dimijim
Διάσημο μέλος
Ο καλύτερος ρόλος στο Παλέρμο... Καλύτερος κι απ Μαφίοζος!Ααααα διεφθαρμένος αστυνομικός ήσουν
ΔΑ και Μαφίοζος και τίποτε άλλο!
Ζήτω οι κακοί!!! Ζήτω!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Ναι, θέλεις να γίνεις ντεντέκτα..
Ευχαριστώ που δεν αφήνεις τους άλλους να σκεφτούν
Joaquín
Διάσημο μέλος
Είμαι καλλιτέχνης και, για το καλό σας, μη τυχόν και με βγάλετε σύντομα.Θέλω πάλι να κερδίσω και να πάρω καλό βραβείο.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Θέλω να ευχαριστήσω τον τζιμ για τα καλά του λόγια.Είναι αλήθεια ότι στο προηγούμενο Παλέρμο έπαιξα επαγγελματικά.
Είμαι καλλιτέχνης και, για το καλό σας, μη τυχόν και με βγάλετε σύντομα.Θέλω πάλι να κερδίσω και να πάρω καλό βραβείο.
Θα δείξει
Joaquín
Διάσημο μέλος
Σ'έχω δολοφονήσει από τον πρώτο γύρο, το νου σου.Θα δείξει
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
You have been tagged.Ε,όχι ρε...
ε όχι.
Μπάι δε γουέι,μας απειλείς;
Εσύ να προσέχεις.
Thank you.Welcome to the club of "Δίνω Πανελλήνιες και παίζω Palermo"!
Κάθε μέρα θα λέω ανακοινώθηκε ο παίχτης που στη λίστα είχε τον αριθμό x, xε[1,16)
Και μετά θα βάζω μια άσκηση, κάτι με μέγιστα, ελάχιστα, λύση εξίσωσης, κανένα μιγαδικό ή υπολογισμό ολοκληρώματος, για να βρείτε τον x.
Εξάσκηση και διασκέδαση ταυτόχρονα!
ps. Οι παλιοί ίσως γνωρίζουν πως όταν ανακοινώνω εγώ δολοφονίες, γίνεται του spoiler το κάγκελο!!!
*** Τώρα που το ξανασκέφτομαι, άπαξ και φτάσουμε 14 παίχτες και κάτω, θα βάζω 4α θέματα Χημείας. Το ph του διαλύματος θα είναι και ο αριθμός του παίχτη που δολοφονήθηκε!
Έχω ψιθεί άπειρα μιλάμε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
για σένα προφανώς...Για μένα ή τον Αλχ;
Εσύ πάντως έχεις μέσα σου το γονίδιο "Φεύγω στην πρώτη ψηφοφορία".
ο αλχ ήταν όντως ο mvp
αν έχεις συμπαίχτες που κοιτάνε μόνο τον εαυτό τους και στην ομάδα, λίγο λογικό να είσαι ενεργός και να σε υποψιάζονται...
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Επειδή πάσχω από οξεία μορφή τεμπελίτιδας και βαριέμαι να ψάχνω τις σελ. δώστε μου κάποιος κάτοικος το τόπικ που βάζουμε τις απορίες μας.
Επίσης,ξεκίνησα να διαβάζω τα προηγούμενά σας Παλέρμο. Το υπ'αριθμόν 36 διαβάζω.
Είμαι πολύ πίσω;
Φχαριστώ.
Α,ωραία.Σ'έχω δολοφονήσει από τον πρώτο γύρο, το νου σου.
Δίνεις ιδέες ποιον να ψηφίσω.
1.Μάθετε ορθογραφία γιατί αλλιώς θα πετάγομαι στο παιχνίδι και θα σας διορθώνω.*ψηθεί.You have been tagged.
Thank you.
Έχω ψιθεί άπειρα μιλάμε.
2.Και΄συ δίνεις ιδέες.
Ωραίες ιδέες.
dimijim
Διάσημο μέλος
Σας μπονζουριάζω.
Επειδή πάσχω από οξεία μορφή τεμπελίτιδας και βαριέμαι να ψάχνω τις σελ. δώστε μου κάποιος κάτοικος το τόπικ που βάζουμε τις απορίες μας.
Εδώ.
Α,ωραία.
Μια ευγενική παρέμβαση: Κι εσύ με αυτό που είπες έδωσες ιδέα για να σε ψηφίσουν. Ψηφίζω fairygirl γιατί πετάγεται και μας διορθώνει την ορθογραφία...1.Μάθετε ορθογραφία γιατί αλλιώς θα πετάγομαι στο παιχνίδι και θα σας διορθώνω.*ψηθεί.
ps. Προσοχή όμως στην σύνταξη!!! Μην πάθετε ότι εγώ στο τελευταίο παλέρμο...
~Melania~
Περιβόητο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Εκεί θα είμαι ΣΕ και θα έχω περιορισμό στα ποστ που θα γράφω...!20 σελίδες στις συμμετοχές;;; Τι θα γίνει στο Παλέρμο δηλαδή;;
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Μα γιατί τι έκανα;;;Σ'έχω δολοφονήσει από τον πρώτο γύρο, το νου σου.
Για εμένα μιλάς καλό μου;;;Α,ωραία.
20 σελίδες στις συμμετοχές;;; Τι θα γίνει στο Παλέρμο δηλαδή;;
Εμμμμ χαμός αν δεν έχω πρόβλημα με το pc
johnietraf
Πολύ δραστήριο μέλος
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Επισης, σας το λεω απο τωρα, αν ακουσω σαν δικαιολογια το ειμαι καινουργιος/α και δεν ξερω ακομα πως παιζεται το παιχνιδι, τα παραταω και φευγω.
Παρακληση: Μη μου δωσετε ρολο μαφιοζου.
dimijim
Διάσημο μέλος
Ένας ακόμη roockie στην ομάδα...Λοιπον, δεν εχω κατι καλυτερο να κανω εκεινες τις μερες, οποτε λεω να το επιχειρησω. Ελπιζω μονο να μην το μετανιωσω...
Επισης, σας το λεω απο τωρα, αν ακουσω σαν δικαιολογια το ειμαι καινουργιος/α και δεν ξερω ακομα πως παιζεται το παιχνιδι, τα παραταω και φευγω.
Παρακληση: Μη μου δωσετε ρολο μαφιοζου.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Ένας ακόμη roockie στην ομάδα...
Έχουμε βρει τίτλο και θέμα γενικότερα κ.Δημήτρη;;;;;
Αν όχι σκέφτηκα κάτι αλλά δεν νομίζω να σας αρέσει
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.