η βάση της θεωρίας.

Α, αρα δεν ειμαι η μονη τρελη. Και αμα τελειωσει το παιχνιδι μπορω να σου πω και γιατι το θεωρουσα υποπτο.

Σοβαρά, φτάνει επιτέλους με το τι είπε ο Ντιουμ. Αν έδωσε μαφιόζο θα το μάθουμε στο τέλος, είτε επειδή θα χάσουμε αργότερα απ' ότι υπολογίζαμε, είτε επειδή θα κερδίσουμε νωρίτερα απ' ότι υπολογίζαμε. Το έχουμε αναλύσει άπειρες φορές και είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε σε μεγάλο βαθμό. Και μου φαίνεται πολύ περίεργο που επιμένεις εσύ σ' αυτό.
Επίσης ανακρίβεια... Η πρώτη φορά που δίνει μεθ ο Ντιουμ είναι την Τρίτη το πρωί και όχι από την πρώτη μέρα...:whistle:

Ενταξει εγω σου λεω τοσα επιχειρηματα κι εσυ το χαβα σου. Βγαινοντας τοσο συντομα ο ΑΜ πιστευω οτι μας ειπε τον φανερο στην τελικη του λιστα. Τασος μεθ ειναι αθωοι για μενα, αρα στηριχτηκα σε σπυρο και πολ. Ο φανερος δεν μπορει να ηταν η μεθ γιατι ο ΑΜ δεν παιζει για μας, δεν παιζει για να βγαλει τον φανερο (ο πληροφοριοδοτης ειναι πιο κοντα σε αυτον τον ρολο) γιατι αν επαιζε ετσι φωναζοντας για την μεθ δεν θα γλίτωνε το καρφωμα την επομενη μερα. Πες μου οτι δεν συμφωνεις με αυτο δηλαδη ελεος. Πιστευω οτι κατι ειδε και νομιζε οτι εκαναν σημα στην μεθ, ισως να ειναι και η πορνη δεν ξερω. Παντως η μεθ η φανερη του ντουμ δεν ηταν, δεν εχει καμια λογικη. Συγγνωμη αν ειπα ανακριβεια, αλλα αυτο δεν αλλαζει κατι.


Έπιασες πολύ μεγάλο κεφάλαιο τώρα και δεν μπορούμε να το αναλύσουμε αυτή την στιγμή. Παρ' όλα αυτά, είναι αρκετά ξεκάθαρο μέχρι στιγμής ότι είναι αθώος, οπότε δεν έχει τόσο μεγάλο νόημα να κάνουμε τέτοιες αναλύσεις.

Δεν διαφωνω αλλα επρεπε να τα πω. Εχεις κανει και εσυ απειρα ποστ λεγοντας για αυτον, επρεπε να πω και εγω καποια πραγματα.


Εξέτασες την περίπτωση να βγήκε και να το είπε για να πάρει αυτό το innocent badge που δίνει η διαφορετική άποψη; Ειδικά αν ξέρει ότι θα αποδειχθεί σωστός; Γιατί όλα καλά με τον Ιορδάνη, μοιάζει να παίζει όπως πάντα, αλλά αν εξαιρέσουμε αυτό το σενάριο με τον Pol που έχω αναλύσει, γιατί το είχα αποκλείσει εγώ από τότε, δεν έχει προσφέρει κάποιο άλλο σενάριο στο παιχνίδι. Ούτε έχει πάρει ξεκάθαρη θέση κάπου. Είναι όλο ήξεις αφίξεις... Και αυτό δεν μοιάζει καθόλου με αθώο Ιορδάνη.

Δεν θα διαφωνησω, γιατι πολυ απλα δεν εχω ασχοληθει καθολου μαζι του για να εκφρασω μια τεκμηριωμένη αποψη, και ουτε κανενας αλλος. ΜΙλησε μου συγκεκριμενα τι σε εκανε να τον υποψιαστεις.


Ξαναλέω... Αυτή η νεκροφάνεια μου έχει μπερδέψει το μυαλό. Ειδικά με την ώρα που την έπαιξε. Ίσως όχι τόσο το άτομο, γιατί από τα υπάρχοντα φαντάσματα κι εγώ μάλλον την Σύλβια θα έφερνα στην θέση του.

Δεν θα διαφωνησω οτι ηταν υποπτη η ολη κινηση αλλα εγινε μετα το ποστ μου. Επισης να σου υπενθυμισω οτι ρωτησα τον Τασο και εγω για την εμμονη του για την Συλβια, και αναρωτιεμαι αν η εξαφανιση και η επανοδος της Σύλβιας ηταν στημένη.


Και πήγε δηλαδή η Ζωή και έσκασε δύο ακυρώσεις για να μείνει μέσα και να φύγει ο Σπύρος; Οκ, πες είχαν σχέδιο με την ΑΠ και το πήγαν έτσι. Γιατί να μην πάνε να βγάλουν τζόνι; Ή θες να μου πεις ότι παρόλο που τα έχουμε κάνει τόσο σαλάτα μέχρι τώρα, την Παρασκευή είχαμε 3 μαφιόζους στην σέντρα; Δεν βγάζει ακριβώς νόημα αυτό που λες.
Επίσης δεύτερη φορά που λες να επιμείνουμε στα λόγια του Ντιουμ και δεν μ' αρέσει καθόλου...

Ισως ο λογος που εδειξα τοση εμμονη σε αυτο το σεναριο ειναι επειδη και εγω ειχα παιξει ετσι, όμως εγω αντιθετα τον φανερο μου τον ειχα αναφερει μονο μια φορα (αυτος καποιους συγκεριμενους τους ανεφερε ξανα και ξανα) και τοτε μαλιστα εσυ ησουν μαφια και μετα οταν επιασες τα λογια μου δεν σταθηκες στο προφανες, δηλαδη εκεινον που ανεφερα ξανα και ξανα και ηταν αθωος αν θυμαμαι καλα και τον βγαλατε), αλλα στον φανερο που ειχα αναφερει μια φορα για να θολωσεις και τα νερα. Αρα ξερω τι λεω. Ναι γιατι το αποκλειεις; Ο Σπυρος λεω εγω οτι ειναι μαφιοζος, ειλιν και τζονυ λεμε ολοι οτι ειναι μαφιοζοι, πού κολλάς;

Eπειδή:
α) Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν με ακούει στο παιχνίδι, οπότε δεν νομίζω να περιμένετε εμένα για συνεργασία και
β) επειδή θέλω πλέον να χάσουν οι αθώοι, να τελειώνουμε. Δεν μπορώ να προσπαθώ να συσπειρώσω όλο το σκορπιοχώρι των πολιτών δίνοντας οδηγίες για να μην τυχόν γίνει λάθος λόγω βιασύνης ή αβλεψίας και να τα ακούω από πάνω. Πάει πολύ. Αφού πιστεύετε ομόφωνα ότι μπερδεύω το παιχνίδι και ότι ''όλα τα σενάρια που έκανα έχουν αποδειχθεί εσφαλμένα'', ορίστε, λύστε το μόνοι σας με τα σενάριά σας που είναι σωστά και που δεν θα αποδειχθούν εσφαλμένα. Δεν γίνεται απ' τη μια να μου τα λέτε αυτά και απ' την άλλη να μου λέτε να συνεργαστούμε. Αφού τα δικά σας τα σενάρια είναι σωστά και δεν έχετε πέσει πουθενά έξω, ορίστε λύστε το παιχνίδι. Αθώωσες Karadakov, Guest 278211 και κατηγόρησες soukou και Έριδα. Oρίστε, βγάλτε τους δύο τελευταίους για να κερδίσετε αφού τους έχετε κακούς. Είναι και στουρνάρια οι μαφιόζοι. Πήγαν και έφαγαν τον Dimitris S. Θα τον είχαν χτυπήσει κανένα βράδυ και θα ήθελαν να σιγουρευτούν ότι είναι το αλεξίσφαιρο για να μην ξαναποτύχουν σε kill.

Γενικα δεν αθωωσα κανεναν. Υπαρχουν απλα καποια ατομα που ειναι προς το παρον off the hook για μενα. Ωραια Σπυριδουλα και Καραντακοβ μαφιοζοι; Εγω μαζι σου. Παμε επιχειρηματα να τους στριμωξεις, γιατι τα παρατας ακριβως τωρα;

Σιγά μη φάνε εσένα. Είπαμε είναι στουρνάρια αλλά όχι και τόσο. Αν έχουν λίγο φιλότιμο θα φάνε εμένα να ξεμπερδεύω με το παιχνίδι. Τι ποιοι είναι οι ύποπτοι; Η Eileen, η προδότρα Deutsch, (δεν χρειάζεται καν να πω γιατί για τις δυο πρώτες) ο Wild Boy (έδειξα στο post με τον Karadakov), o Johnny (προστάτεψε την Eileen ψηφίζοντας Σπυράκο και έκανε την πάπια όπου δεν τον συνέφερε αλλά επειδή δίστασε να ψηφίσει την Nefeli ίσως επειδή δεν ήταν πεπεισμένος αν είναι μαφιόζα ή όχι, ίσως να είναι και πόρνη) και η Guest 278211 είναι σίγουροι (ακολούθησε το κύμα με τον Pol συμφωνώντας μαζί μου όπως έκανε και η Eileen και λέγοντας ότι η methexys ήταν αθώα, πώς το ήξερε; Ανώδυνες ψήφους έδινε κι αυτή σε όλο το παιχνίδι σαν τη Deutsch ψηφίζοντας συνέχεια Emilouko κλπ ενώ ο κόσμος καιγόταν). Karadakov ΔΑ (έδειξα γιατί στο post με τον Wild Boy). Από κει και πέρα μένει ένας μαφιόζος ακόμη και μια πόρνη. Την πόρνη δεν την έχω βρει με σιγουριά. Είτε η Himela που την επανέφερε ο Wild έχοντας ρίξει χρησμό της πυθίας για να μάθει αν είναι πόρνη, ώστε να τους βοηθήσει ή ο Comfortably. Δεν βγαίνει άλλος. Ο τελευταίος μαφιόζος για μένα είσαι ή εσύ που έγραψες στο τελευταίο post αρκετές ανακρίβειες κατηγορώντας λάθος άτομα και αθωώνοντας λάθος άτομα ή ο Comfortably που φρόντισε να χαθεί η προφυλάκιση του Dume οπότε δεν θα τον έβαζα στις πόρνες. Σε ένα πιο ακραίο σενάριο μπορεί να είναι ο Pol. Ο Σπυράκος δεν μου κάνει για μαφιόζος και πόσο μάλλον φανερός του Dume. Είπε πολύ λίγα για να μπορέσει να βρει ο Dume στοιχεία για να κατηγορήσει αυτούς που κατηγόρησε. Αν τώρα ο Σπυράκος ήταν όντως μαφιόζος, οκ παίζετε με έναν λιγότερο και άρα ο Comfortably είναι αθώος. Πολύ βολικό σενάριο όμως. Μπορεί να είναι ιδέα μου και να είναι πόρνη με δολοφόνο τον Comfortably αλλά τότε δεν μου κολλάει η επιστροφή της Himelas.

Και σου ξαναλεω εγω μαζι σου. Άρα μαφία Τζόννυ Ειλιν Ντόιτς Σπυ Wild Boy και εσύ βάζεις εμένα στο τέλος, εγώ θα σου βάλω τον Σπυράκο. Καραντακοβ ΔΑ και η πορνη ενας αγνωστος χ, αλλα αυτοι προς το παρον δεν μας νοιαζουν και τοσο. Συμφωνούμε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ε φυσικά δεν μπορείς να με ψυχολογησεις, οταν σας εχει φάει το μυαλο ο Ικαριονας με ολες τις θεωριες του.
Με αποκορύφωμα τη θεωρια με τον JKaradakov που αιτιολογησε μεταξύ αλλων με το bold+υπογραμμιση που εβαλα ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΩ. "Γελάω".
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Ενταξει, δεν σχολιάζω την νεκροφανεια, από έναν παίκτη που δεν έχει απαντήσει ΚΑΝ στις κατηγορίες μας. Και τον κατηγορούμε όλοι αλλά επιμένει να το παίζει πως δεν καταλαβαίνει. Απανταει,απαντάει αλλά δεν λέει τιποτα. Ναι οκ.

Μια και σε ρώτησα, δε θυμάμαι να λέει κάπου ο Ικαρίονας ότι πιστεύει τον Δημήτρη για μάγισσα. Δε ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι αλλά νομίζω πάντα έλεγε πως είναι Δικηγόρος ή γενικότερα αθώος. Και μάλιστα, μόλις τώρα είδα ότι και ο ίδιος δε συμφωνεί μ' αυτά που γράφεις. Όταν είδα το μήνυμά σου είχα σκέφτηκα δύο εκδοχές, γι' αυτό και σε ρώτησα για περισσότερα. Συγκεκριμένα,

1. Δεν ξέρεις τι γίνεται στο παιχνίδι. Έχεις μπερδευτεί.
2. Όπως έχω πει σε είχα στη λίστα μου με τους κακούς. Νομίζω το ίδιο και ο Δημήτρης αν θυμάμαι καλά. Κάτι δε μου αρέσει σε εσένα. Θα μπορούσε το μήνυμά σου να είναι κακό τρολάρισμα.

Καλώς όρισες, Σύλβια! Ελπίζω να είσαι πραγματικά με τους καλούς! :)
Για Claire το αναφέρω κι εγώ. Κάτι έχει ο τρόπος που γράφει και μου βγάζει ότι έχει κόντρα-ρόλο. Είναι καλή και δεν την βγαίνει να παίξει με τους κακούς. Κακή ηθοποιία τα λόγια της.

Για Deutsch, όπως έχω πει κι εγώ την έχω στους κακούς.

Τέλος, μία ερώτηση. Φυσικά και θα ήθελα η Meth να είναι αθώα και να βοηθήσει στο παιχνίδι. Το πώς οδηγηθήκαμε στο να πιστεύουμε ότι κάναμε λάθος και δεν είναι η φανερή του Dume, μπορεί να μου το θυμίσει κάποιος; Ευχαριστώ. Γιατί εγώ είχα μείνει στους ισχυρισμούς της Μελανίας που χτυπιόταν για την αθωότητά της -νομίζω ότι, μάλιστα, από εκεί ξεκίνησε η ιδέα ότι κάναμε λάθος. Αλλά, ακόμη όλοι αναρωτιέστε για το τι ρόλο παίζει η Μελανία (καλό ή κακό). Άρα;
Μα γιατί να πέσουν να καρφωθουν ετσι αν δεν είχαν κάποιο σχέδιο στο μυαλό τους; Ήμασταν σε κρίσιμο σημείο, με την προφυλάκιση του Δημήτρη, από εκεί και πέρα αν έφευγε ένας πολίτης ακόμα θα νικούσαν. Ίσως είχαν την εντύπωση ότι ο Δημήτρης ήταν η μάγισσα ή τέλος πάντων είχαν κάποιο άλλο σχέδιο στο μυαλό τους. Τώρα ξέρουμε δυο σίγουρες μαφιοζες.
Για την αθωότητα μου δεν έχω να αποδείξω κάτι άλλο, οι περισσότεροι έχουν καταλάβει ότι ο Ντιουμ μαλλον έπαιζε μόνος του και δεν ήθελε να βοηθήσει τους πολίτες όποτε δεν έδωσε ονόματα. Ίσως ο Σπυράκος να ήταν κακός ρόλος αλλά δεν ειμαι και τόσο σιγουρη.

Όσο για τη Μελανια, το βρίσκω λάθος να στραφούμε εναντίον της και δεν θα μας βοηθήσει σε τίποτα. Επαναλαμβάνω ότι εάν ήταν στη μαφία, τότε που έβγαινε να με υποστηρίξει όταν όλοι ήσασταν σίγουροι για το ότι ήμουν ενοχη, θα ήταν η επόμενη που θα έφευγε με ψηφοφορία. Θα φαινόταν σαν μια μαφιοζα που στηρίζει μια μαφιοζα ώστε να με επαναφέρουν με νεκροφανεια κάποια στιγμή και να μην φανεί περίεργο. Και τα λόγια της έχουν βάση και σκέφτεται ακριβώς αυτά που σκεφτομαι και εγώ και οι υπόλοιποι πολίτες απ'ο,τι καταλαβαινω. Δεν θα πρέπει να κινηθούμε προς αυτή γιατί έχουμε πιο σημαντικά άτομα που πρέπει να πετάξουμε έξω.

Εμιλυ, σχετικά με τον Johnny το γνωρίζω γιατι είναι υπερβολικά μπερδεμένος για να ανήκει στη μαφία. Διαφορετικά θα ήταν συνεννοημένοι και θα ήταν διαφορετικός ο λόγος του, τώρα κατηγορεί μια τον έναν, μια τον άλλον... Έστω ότι τον άφηναν να παίξει όπως θέλει επειδή είναι καινούριος και άρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει την απειρία του ως δικαιολογία. Αλλα δεν δουλεύει τόσο καλά αυτό σαν σχέδιο, φαίνεται πως όλοι έχουμε πέσει πάνω του. Δεν μπορεί να είναι μαφιοζος. .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Ενταξει, δεν σχολιάζω την νεκροφανεια, από έναν παίκτη που δεν έχει απαντήσει ΚΑΝ στις κατηγορίες μας. Και τον κατηγορούμε όλοι αλλά επιμένει να το παίζει πως δεν καταλαβαίνει. Απανταει,απαντάει αλλά δεν λέει τιποτα. Ναι οκ.

Μα ειναι το λιγότερο αστείο, τι να απαντήσω. Μερα με τη μερα ο Ικαριονας βγαζει ενα καινούριο σενάριο για καποιον, και το ακολουθειτε.
Για πες εσυ που με κατηγορειτε και ολοι, γιατι ειμαι ενοχος;
Δεν εχω κανει τιποτα διαφορετικό απο την πρώτη μερα(προφανώς ούτε και τιποτα ιδιαίτερα καλο, δεν το αρνουμαι) και ξαφνικα είμαι στη μαφια. Ναι οκ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Καλημέρα παίδες!

So, προς τη Himela που είπε ότι έχω χαθεί, απείχα το Σαββατοκύριακο λίγο από το παιχνίδι και αρκέστηκα στο να παρακολουθώ. Δευτέρα σήμερα so here i am again. Οι εξελίξεις τρέχουν και δεν θα περιμένουν εμένα:P. Τι βόμβα ήταν η χθεσινή; Με το που μοιράστηκαν οι κάρτες ωπ οι μαφιόζες ανακαλύφθηκαν. Και να πω ότι δεν το 'πα για την Eileen; Το είπα ότι είναι ίσως και η βασική μου ύποπτη και να σου τώρα που έπεσα μέσα. Λίγο θέλω να μου εξηγήσει κάποιος την κίνηση αυτή εκ της μαφίας πως την ερμηνεύει. Απλή απελπισία; Ίσως κάτι άλλο; Γιατί η Deutsch, αν και μερικώς ύποπτη, ούτε καν στο κύριο στόχαστρο, μπορούσε να κρυφτεί για λίγο καιρό ακόμα μια χαρά. Γιατί λοιπόν αυτή η κίνηση; Βέβαια, με την ΑΠ που παίχτηκε, ακυρώθηκε η ψηφοφορία.
Η άποψή μου είναι ότι ο Σπυράκος έχει κακό ρόλο. Δε γίνεται ο ΑΜ να μην έδωσε απολύτως κανέναν. Το θεωρώ πάρα πολύ τραβηγμένο να μην είπε κανέναν τελικά. Επειδή διάβασα κάποια ποστ παραπάνω, ο PolGr τελικά δεν πρέπει να ανήκει καν στη μαφία. Εξ αποκλεισμού, δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

Θεωρώ πολύ θετικό που χρησιμοποιήθηκε η νεκροφάνεια στη methexys, μπράβο στον Τάσο. Θα την παρακαλούσα ωστόσο να κοιτάξει λίγο πιο αναλυτικά τα ποστ γιατί τόσους γύρους έχω την αίσθηση ότι με τόσα ποστ έχουμε χάσει το μπούσουλα και πάμε όπου να 'ναι.
Αυτό είναι κάτι που το σκέφτομαι συνέχεια. Για ποιο λόγο να έπαιξε έτσι; Μήπως κάτι κάνουμε λάθος; Αρχικά, ξεκίνησαν κάποιες αμφιβολίες για τη methexys, οι οποίες μετά έγιναν εντονότερες και μπαμ πέφτει νεκροφάνεια "για να έχουμε κι άλλον πολίτη". Συγγνώμη ρε παιδιά, 2 νεκροφάνειες η μία μετά την άλλη σε αυτά τα άτομα; Πολύ γρήγορα τον προσπεράσαμε εντελώς τον AM. Ναι και όταν κάποιοι εμμένανε σε αυτόν ήταν επίσης ύποπτο, όπως και αποδείχθηκε άλλωστε, αλλά τώρα πήγαμε στο άλλο άκρο. Τον ακυρώσαμε εντελώς τον άνθρωπο τον βγάλαμε τρολλ ότι δεν έδωσε καν τον φανερό του. Κι αν τώρα δε φέραμε πολίτη; Δεν ξέρω, απλά κάνω μία σκέψη. Αν θέλαμε τόσο πολύ πολίτες, δεν θα μπορούσαμε να φέρουμε π.χ. Aggelogianno;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Και τι προτείνεις να κάνουμε;

Να βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ, τι άλλο; Δεν υπάρχει άλλη λύση.

Να στοχεύσουμε στον ΔΑ; Ικ, τα φώτα σου.

Αναγκαστικά θα πρέπει να βγάλουμε πρώτα αυτόν. Ίσως να τον πάμε ισοβαθμία με μια μαφιόζα αλλά αυτό θα σήμαινε ότι πρέπει να σπάσουν οι ψήφοι μας και δεν έχουμε τόση αριθμητική υπεροχή.

Μα ειναι το λιγότερο αστείο, τι να απαντήσω. Μερα με τη μερα ο Ικαριονας βγαζει ενα καινούριο σενάριο για καποιον, και το ακολουθειτε.
Για πες εσυ που με κατηγορειτε και ολοι, γιατι ειμαι ενοχος;
Δεν εχω κανει τιποτα διαφορετικό απο την πρώτη μερα(προφανώς ούτε και τιποτα ιδιαίτερα καλο, δεν το αρνουμαι) και ξαφνικα είμαι στη μαφια. Ναι οκ.

Δεν βαρέθηκες να μιλάς για τον Ikariona; Mόνο εγώ βγάζω σενάρια σ' αυτό το παιχνίδι; Αν είναι έτσι, τότε μπράβο που υπάρχει κάποιος που ψάχνει για να βγάλει σενάρια. Έλεος πια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Αυτά τα πρωινά στην πόλη του Παλέρμο είναι απίστευτα. Καθαρός αέρας, τα πουλάκια κελαηδούν, ο ήλιος φωτίζει όλο το δωμάτιο, βρίσκεσαι στην αγκαλιά του Δημ..

-Που στο διάολο πήγε πάλι; Όλο τον χάνω τώρα τελευταία, κάτι μου φαίνεται ότι σχεδιάζει αυτές τις μέρες. Ύποπτα τηλεφωνήματα, μυστήριες έξοδοι σε ανύποπτο χρόνο. Πολύ περίεργος έχει καταντήσει. Ορμώμενος απ'αυτό, ο ultraviolence τον περίμενε στο σαλόνι του σπιτιού μέχρι να επιστρέψει αργά την νύχτα. Λίγο πριν τις 03:15, άκουσα τα κλειδιά στην πόρτα και μια γάργαρη φωνή να τραγουδά don't stop believin' hold on to that feelin'
-Που ήσουν πάλι;
-Αγαπούλη, δεν κοιμάσαι; :redface:
- Κατάλαβα.
-Τι κατάλαβες;
- Δεν είμαι αρκετός; Αυτό είναι τώρα;
- Όχι βρε μάτια μου, απλά να, σήμερα ήταν μια σπέσιαλ μέρα και σχεδιάζω κάτι όλη την εβδομάδα.
- Αχ βρε παλιόπαιδο, δεν αμφέβαλα στιγμή που είναι το δώρο μου; :)
- Σχεδιάζω ένα..

Πάρτυ γενεθλίων
-Ρε αγάπη τα γενέθλια μου πέρασαν εδώ και τόσους μήνες
-Το ξερω αγάπη, σήμερα έχει γενέθλια ένας άνθρωπος που σημαίνει πολλά για μένα.
-ΟΧΙ. Μην διανοηθείς να το ξεστομίσεις.
- Η Σύλβια ναι καλά φαντάστηκες, μαζί με όλα τα υπόλοιπα παιδιά της χώρας των φαντασμάτων της οργανώνουμε πάρτυ-έκπληξη για αύριο βράδυ. Θα μαγειρέψουμε όλοι το κατιτίς μας και θα περάσουμε τζάμι.
-Α. Οκ. Έχω στην κατάψυξη κάτι υπέροχα τυροπιτάκια του lidl. Να τα ψήσεις και να πας εγώ δεν θα έρθω.
- :(



-Aντωνάκη μου, πως είμαι; Καλός;
-Την Άρτα με τα Γιάννενα φόρεσες πάλι, ευκαιρία ψάχνεις να μου πει ότι δεν σε ντύνω ωραία;
-Έλα πάμε τώρα στο αυτοκίνητο, έχουμε δρόμο μπροστά μας μέχρι την χώρα των φαντασμάτων.
-Καλά, περιμένε λιγο γιατί χτυπάει το σταθερό


-Λέγεται παρακαλώ
-...
-Παρακαλώ;
-...
-Όχι πάλι, αν είναι δυνατόν.
-Γεια σου Αντώνη μου, η Σύλβια είμαι.
-Μη μου πεις!
-Μμμ, τι κάνει ο Δημήτρης μου καλά είναι;
-Σχετικά καλά, τώρα είναι κλεισμένος 2 ώρες στην τουαλέτα, έφαγε κάτι τυροπιτάκια που είχαμε σκοπό να φέρουμε μαζί για το πάρτυ-έκπληξη σου.
-Πάρτυ;
-Α δεν το ήξερες; Πω γαμώτο κρίμα, σου χάλασα την έκπληξη.
-Με σκέφτεται ακόμα ρε, το βλέπεις;
-Τι θες από την ζωή μας πια; Λέγε τι θες.
-Μη μου φωνάζεις εμένα, δεν φταίω εγώ αν ξεχάσατε πάλι να μαζέψετε το πτώμα σας.
- Ο Δημήτρης παιδί μου, ξεκίνησε από τώρα να ξεχνάει
-Ναι, το έχει αυτό δυστυχώς αλλά το εκμεταλλευόμουν, ξέρεις εσύ.
-Άντε βρε δεν ντρέπεσαι. :P Λέγε τώρα που είναι το πτώμα.
- Ξεβράστηκε στο λιμάνι του Παλέρμο, οι όρχεις του έλειπαν. Τα εντόσθια του κείτονταν δίπλα του και το συκώτι του είχε πρηστεί.
- Τι μου περιγράφεις παιδί μου; Τον απότοκο της σχέσης σου με τον Δημήτρη;
- Αστείος. Να πάτε να τον μαζέψετε βρωμίσαμε πια, κλείνω.
-Περίμενε ρε φίλη, πες ποιος ήταν και υπόσχομαι να σου στείλω τυροπιτάκια, με πολλή πολλή αγάπη.
-Ήταν ένα παλικάρι
Σαν τα κρύα τα νερά
Nέος και αυτός στην πόλη μας
Όπως φαίνεται
Η μαφία δεν γουστάρει νεούδια
Και τι νεούδι ε, άσε γιατί κολάστηκα η δόλια. :inlove:
Ήταν ο
Soukouu
Kαλέ πως το ξέχασα
Σε άλλο σημείο της πόλης
Βρήκα και το πτώμα ενός ακέφαλου κοριτσιού
Πόνεσε η ψυχή μου, ήταν τόσο νέα!
αχ βρε Deutsch... Lover

Himela χρόνια σου πολλά :kissing:



Εκ της ΣΕ με αγάπη!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Η Μάγισσα έκανε τη δουλειά της σήμερα. Μπράβο :clapup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Soukouu & Deutsch... Lover μεταφέρεστε στην χώρα των φαντασμάτων χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια.​


Ψηφοφορία για Δευτέρα 31/7
  1. Claire Rentfield --> Eileen
  2. ComfortablySmug --> PolGR1509
  3. Deutsch... Lover --> Eileen
  4. Eileen --> Soukouu
  5. Emilouko
  6. Himela --> Eileen
  7. Ikarionas --> Tάσος97
  8. JKaradakov --> Deutsch... Lover
  9. Johnny15 --> Eileen
  10. ~Melania~ --> Eileen
  11. methexys --> Eileen
  12. PolGR1509
  13. Soukouu --> Eileen
  14. Guest 278211 --> Eileen
  15. tsarachaf --> Eileen
  16. Wild_Boy --> Eileen
  17. Ερις --> Ikarionas
  18. Τάσος97

Ψήφοι
10 Eileen
1 Deutsch... Lover
1 Ikarionas
1 PolGR1509
1 Soukouu
1 Τάσος97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
aggelogiannos - Δολοφονία 27/7
Nefeli Graf - Ψηφοφορία 27/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 28/7
Soukouu - Δολοφονία 31/7
Deutsch... Lover - Δολοφονία 31/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία
Dimitris S [Αλεξίσφαιρο Γιλέκο] - Άμεση Προφυλάκιση & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Soukouu
Ενεργοποίηση ιδιότητας Δικηγόρου: Μηδενισμός Ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Τάσος97
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Wild_Boy
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,121 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πάει ο ύποπτος κατά πολλούς soukou. Πάει και η Deutsch Lover. Όλοι οι προδότες την ίδια τύχη έχουν τελικά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Η Deutsch γιατί έφυγε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Αχ κριμα βρε Σουκου. Είχαν μια λογική τα ποστς του και δεν είχαμε εκφράσει πολλές αμφιβολίες γι'αυτον όποτε...

Η Deutsch γιατί έφυγε;

Την σκότωσε η μάγισσα λογικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,052 μηνύματα.
Με έχει ακούσει όλη η γειτονιά απο τα γέλια! Με συγκινήσατε παλιόπαιδα! Σας ευχαριστώ πολύ! <3<3<3

Έκανε τη δουλειά της η μάγισσα λοιπόν. Μείον μια μαφιόζα. Κατι ειναι κι αυτό. Σουκου σορρυ που σε υποπτεύθηκα.:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Αααα νόμιζα η μάγισσα πρέπει να σώσει κάποιον όμως. Σήμερα πέθαναν 2 άτομα :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Η Μάγισσα έκανε τη δουλειά της σήμερα. Μπράβο :clapup:

Η Deutsch γιατί έφυγε;
Tι φάση περνάς; :confused:

Πάει ο ύποπτος κατά πολλούς soukou. Πάει και η Deutsch Lover. Όλοι οι προδότες την ίδια τύχη έχουν τελικά...

Μελοδραματικός τουλάχιστον.

Με έχει ακούσει όλη η γειτονιά απο τα γέλια! Με συγκινήσατε παλιόπαιδα! Σας ευχαριστώ πολύ! <3<3<3

Έκανε τη δουλειά της η μάγισσα λοιπόν. Μείον μια μαφιόζα. Κατι ειναι κι αυτό. Σουκου σορρυ που σε υποπτεύθηκα.:redface:

Κι εγώ τον είχα υποπτευθεί και ζητάω συγγνώμη :redface:
Χρόνια πολλά Σύλβια της καρδιάς μας :hug: :flowers:

Στο θέμα μας: έχουν φύγει δύο μαφιόζοι κατά την ταπεινή και δολοπλόκα (κατά πολλούς) άποψή μου οπότε μένουν 4 στο παιχνίδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Εν τω μεταξύ εγώ ξέχασα και να ψηφίσω ό,τι να 'ναι. EILEEN
Μμμ..επιτέλους! Να φεύγουν ένας-ένας σιγά σιγά. Εύγε μάγα:P


edit: Ααααα χρόνια πολλά Himela. Να τα χιλιάσεις:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top