Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
3ον Διάβασα αυτά που είπες. Είδα ποιους κατηγορούσε ο Dume. Κατηγόρησε τον Pol επειδή τον υποστήριξε η methexys. Νομίζοντας ότι είναι κακός ίσως να βασίστηκε και στις δικές του αλληλεπιδράσεις.

Tον Johnny και τη Himela γιατί τους είχε κατηγορήσει; Επειδή τους υποστήριξε κι αυτούς η methexys; Για βρες μου που το κάνει. Αντιθέτως είπαν θετικά πράγματα για τον Pol. Όπως κι ο Pol για μένα και γι' αυτό με ψήφισε ο Dumenuke στον πρώτο γύρο. Η methexys είπε ότι βαριόταν τα κείμενά μου. Δεν θα πήγαινε πάνω μου αν ήταν έτσι. Και στην τελική χέστηκα για το ποιος είναι ο φανερός του μαφιόζος. Είπα πως πιστεύω ότι είναι και οι δυο. Η σιγουριά σας για τη methexys αφού θεωρώ κι εσάς μαφιόζους, δείχνει ότι είναι κι εκείνη. Αλλιώς δεν θα ρισκάρατε να τα λέτε αυτά τόσο φωναχτά.
Τώρα τα υπόλοιπα που λες τα ακούω βερεσέ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Δεν θα σε ψηφίσω καλέ μου φίλε. Μην ανησυχείς. Και η methexys μαφιόζα είναι άλλωστε με συμφέρει να βγει. Αλλά λογικά θα τη σώσει ο ΔΑ οπότε ό,τι και να ψηφίσουμε δεν έχει νόημα.
Μα το θέμα δεν είναι η ψήφος, είναι να ξεκολλήσεις από το σενάριο αυτό και να σκεφτείς και άλλα. Σου λέω το ξέρω ότι τα ποστ είναι εναντίον μου αλλά ΕΠΙΜΕΝΩ ότι δεν έχω κακό ρόλο. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να με πιστέψεις. Το ότι η αθωότητά μου θα φανεί κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος γι'αυτό. Απλά χάνουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Εσύ δηλαδή από το ότι ψηφίσαμε τον Dumenuke κατάλαβες πως σπεύσαμε να σώσουμε τον Johnny; ΄Οχι επειδή θεωρούσαμε κακό τον Dum;


Ακόμη κι αν τον θεωρούσατε κακό έπρεπε να συμβάλλετε στο να πάμε σε ισοψηφία. Ας πηγαίναμε σε ισοψηφία και μετά ας τον ψηφίζατε στη δημοσκόπηση. Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Αλλά το να πέσετε έτσι όλοι πάνω του ήταν τραγικό και δεν βοήθησε κανέναν. Κάποιοι μπορεί όντως να ήθελαν να σώσουν τον Johnny, γιατί μιλάς σε α' πληθυντικό; Ξέρεις με σιγουριά ότι κανείς απ' όσους ψήφισαν τον Dume, δεν προσπάθησε να σώσει τον Johnny;

Και τον κατηγορήσαμε και τον ψηφίσαμε, ενώ εσύ;;;

Εγώ τι; Γιατί να τον ψηφίσω; Ήθελα ισοβαθμία. Τον είχαν ψηφίσει πόσα άτομα. Θα τον ψήφιζα κι εγώ μαζί τους; Κατανοείτε ότι αυτά που ρωτάτε ή σας φαίνονται ύποπτα είναι παράλογα; Λέω πως θέλω ισοψηφία, βλέπω να πάνε όλοι στον Dume και θα τον ψήφιζα κι εγώ;

Η δική σου ποια είναι; Θεωρίες ναι, έχεις κάνει πολλές και ναι διαβάζουμε όσα προλαβαίνουμε κάποιοι αλλά ο καθένας συνεισφέρει στον βαθμό των δυνατοτήτων του. Το θέμα είναι πως με μπερδεύεις βρε Ικαρίωνα και νομίζω πως δεν είμαι η μόνη. Βοήθησέ μας να σε βοηθήσουμε.

Προσπαθούμε ρε συ Ικαρίωνα αλλά δεν μας βοηθάς κι εσύ. Σου είπα και στην αρχή, άσε και τίποτα να πέσει κάτω. Μόνο να ήξερες πόση ώρα αφιερώνω για τα quotes σε δικά σου σεντόνια...

Οσο για το σενάριο για τον Polgr, ειλικρινά μου φαίνεται τραβηγμένο. Ο ΑΜ ήξερε τον φανερό μαφιόζο, έμεινε μέσα λίγο και δεν νομίζω να είχε χρόνο να έψαξε κι άλλους κι αν το έκανε, δεν νομίζω τόσο νωρίς να έβρισκε σημαντικά πράγματα.

Ο μόνος που έχει θεωρίες και ασχολείται τόσο με το παιχνίδι είμαι. Δεν βλέπω κανέναν άλλο να βοηθάει ιδιαίτερα. Ε πώς να το κάνουμε, ο ρόλος μου δεν βοηθάει στο να λύσω γρήγορα το παιχνίδι. Αναγκαστικά θα κάνω και λάθη. Αλλά από άλλους που δεν λένε τίποτα και δεν βοηθάνε σε τίποτα, θεωρώ ότι είναι χίλιες φορές προτιμότερο. Όσο για το ότι δεν βοηθάω καθόλου με αυτά που λέω (ενώ π.χ. δεν βλέπω κανέναν να λέει σε κάποιον απ' τους σιωπηλούς παίκτες ότι δεν βοηθάει π.χ. Έρις) με ξεπερνά πραγματικά. Πολύ ωραία. Θέλετε να περάσω κι εγώ στη σιωπή για να μην διαβάζετε κατεβατά; Οκ. Άντε λύστε το παιχνίδι μετά. Για τον PolGr έγραψε ένα σωρό πράγματα και δεν είμαι διατεθειμένος να γράψω άλλα. Τα κείμενα του Dume τις προηγούμενες μέρες και τα άτομα που υποπτευόταν οδηγούν στον Pol. Αν τώρα εσείς ξέρετε κάτι περισσότερο που δεν γνωρίζω εγώ, τότε δεν μπορώ να βοηθήσω και μάλιστα είναι ύποπτο ότι τόσα άτομα με τόση σιγουριά μιλάνε για τη methexys όταν το παιχνίδι έχει δείξει άλλα πράγματα. Αν γνωρίζετε από εσωτερική πληροφορία (ύποπτη ή μη) ότι είναι αυτή ο φανερός μαφιόζος, δεν μπορώ να το ξέρω. Παρακαλώ μόνο πριν μου απευθύνετε ερωτήματα (σε όλους το απευθύνω αυτό) να διαβάζετε όλα αυτά που έγραψα γιατί δεν μπορώ να γράφω συνέχεια τα ίδια. Οι περισσότερες ερωτήσεις που μου έχουν γίνει, έχουν απαντηθεί.

Παρακαλείται ο ΔΑ αν σκέφτεται να σώσει τη methexys και δεν είναι σίγουρος με ποιον να ανταλλάξει τις ψήφους της, να το κάνει με τις δικές μου για να φεύγω μια ώρα αρχύτερα απ' αυτό το μοναχικό και παράλογο παιχνίδι. Διαβεβαιώνω ότι έχω αθώο ρόλο. Μάλιστα θα ήμουν ανόητος αν ήμουν μαφιόζος και έλεγα στον ΔΑ να σπαταλήσει μια τόσο σημαντική ικανότητα για μένα. Οκ μπορείς να βρεις και πιο σημαντικούς αθώους για να βγάλεις αλλά αν έχεις λίγη συμπόνοια για τον συνάνθρωπο, απλώς βγάλε με να ησυχάσω. Έχω χάσει τσάμπα τον ύπνο μου τόσες μέρες.

Υ.Γ. Και εννοείται, μη διανοηθεί κανείς αθώος να με φέρει πίσω με νεκροφάνεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
1. Είσαι κακιά. Πάει και τελείωσε. Λες και στον ΔΑ να κρυφτεί στη methexys. Δεν είδες καν αυτά που έγραψα, τα οποία είναι γεμάτα επιχειρήματα για τον καθένα. Όσο για το μπέρδεμα, πολύ μπερδεύεσαι σ' αυτό το παιχνίδι Έμιλυ. Είναι η δεύτερη φορά που μπερδεύεσαι. Δεν σκοπεύω όμως να σε δω να φτάνεις στην τρίτη για να καείς.


















2.Η λογική μου είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα δίπολο ανάμεσα σε Pol και methexys για να δείξουν ότι μόνο ο ένας απ' τους δύο είναι μαφιόζος, ενώ είναι και οι δυο. Έθεσα δύο σενάρια για τη methexys. Όπως είπα όμως πιστεύω ότι είναι και οι δυο τους ένοχοι. Έπρεπε όμως να βάλω και το άλλο σενάριο ως πιθανότητα. Τυχαίνει να μην είμαι μαφιόζος για να ξέρω ποιοι είναι αθώοι και ποιοι ένοχοι. Τώρα για το ότι είμαι αρχιμαφιόζος θα σου 'λεγα τίποτα αλλά κρατιέμαι. Να εύχεσαι να με βλέπεις για πολύ καιρό ακόμα.


























3. Όόόχιιι. Ακριβώς το γεγονός ότι ο Σπυράκος δεν έλεγε τίποτα, δείχνει ότι δεν μπορεί να είναι ο φανερός μαφιόζος του Dume γιατί ο Dume δεν θα μπορούσε να πάρει πληροφορίες για άλλα άτομα απ' αυτόν. Άρα ο φανερός είναι ο Pol ή η methexys. Έγραψα ολόκληρο κατεβατό για ποιο λόγο πιστεύω ότι ο Pol έχει πολλές περισσότερες πθανότητες να είναι. Διαβάστε ρε παιδιά αυτά που γράφω. Δεν μπορώ να παίζω μόνος...











4. Θα κρυφτούν πολλοί πίσω από το κύμα της methexys αλλά ας ψηφίσω κι εγώ methexys για να τους βοηθήσω να κρυφτούν καλύτερα.







5.Είσαι κακιά. Τέλος. Προσπαθείς να κατευθύνεις την ψηφοφορία εντελώς αλλού και πας να παρουσιάσεις τα πράγματα όπως σε συμφέρει.












6.Έχεις αναφέρει πουθενά πιο πριν ότι δεν θεωρούσες τη Himela μαφιόζο; Εμείς που θα ξέρουμε τις σκέψεις σου αγαπητέ αν δεν συμμετέχεις στο παιχνίδι; Εμένα με βόλεψε άπειρα το kill στη Himela γιατί την θεωρούσα ύποπτη, οπότε ξεκαθάρισε λίγο το τοπίο. Απ' το να έφευγε κάποιος άλλος, καλύτερα που έφυγε αυτή που τη θεωρούσα ύποπτη.



1,5: Κρατά αυτη τη βεβαιότητα, να το δούμε λιγο μετα τα σημερινά. Ηταν απο τους πρώτους που βρήκαν παράλογη τη λογική μου όπως και απο τους πρώτους που υποστήριξε τον Πολ που συμφωνούμε πως ειναι όντως μαφιόζος.

2: Αν πάμε σε ισοβαθμία; Θα σώσουν τον "αθώο" και θα διώξουν τον "μαφιόζο" σωστα; Θα προτιμήσουν όλοι την Μεθ, αφου πλέον την υποστηρίζουν ελάχιστοι και απέχουν απο το να τη ψηφίσουν παλι εχαλιστοι.
3: Συμφωνώ και ξέρω οτι θεωρείς τον Πολ ένοχο! Και εγω τον θεωρώ! Ομως Ικαριωνα ακομα και φανερός να μην ειναι ο Σπύρος και να ειναι ο Πολ, εμενα συνεχίζει να μου φαίνεται ύποπτος και θα το υποστηρίξω.
4: Συμφωνώ οτι με το να πέφτουμε όλοι στη Μεθ δεν βοηθάει. Ούτε μετα θα μπορεί να βγει κάποιο νόημα κοιτώντας ποιοι την ψήφισαν.
6Η Χιμελα ηταν παίκτρια που διάβαζε τα πάντα ομως δεν υποστήριξε κατι συγκεκριμένο. Άλλαζε γνώμες και πιστεύω γι αυτο την έφαγαν. Εσυ λες πως για εσένα ξεκαθάρισαν έτσι, αλλους τις μπέρδεψαν ομως.


1 ακομη σχόλιο στο Σουκου:
Τη πρώτη φορά ψήφισα τυχαια. Ηταν πρώτος γύρος. Τη δεύτερη, ψήφισα εσένα για τους λόγους που εχω πει και σε πρωινο ποστ. Σημερα ψήφισα προσωρινά τον Σπύρο. Γιατι δεν τον εχω για αθώο τελειως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Αλλάζω τη ψηφο μου σε soukou.Δε με ενδιαφερει αν ειναι αθωος ή οχι. Εχω βαρεθει να δινονται αθωοι ρολοι με ποστ τυπου ''αναμεσα σε αυτους τους 5 μπορει να ειναι ο ταδε'', ''νομιζω ολοι ξερουμε γιατι ειναι αθωος'' κλπ.
Κρατηστε τα συμπερασματα απο posts και ψηφους οταν προκειται για αθωους για τον εαυτο σας αν βεβαια ειστε καλοι ρολοι.

Για Polgr-Methexys εγω παω προς το βασικο σεναριο.Methexys φανερη μαφιοζα.Για τον Polgr μου φαινεται πως βρεθηκε στο λαθος σημειο τη λαθος στιγμη. Και γω εγραψα πως εκεινη τη στιγμη η εμμονη στην methexys του Dume ηταν παραλογη καθως διαστρεβλωσε τα λεγομενα της. Ο polg απλα το τονισε σε περισσοτερα ποστ κατι που επιασε ο Ικαριωνας.Περισσοτερο πιθανο μου φαινεται η methexys μετα τη σιγουρη αποχωρηση της να θελει να τραβηξει στην επομενη ψηφοφορια εναν αθωο(Polgr).O Dume μαλλον εκανε εικασία για Σπυρο και Πολγκρ,οπως ειπε και ο ιδιος διαβαζε διαγωνια.Το αν επεσε τυχαια σε καποιον μαφιοζο,δε μπορουμε να το ξερουμε...Εν τω μεταξυ, ερχεται και το οτι η methexys στηριξε Ικαριωνα σε ενα σημειο για τις κατηγοριες του προς τον Polgr και για μενα το επιβεβαιωνει

Βαλτε σποιλερ σε ποστ που παρατιθενται,πιαστηκαμε στο scroll down :P

@Ικαριωνας
Καταρχην ηρεμησε. Καταφερες και βρηκες 6 μαφιοζους? Τουλαχιστον 2 κρυφοι αν οχι και οι 3 παω στοιχημα θα εχουν λουφαξει και θα τρωνε ποπκορν(methexys :whistle:) βλεποντας το χαος.
Τέλος, πρωτον ,μη παντρευεσαι τα σεναρια σου.Δευτερον,το ''οποιος συμφωνει μαζι μου ειναι αθωος ενω οποιος διαφωνει ειναι ενοχος''ειναι και εκνευριστικο για τους πολιτες αλλα και ευκολη ευκαιρια για manipulation απο μαφιοζους για να πεταξουν εξω και εσενα ή αυτους που εστω και σε ενα σημειο συμφωνουσαν με αυτα που ελεγες.
Ποστ τυπου ''δεν ειμαι σιγουρος,δεν ξερω,ειμαι μπερδεμενος'' απο δω και περα μου φαινονται υποπτα. Διαβασε,ακολουθα ενα narrative που για σενα εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα/λογικη και unleash it.Ακομα και μπαρουφες να γραφεις καποια ιδεα μπορει να δωθει σε καποιον αλλον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Καλησπέρα και από μένα

Η δικιά μου λογική λέει ότι ο ΑΜ παίζει μόνος του, ήθελε να περάσει το μνμ ότι είναι κάτι τέτοιο στους πολίτες και ότι μπλοφάρει στην μαφία, οπότε δίνει έναν άκυρο, την Μεθεξύς το παίζει σαν να ήταν ο πραγματικός του Φανερός έτσι ώστε αν τυχόν σωθεί να μην κινδυνεύει από κάρφωμα.
Δεν μπορώ να δω την λογική πίσω από τις κινήσεις της μαφιόζας Μεθεξύς, όπως είπα μου φαίνονται για κινήσεις άπειρου παίχτη σε πανικό. Εσύ μπορείς να εξηγήσεις κάπως ειδικά το παίξιμο της τυμβωρυχίας.
Εν κατακλείδι εκεί που έχω καταλήξει εγώ από το παιχνίδι της Μεθεξύς κυρίως ότι δεν μπορεί να είναι στην μαφία, οπότε ο Ντιούμ είτε έδωσε εσένα είτε τον Σπυράκο είτε δεν έδωσε και κανέναν και ο Φανερός Β πλέον είναι Κρυφός και γελάνε μαζί μας οι μαφιόζοι.


Όχι.


Την λογική με την οποία πιστεύω έπαιξε ο Ντιουμ την έγραψα στον Pol.
Για την μεθεξύς και την τυμβωρυχία δεν μας έχει πει τπτ παραπάνω πέρα από το «ήλπιζα ο Φαστ να είναι μαφιόζος»

Δεν έχω κάποια απάντηση σε αυτό, αλλά πιστεύεις τοσο πολύ στο κακο παίξιμο της μαφιοζας Μεθ; Δεν υπάρχει ούτε ένας εκεί μέσα στην μαφία να την συμβουλέψει πως να το χειριστεί;

Δεν καρφώνονται μόνο αυτοί οι ρόλοι.

Σκέφτομαι εγώ τώρα, είναι στην μαφία, ένας δεν θα σκέφτηκε, ρε συ ο Εμμανουήλ υπονόησε ρόλο, μπορεί να είναι αυτό αυτό ή αυτό, ρίχτην εκεί να δούμε τι βγήκε, όχι γτ θα τον επανέφερε κανείς, ειδικά παίκτη που έφυγε με ποινή, αλλά για να δει τι πραγματικά ήξερε, αν είναι να κάψει την τυμβωρυχία της η μαφία.

Έχω παραθέσει την λογική πίσω από την σκέψη μου. Και εξάλλου εσύ λες μην πάτε όλοι στην Μεθ που ακριβώς το πρόβλημα το ότι έχω μια διαφορετική σκέψη. Είναι τόσο λάθος που δεν το βλέπω;

Όπως εξήγησα, είχε.

Ακολουθεί σχολλιασμός αυτού του ποστ του ικαρίωνα.
Θα το σχολιάσω στο συνολό του αμέσως μετά αλλα αρχικά θέλω αυτό.

Αυτό είναι πολύ χαζό επιχείρημα. Σχολίασα στις 12 ηώρα. 3.5 ώρες μετά την λήξη της ψηφοφορίας. Το ότι κάποιος μπορεί να βγάλει συμπέρασμα γτ μπορεί να ψάξει πράγματα ή και θυμάται περισσότερα από εσένα, δεν είναι επιχείρημα.

Ναι γτ ήταν ο τονισμός της ψήφου; :confused:
Το συμπέρασμα από το ποστ του είναι ότι εγώ είμαι ο ΔΑ, η μεθεξύς και ο Πολ είναι μαφιόζοι μαζί με την μαφιόζα Έμυλι που μου έκανε σήμα. Σωστά;
Το κακό με αυτό το σενάριο είναι ότι αν ισχύει στην καλύτερη εγώ ξέρω μόνο την μεθεξύς και την Έμυλι και ψηφίζω και την μαφία μου Πολ για να σώσω την μεθεξύς. Δεν μπορεί να είμαι ΔΑ να ψηφίζω πολ και να ξέρω πως ο Πολ είναι στην μαφία, δεν έχει κανένα νόημα. Όπως επίσης δεν έχει νόημα να ελπίζω να πέσει τυμβωρυχία στον Πολ, πρώτον γτ δεν κινδυνεύει να βγει, δεύτερον γτ δεν είναι καραμέλες η κάρτες να τις πετάξουμε όλες σε 3 μέρες.
Τέλος τόσες μέρες ψάχνεις τον ΔΑ και όχι τους μαφιόζους. Γτ να με ψηφίσεις, διώξε τους μαφιόζους.

Στην στιγμή αυτού του ποστ το σκορ ήταν 8/2/1 υπερ Μεθεξύς έναντι Πολ. Σύνολο 10 ψήφοι στους 22 που έχουμε μείνει. Ναι αν ξαφνικά βρίσκονταν 7 ψήφοι στον Πολ και εμένα θα μου φαινόταν άκυρο και περίεργο και θα άλλαζα και εγώ ψήφο.

Mε λίγα λόγια ότι ο Dume ήθελε να εκμεεύσει αποτυχημένο κάρφωμα σε εσένα σαν ΑΜ;
Ναι! Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω! Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιο άλλο λόγο για τον οποίο να κάνει κάτι τέτοιο.

Μαζί με τα υπόλοιπα ας προσθέσω κι ένα παρανοϊκό σενάριο, έτσι κι αλλιώς είμαι ψυχάκιας και μ'αρέσουν κάτι τέτοια.

Στην πρώτη σελίδα του παιχνιδιού τα πρώτα post που έγιναν για ευχές για το παιχνίδι κλπ, παρατηρήστε από ποιους έγιναν.














Όλως τυχαίως σχολίασαν μαζί όλα τα άτομα που κατηγόρησα και προσπάθησα να σας δείξω τη σύνδεσή τους. Άντε δεν είμαι τόσο σίγουρος για tsarachaf αλλά τον θεωρώ στους υπόπτους μετά το post του. Αμέσως μετά καπάκι Karadakov, Emilouko, Σπυράκος, PolGr, methexys. Όλως τυχαίως όλοι αυτοί ήταν μέσα ταυτοχρόνως εκείνες τις ώρες. Και όλως τυχαίως προσπάθησα να σας δείξω τη σύνδεσή τους. Toυ Pol, της methexys και του Σπυράκου την έκανε κι ο Dume. Εγώ πρόσθεσα Emilouko και Karadakov. Και μαντέψτε ποιος έσπευσε πρώτος να πει ότι δεν ισχύουν αυτά που είπα. Ο Tsarachaf.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σχεδόν το ίδιο γίνεται και στη σελίδα 5. Δείτε τα post που γράφτηκαν από τις 23:35 και μετά.










4 απ' τους προηγούμενους 6 πάλι την ίδια χρονική στιγμή μέσα. Και πάλι η methexys με τον Pol. Μπορεί να υπάρχει κι άλλη φορά που γίνεται αυτό αλλά βαριέμαι να ψάχνω παραπάνω. Έτσι κι αλλιώς όλα αυτά τα σενάρια είναι προϊόντα παρανοϊκού μυαλού. Σιγά μη δείχνουν κάτι σημαντικό.

Προς τη ΣΕ: Νομίζω πως δεν παραβιάζω κάποιον κανόνα. Αναφέρομαι σε κείμενα που γράφτηκαν. Δεν αναφέρθηκα ούτε σε αξιολογήσεις ούτε σε παρουσία αυτών των παικτών σε άλλα μέσα δικτύωσης. Αναφέρθηκα εξολοκλήρου στο τι γράφτηκε στο forum.
Τώρα γίνεσαι παρανοϊκός. Αυτά είναι εντελώς τυχαία. Αν ήμασταν μαφία σιγά μην καρφωνομασταν να γράφαμε όλοι μαζί την ίδια ώρα. Ας μην βασιζόμαστε σε τέτοιες συμπτώσεις. Όπως ούτε στο ότι ο Πολ ήξερε το όνομα μου. Ήμασταν μαζί στην ΟΔ και προφανώς και ξέρει το όνομα μου αλλά άλλο οι προσωπικές μας σχέσεις και άλλο το παιχνίδι προφανώς.


Βρε κορίτσι μου, αυτό το λες συνέχεια αλλά δεν παρουσιάζεις και τίποτα στοιχεία για να μας πείσεις. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι είναι ότι του καπνίσει. Πείσε μας και ίσως κάποιοι το ξανασκεφτούν, αν και δεν μου φαίνεται πιθανό μια και σε έδωσε ο ΑΜ. Τι άλλο δηλαδή μπορείς να είσαι εκτός από μαφιόζα;
.
Πολλά πράγματα μπορεί να ειμαι εκτός από μαφιοζα. Όπως ένας πολίτης που έπεσε για κάποιο περίεργο λόγο στο μάτι του ΑΜ. Είχα καταλάβει ότι ήταν κάποιος κακός ρόλος και το είχα γράψει στα ποστς μου όποτε μαλλον του μπήκα ετσι στο μάτι. Βόλευαν και τα υπόλοιπα μηνύματα μου μαλλον και θα μπορούσε κάποιος να βγάλει το συμπέρασμα ότι ανήκω στη μαφία. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά πλεον, είστε όλοι εναντίον μου, ο ΔΑ δεν θα με σώσει γιατί πολύ απλά δεν ειμαι στη μαφία, η μαφία έχει κρυφτεί στις ψήφους μου γιατί ειμαι το εύκολο θύμα για σήμερα και θα φύγει άλλος ένας πολίτης. Για εμενα ξεκάθαρος μαφιοζος είναι ο Πολ όπως έχω εξηγήσει και παραπάνω, γιατί μετά από όλο αυτό που έγινε και ενώ δεν μιλούσε πολύ ξαφνικά έχει εμφανιστεί και γράφει το ένα ποστ μετά το άλλο, ενθουσιασμένος που θα φύγω. Ένας πολίτης δεν θα το ρίσκαρε να διώξει τόσο απλά κάποιον χωρίς να του φανεί τίποτα απ'ολα αυτά περίεργο. Αν δεν είναι μαφιοζος έχει σίγουρα κακό ρόλο. Από εκεί και πέρα το ίδιο πιστεύω για την Εμιλυ και οι υπόλοιποι μαφιόζοι κρύβονται σε αυτούς που δεν μιλάνε πολύ. Θα έχουν ρίξει τρελό γέλιο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Tον Johnny και τη Himela γιατί τους είχε κατηγορήσει; Επειδή τους υποστήριξε κι αυτούς η methexys; Για βρες μου που το κάνει. Αντιθέτως είπαν θετικά πράγματα για τον Pol.

Δεν είπα θετικά πράγματα για κανέναν. Ήταν το πρώτο μου ποστ, πέρα από το ποστ που χαιρετάω και δεν ήθελα να κατηγορήσω κανέναν. Ο POLGR είναι στους παίκτες που θεωρώ ότι πρέπει να φύγουν. Αλλά όχι σήμερα, όχι όταν ο Dume σου δίνει ανοιχτά τη Methexys. Δεν έχει σημασία ότι βασίζεται στα λόγια του POLGR. Ο Dume προσπαθούσε να βρει τους φίλους της μαφιόζας Methexys. Ε βρήκε μάλλον τον POLGR. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι 100% σωστό, ο Dume ΔΕΝ είχε λόγο να κρυφτεί, να κερδίσει αυτό το παιχνίδι δεν μπορούσε. Θα έφευγε και όταν είδε ότι φεύγει δίνει την Methexys. Όπως είπες, θεωρείς και τους 2 κακούς. Οπότε σταμάτα να επιμένεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Αλλάζω τη ψηφο μου σε soukou.Δε με ενδιαφερει αν ειναι αθωος ή οχι. Εχω βαρεθει να δινονται αθωοι ρολοι με ποστ τυπου ''αναμεσα σε αυτους τους 5 μπορει να ειναι ο ταδε'', ''νομιζω ολοι ξερουμε γιατι ειναι αθωος'' κλπ.
Κρατηστε τα συμπερασματα απο posts και ψηφους οταν προκειται για αθωους για τον εαυτο σας αν βεβαια ειστε καλοι ρολοι.

Για Polgr-Methexys εγω παω προς το βασικο σεναριο.Methexys φανερη μαφιοζα.Για τον Polgr μου φαινεται πως βρεθηκε στο λαθος σημειο τη λαθος στιγμη. Και γω εγραψα πως εκεινη τη στιγμη η εμμονη στην methexys του Dume ηταν παραλογη καθως διαστρεβλωσε τα λεγομενα της. Ο polg απλα το τονισε σε περισσοτερα ποστ κατι που επιασε ο Ικαριωνας.Περισσοτερο πιθανο μου φαινεται η methexys μετα τη σιγουρη αποχωρηση της να θελει να τραβηξει στην επομενη ψηφοφορια εναν αθωο(Polgr).O Dume μαλλον εκανε εικασία για Σπυρο και Πολγκρ,οπως ειπε και ο ιδιος διαβαζε διαγωνια.Το αν επεσε τυχαια σε καποιον μαφιοζο,δε μπορουμε να το ξερουμε...Εν τω μεταξυ, ερχεται και το οτι η methexys στηριξε Ικαριωνα σε ενα σημειο για τις κατηγοριες του προς τον Polgr και για μενα το επιβεβαιωνει

Βαλτε σποιλερ σε ποστ που παρατιθενται,πιαστηκαμε στο scroll down :P

@Ικαριωνας
Καταρχην ηρεμησε. Καταφερες και βρηκες 6 μαφιοζους? Τουλαχιστον 2 κρυφοι αν οχι και οι 3 παω στοιχημα θα εχουν λουφαξει και θα τρωνε ποπκορν(methexys :whistle:) βλεποντας το χαος.
Τέλος, πρωτον ,μη παντρευεσαι τα σεναρια σου.Δευτερον,το ''οποιος συμφωνει μαζι μου ειναι αθωος ενω οποιος διαφωνει ειναι ενοχος''ειναι και εκνευριστικο για τους πολιτες αλλα και ευκολη ευκαιρια για manipulation απο μαφιοζους για να πεταξουν εξω και εσενα ή αυτους που εστω και σε ενα σημειο συμφωνουσαν με αυτα που ελεγες.
Ποστ τυπου ''δεν ειμαι σιγουρος,δεν ξερω,ειμαι μπερδεμενος'' απο δω και περα μου φαινονται υποπτα. Διαβασε,ακολουθα ενα narrative που για σενα εχει μεγαλυτερη πιθανοτητα/λογικη και unleash it.Ακομα και μπαρουφες να γραφεις καποια ιδεα μπορει να δωθει σε καποιον αλλον.

Εσυ με ψηφιζεις γιατι σε αθωωνω και ξερω,επειδη θελω να το δειξω και στους αλλους;Αθωωνω και αλλα ατομα μαζι σου.Αν δεν το κανει καποιος αυτο θα εισαι συνεχεια στο στοχαστρο.Οι μαφιοζοι εδω φαγανε την Χιμελα που πολλοι την λεγανε σαν πορνη εσενα θα σκεφτουν να φανε που εισαι αθωος μονο κ μονο απο αλλους οχι απο αυτα που λες.Τι βλεπω ρε παιδια.Κολλυριο ενας.

Φοβερο παιχνιδι εδω.Τους αθωωνεις σε δινουν.Τους κατηγορεις σε ψηφιζουν.Βρισκεις επιχειρηματα δεν τα καταλαβαινουν.

Δεν δοκιμαζουμε να παιξουμε κανα κυνηγητο που ειναι και απλο παιχνιδακι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
@Ικαριωνας
Καταρχην ηρεμησε. Καταφερες και βρηκες 6 μαφιοζους?

Ναι. Άντε να έπεσα έξω σε έναν. Για την ακρίβεια καλύτερα να λέμε κακούς ρόλους γιατί μέσα σ' αυτούς μπορεί να είναι η πόρνη και ο ΔΑ.

Τέλος, πρωτον ,μη παντρευεσαι τα σεναρια σου.Δευτερον,το ''οποιος συμφωνει μαζι μου ειναι αθωος ενω οποιος διαφωνει ειναι ενοχος''ειναι και εκνευριστικο για τους πολιτες αλλα και ευκολη ευκαιρια για manipulation απο μαφιοζους για να πεταξουν εξω και εσενα ή αυτους που εστω και σε ενα σημειο συμφωνουσαν με αυτα που ελεγες.

Δεν κατηγόρησα ως ύποπτο κάποιον επειδή διαφώνησε μαζί μου. Άλλωστε κανείς δεν πήρε στα σοβαρά αυτά που λέω με εξαίρεση λίγο την Guest 278211 και την deutsch lover. Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να κατηγορήσω όλους τους υπόλοιπους. Κατηγόρησα συγκεκριμένα άτομα για συγκεκριμένους λόγους.

1,5: Κρατά αυτη τη βεβαιότητα, να το δούμε λιγο μετα τα σημερινά. Ηταν απο τους πρώτους που βρήκαν παράλογη τη λογική μου όπως και απο τους πρώτους που υποστήριξε τον Πολ που συμφωνούμε πως ειναι όντως μαφιόζος.

3: Συμφωνώ και ξέρω οτι θεωρείς τον Πολ ένοχο! Και εγω τον θεωρώ!
4: Συμφωνώ οτι με το να πέφτουμε όλοι στη Μεθ δεν βοηθάει. Ούτε μετα θα μπορεί να βγει κάποιο νόημα κοιτώντας ποιοι την ψήφισαν.

Μόνο με φιλογερμανούς μπορώ να συνενοηθώ τελικά. Συμφωνώ σε όλα όσα λες. Απλώς η ψήφος στον Σπυράκο δεν θα μας πει και κάτι σ' αυτή τη φάση. Κι εγώ τον θεωρώ ένοχο. Αλλά ό,τι και να ψηφίσουμε σ' αυτή την ψηφοφορία, λογικά δεν θα έχει νόημα. Θα δράσει ο ΔΑ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Πολλά πράγματα μπορεί να ειμαι εκτός από μαφιοζα. Όπως ένας πολίτης που έπεσε για κάποιο περίεργο λόγο στο μάτι του ΑΜ. Είχα καταλάβει ότι ήταν κάποιος κακός ρόλος και το είχα γράψει στα ποστς μου όποτε μαλλον του μπήκα ετσι στο μάτι. Βόλευαν και τα υπόλοιπα μηνύματα μου μαλλον και θα μπορούσε κάποιος να βγάλει το συμπέρασμα ότι ανήκω στη μαφία. Δεν μπορώ να κάνω και πολλά πλεον, είστε όλοι εναντίον μου, ο ΔΑ δεν θα με σώσει γιατί πολύ απλά δεν ειμαι στη μαφία, η μαφία έχει κρυφτεί στις ψήφους μου γιατί ειμαι το εύκολο θύμα για σήμερα και θα φύγει άλλος ένας πολίτης. Για εμενα ξεκάθαρος μαφιοζος είναι ο Πολ όπως έχω εξηγήσει και παραπάνω, γιατί μετά από όλο αυτό που έγινε και ενώ δεν μιλούσε πολύ ξαφνικά έχει εμφανιστεί και γράφει το ένα ποστ μετά το άλλο, ενθουσιασμένος που θα φύγω. Ένας πολίτης δεν θα το ρίσκαρε να διώξει τόσο απλά κάποιον χωρίς να του φανεί τίποτα απ'ολα αυτά περίεργο. Αν δεν είναι μαφιοζος έχει σίγουρα κακό ρόλο. Από εκεί και πέρα το ίδιο πιστεύω για την Εμιλυ και οι υπόλοιποι μαφιόζοι κρύβονται σε αυτούς που δεν μιλάνε πολύ. Θα έχουν ρίξει τρελό γέλιο.
Τι ακριβώς λες; Πότε δε μιλούσα; Από την αρχή του παιχνιδιού και μέχρι τώρα κάνω αρκετά συχνά ποστ. Πάλι πας να ρίξεις στάχτη στα μάτια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Τώρα γίνεσαι παρανοϊκός. Αυτά είναι εντελώς τυχαία. Αν ήμασταν μαφία σιγά μην καρφωνομασταν να γράφαμε όλοι μαζί την ίδια ώρα. Ας μην βασιζόμαστε σε τέτοιες συμπτώσεις.

Δεν σκεφτήκατε απλά ότι θα υπήρχε στο παιχνίδι κάποιος τόσο παρανοϊκός για να το παρατηρήσει αυτό. Δεν φανταστήκατε καν ότι θα υπήρχε κάτι τέτοιο ως πράγμα που θα σας πρόδιδε.

Δεν είπα θετικά πράγματα για κανέναν. Ήταν το πρώτο μου ποστ, πέρα από το ποστ που χαιρετάω και δεν ήθελα να κατηγορήσω κανέναν. Ο POLGR είναι στους παίκτες που θεωρώ ότι πρέπει να φύγουν. Αλλά όχι σήμερα, όχι όταν ο Dume σου δίνει ανοιχτά τη Methexys. Δεν έχει σημασία ότι βασίζεται στα λόγια του POLGR. Ο Dume προσπαθούσε να βρει τους φίλους της μαφιόζας Methexys. Ε βρήκε μάλλον τον POLGR. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι 100% σωστό, ο Dume ΔΕΝ είχε λόγο να κρυφτεί, να κερδίσει αυτό το παιχνίδι δεν μπορούσε. Θα έφευγε και όταν είδε ότι φεύγει δίνει την Methexys. Όπως είπες, θεωρείς και τους 2 κακούς. Οπότε σταμάτα να επιμένεις.

Ο καθένας ό,τι θυμάται χαίρεται. Πού θυμήθηκες τώρα αυτό που είχα πει για ποιο λόγο σε είχε κατηγορήσει ο Dume. Τεσπα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Παρακαλείται ο ΔΑ αν σκέφτεται να σώσει τη methexys και δεν είναι σίγουρος με ποιον να ανταλλάξει τις ψήφους της, να το κάνει με τις δικές μου για να φεύγω μια ώρα αρχύτερα απ' αυτό το μοναχικό και παράλογο παιχνίδι. Διαβεβαιώνω ότι έχω αθώο ρόλο. Μάλιστα θα ήμουν ανόητος αν ήμουν μαφιόζος και έλεγα στον ΔΑ να σπαταλήσει μια τόσο σημαντική ικανότητα για μένα. Οκ μπορείς να βρεις και πιο σημαντικούς αθώους για να βγάλεις αλλά αν έχεις λίγη συμπόνοια για τον συνάνθρωπο, απλώς βγάλε με να ησυχάσω. Έχω χάσει τσάμπα τον ύπνο μου τόσες μέρες.

Υ.Γ. Και εννοείται, μη διανοηθεί κανείς αθώος να με φέρει πίσω με νεκροφάνεια.
Να σου πω μας δουλεύεις; Θα σταματήσεις ποτέ να δίνεις ιδέες στους κακούς; Είσαι σοβαρός;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Να σου πω μας δουλεύεις; Θα σταματήσεις ποτέ να δίνεις ιδέες στους κακούς; Είσαι σοβαρός;

Θέλω να φύγω απ' το παιχνίδι. Κουράστηκα να βλέπω άτομα να μπαίνουν όποτε να 'ναι, να μη συμμετέχουν, να μη διαβάζουν το τι λέγεται παρά μόνο διαγώνια κλπ. Είπα κάτι για σας ή κάποιον άλλο; Τι σε πείραξε ακριβώς εσένα; Εξέφρασα μια δική μου επιθυμία. Εσύ ασχολήσου μ' αυτό και όχι με το υπόλοιπο παιχνίδι. Άλλωστε και ωφελιμιστικά να το δει κανείς καλύτερα δεν είναι να φύγω εγώ απ' το να φύγει κάποιος άλλος απ' τους αθώους που θα έχει καλύτερο ρόλο ή θα θέλει να παίξει. Εγώ προσωπικά κουράστηκα.

Ναι εμένα περίμενε ο ΔΑ για να σκεφτεί να σώσει τη methexys.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Και επειδή κάτι έχει αρχίσει να μη μ' αρέσει.. τρόφή για σκέψη προς έμπειρους (πραγματικούς και αθώους) πολίτες.

Ο Μανώλης φαγώθηκε να φύγει ο Dume. O Dume είναι Αντίπαλος Μαφιόζος (ΑΜ), δηλ, ρόλος που θέλουν οι μαφιόζοι -ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού- να φύγει από τη μέση, περισσότερο από ότι θα ήθελαν οι καλοί, σωστά;

Ερωτήσεις/Σκέψεις:

1. Τι ρόλο θα μπορούσε να έχει ο Μανώλης για να ξέρει ότι ο Dume είναι ΑΜ.
2. Σε ποια περίπτωση θα συνέφερε τον Μανώλη το να φύγει ο Dume από το παιχνίδι;
α. Ο Μανώλης είναι με το μέρος των κακών
β. Ο Μανώλης είναι με το μέρος των καλών
3. Μανώλης και Ικ. φαίνεται να έχουν πραγματικά κάποιου είδους σχέση. Τι θα μπορούσε να είναι αυτή.
4. Αν ο Μανώλης ήταν τελικά με το μέρος των κακών, θα πρέπει να προσέχουμε και τον Ικ.;

Θέλω να φύγω απ' το παιχνίδι. Κουράστηκα να βλέπω άτομα να μπαίνουν όποτε να 'ναι, να μη συμμετέχουν, να μη διαβάζουν το τι λέγεται παρά μόνο διαγώνια κλπ. Είπα κάτι για σας ή κάποιον άλλο; Τι σε πείραξε ακριβώς εσένα; Εξέφρασα μια δική μου επιθυμία. Εσύ ασχολήσου μ' αυτό και όχι με το υπόλοιπο παιχνίδι. Άλλωστε και ωφελιμιστικά να το δει κανείς καλύτερα δεν είναι να φύγω εγώ απ' το να φύγει κάποιος άλλος απ' τους αθώους που θα έχει καλύτερο ρόλο ή θα θέλει να παίξει. Εγώ προσωπικά κουράστηκα.

Ναι εμένα περίμενε ο ΔΑ για να σκεφτεί να σώσει τη methexys.
Αν είσαι πραγματικά με τους καλούς, η συμμετοχή σου βοηθάει πάρα πολύ στο παιχνίδι. Γι'αυτό δε θα ήθελα να φύγεις.

Ένας άπειρος ΔΑ όχι δε νομίζω ότι θα το σκεφτόταν καν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 26/7
  1. aggelogiannos --> PolGR1509
  2. Claire Rentfield -->methexys
  3. ComfortablySmug --> methexys
  4. Deutsch... Lover --> Σπυράκος(^^)
  5. Dimitris S --> Soukouu
  6. Eileen --> methexys
  7. Emilouko --> methexys
  8. Himela --> methexys
  9. Ikarionas --> JKaradakov
  10. JKaradakov --> PolGR1509
  11. Johnny15 --> methexys
  12. ~Melania~ --> methexys
  13. methexys --> PolGR1509
  14. Nefeli Graf --> PolGR1509
  15. PolGR1509 -->methexys
  16. Soukouu -->methexys
  17. Guest 278211
  18. tsarachaf --> methexys
  19. Wild_Boy --> methexys
  20. Ερις --> methexys
  21. Σπυρακος (^^) --> methexys
  22. Τάσος97 --> methexys

Ψήφοι
14 methexys
4 PolGR1509
1 JKaradakov
1 Soukouu
1 Σπυράκος(^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ερωτήσεις/Σκέψεις:

1. Τι ρόλο θα μπορούσε να έχει ο Μανώλης για να ξέρει ότι ο Dume είναι ΑΜ.
2. Σε ποια περίπτωση θα συνέφερε τον Μανώλη το να φύγει ο Dume από το παιχνίδι;
α. Ο Μανώλης είναι με το μέρος των κακών
β. Ο Μανώλης είναι με το μέρος των καλών
3. Μανώλης και Ικ. φαίνεται να έχουν πραγματικά κάποιου είδους σχέση. Τι θα μπορούσε να είναι αυτή.
4. Αν ο Μανώλης ήταν τελικά με το μέρος των κακών, θα πρέπει να προσέχουμε και τον Ικ.;

1.Για μενα ο Μανωλης πιθανοτατα ειναι ντετεκτιβ αλλα θα ταν προτιμοτερο να φέρναμε πισω μαφιοζο παρα εκεινον
2.Δες 1
3.Ο Ικαριωνας λογικα το καταλαβε απο καποια ποστ του, i dunno
4. Φυσικα και πρεπει να προσεχουμε τον Ικαριωνα,οπως και ολους τους παικτες.Ειδικα οσοι ειναι απλοι πολιτες και παιρνουν πληροφοριες-clues μονο απο ποστ, ψηψους και δολοφονιες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Το θύμα της δολοφονίας σήμερα ήταν η Himela. Στα ποστ της δεν μπορώ να διακρίνω τη διατήρηση μιας συγκεκριμένης στάσης ως προς τους περισσότερους παίκτες. Πιστεύω ότι μπερδεύει αρκετά και δεν αποκλείω αυτό να συμβαίνει εσκεμμένα. Έχω τις επιφυλάξεις μου για την αθωότητά της. Δεν κάνω αναφορά (για την ώρα τουλάχιστον) σε συγκεκριμένα ποστ επειδή άλλαζε συχνά γραμμή οπότε δεν μου φαίνονται αξιόπιστα. Επιστρέφω με σχολιασμό κάποιων σεναρίων που ειπώθηκαν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Και επειδή κάτι έχει αρχίσει να μη μ' αρέσει.. τρόφή για σκέψη προς έμπειρους (πραγματικούς και αθώους) πολίτες.

Ο Μανώλης φαγώθηκε να φύγει ο Dume. O Dume είναι Αντίπαλος Μαφιόζος (ΑΜ), δηλ, ρόλος που θέλουν οι μαφιόζοι -ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού- να φύγει από τη μέση, περισσότερο από ότι θα ήθελαν οι καλοί, σωστά;

Ερωτήσεις/Σκέψεις:

1. Τι ρόλο θα μπορούσε να έχει ο Μανώλης για να ξέρει ότι ο Dume είναι ΑΜ.
2. Σε ποια περίπτωση θα συνέφερε τον Μανώλη το να φύγει ο Dume από το παιχνίδι;
α. Ο Μανώλης είναι με το μέρος των κακών
β. Ο Μανώλης είναι με το μέρος των καλών
3. Μανώλης και Ικ. φαίνεται να έχουν πραγματικά κάποιου είδους σχέση. Τι θα μπορούσε να είναι αυτή.
4. Αν ο Μανώλης ήταν τελικά με το μέρος των κακών, θα πρέπει να προσέχουμε και τον Ικ.;

Τι κακό ρόλο να είχε ψυχή μου ο Emmanouil; Ο ντετέκτιβ ήταν που ρώτησε για τον Τάσο και μας τον αθώωσε μετά όταν του είπαν ότι είναι αθώος. Όσο για το πώς ήξερε για τον Dume ως μαφιόζο, είναι απλούστατο. Μόνο μια εξήγηση υπάρχει. Ρώτησε γι' αυτόν ρίχνοντας χρησμό της πυθίας. Ρώτησε τη ΣΕ αν είναι μαφιόζος ο Dume και η ΣΕ του είπε ναι επειδή ο αντίπαλος μαφιόζος φανερώνεται ως μαφιόζος στον χρησμό της πυθίας. Οπότε θεώρησε πως ο Dume ήταν κανονικός μαφιόζος και αθώωνε εμένα επειδή με κατηγορούσε ο Dume και επειδή κατάλαβε ότι κατάλαβα τι ήταν και είδε ότι προσπαθούσα να τον καλύψω παίζοντας τον ρόλο του. Tόσο απλά είναι τα πράγματα. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει λίγο. Πιο αθώα πεθαίνεις.

Ένας άπειρος ΔΑ όχι δε νομίζω ότι θα το σκεφτόταν καν.

Ναι μ' αυτό το πλευρό να κοιμάσαι αν νομίζεις ότι ο ΔΑ είναι άπειρος παίχτης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή θα πρέπει να φύγω σε λίγο και λογικά θα μπω πιο αργά το βράδυ, ρίχνω μια επιπλέον ψήφο στον Πολ (δεν μπορώ να βάλω εικόνα τώρα). Όχι ότι έχει και καμία σημασία. Ας ρωτήσει για εμενα το μέντιουμ και ας προσπαθήσει να πληροφορήσει τους υπόλοιπους πολίτες μετά. Κανονικα θα σας έλεγα να μην ρίξετε τυμβωρυχία γιατί δεν πρέπει να φύγω εντελώς αλλά αν δεν με εμπιστεύεται κανένας, ας το κάνει. Τουλάχιστον θα δείτε τι ρόλο είχα. Αυτά και τα λέμε το βράδυ για τελευταία λόγια γιατί προφανώς και ο ΔΑ δεν θα με σώσει γιατί ο ΔΑ σώζει μόνο μαφιόζους. Αυτά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τετάρτη 26/7
  1. aggelogiannos --> PolGR1509
  2. Claire Rentfield -->methexys
  3. ComfortablySmug --> methexys
  4. Deutsch... Lover --> Σπυράκος(^^)
  5. Dimitris S --> Soukouu
  6. Eileen --> methexys
  7. Emilouko --> methexys
  8. Himela --> methexys
  9. Ikarionas --> JKaradakov
  10. JKaradakov --> PolGR1509
  11. Johnny15 --> methexys
  12. ~Melania~ --> methexys
  13. methexys --> PolGR1509 x2
  14. Nefeli Graf --> PolGR1509
  15. PolGR1509 -->methexys
  16. Soukouu -->methexys
  17. Guest 278211
  18. tsarachaf --> methexys
  19. Wild_Boy --> methexys
  20. Ερις --> methexys
  21. Σπυρακος (^^) --> methexys
  22. Τάσος97 --> methexys

Ψήφοι
14 methexys
5 PolGR1509
1 JKaradakov
1 Soukouu
1 Σπυράκος(^^)

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Emmanouilmyrgia - Ποινή
Himela - Δολοφονία 26/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
DumeNuke [Αντίπαλος Μαφιόζος] - Ψηφοφορία 25/7 & Τυμβωρυχία
Fast [Πολίτης Β] - Ψηφοφορία 24/7 & Τυμβωρυχία

Απουσίες
~Melania~ #1
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από DumeNuke
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από ComfortablySmug
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από methexys
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από methexys
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top