Μαλακία!!
Έχασα τις παραθέσεις μου!!
Γρήγορα λοιπόν
γιατί δεν θέλω να λέτε ότι προσπαθώ να καθορίσω την ψηφοφορία!
Τι συνέβη;
- Dimijim: Είπες κάτι πολύ σωστό για τον Johnnaousa - ότι θεωρεί πως για να βγει αθώος πρέπει να βγάλει εσένα και τον Σπαρκ ενόχους. Αυτό όμως, πάει αναλογικά και σε εσένα και τον Σπαρκ. Έτσι δεν είναι;
- Να πω, πως καθ' όλη τη διάρκεια που διάβαζα, έγινα ΕΞΩ ΦΡΕΝΩΝ με όλους όσους υπονοούσαν ότι η ΈλεναΚρ αφ' ενός παίζει πολύ καλά, αφ' ετέρου όμως παίρνει οδηγίες!
Δηλαδή για μια στιγμή!? Διαφορικές εξισώσεις είναι το Παλέρμο; Ναι, είναι περίπλοκο, αλλά αν κάτσεις να διαβάσεις τους κανόνες βγαίνει ΚΑΛΛΙΣΤΑ άκρη!
Τι είναι αυτά τώρα; Επειδή δηλαδή, δεν είναι συνεσταλμένη και ντροπαλή (όπως ομολογουμένως είναι ντροπαλή irl - είσαι Έλενα, είσαι
) πρέπει να σημαίνει ότι την καθοδηγούν; Δεν μπορεί εκείνη να κάνει τους στοιχειώδεις συλλογισμούς;;
Για να σοβαρευτούμε λέω εγώ.
Αν είναι να κατηγορηθεί για κάτι, ας μην είναι αυτό το γεγονός ότι ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ έχει αλλάξει το ύφος της! Στην εφηβεία είναι! Αν όχι τώρα, πότε;;
- Βάιος:
Σου είχα πει ότι το παίρνω με χιούμορ επειδή είναι η πρώτη μέρα.
Πολλά επιχειρήματα δεν υπήρχαν και στο χρόνο που με ψήφισες (σχετικά νωρίς) δεν είχε γίνει κάτι πολύ συγκλονιστικό. Για αυτό δεν είπα και τίποτα περαιτέρω.
Από την άλλη, και εγώ παρατηρώ εσένα, και αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση είναι αυτή η επιθυμία σου να μένεις μακρυά από το ρεύμα.
Και εσύ είχες υποψίες για την Έριδα, αλλά δεν την ψήφισες, γιατί δήλωσες ξεκάθαρα ότι δεν σου αρέσουν τα ρεύματα.
Από την άλλη όμως, η αίσθηση που μου δίνεις είναι ότι θέλεις να είσαι
καλυμμένος από όλες τις πλευρές! Να μην μπορούν να σου επιρίψουν κάτι λόγω κάποια ενδεχόμενης συμφωνίας σου! (Όπως είχε γίνει με την Himela, αφ' ότου παραιτήθηκε η Έρις!). Να μην μπορείς να κατηγορηθείς...
Δεν είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι αυτό - μου είχε κάνει εντύπωση και σε προηγούμενο Παλέρμο...
- Freak:
Ο αυτοσαρκασμός είναι αναμφίβολα, μέθοδος που μας βγάζει από την δύσκολη θέση, σωστά; ;-)
Δεν έχεις κανένα πρόβλημα να παραδεχτείς ότι έγινες ρεντίκολο λόγω του επιθετικού τρόπου παιχνιδιού σου. Πάρα πολύ έξυπνο!
Ενώ οι άλλοι - και η Σύλβια έγραψε ένα κατεβατό όπου ανέλυε τις σκέψεις της για την Έριδα μετέπειτα, εσύ με μία πολύ καλή κίνηση, το περνάς διαφορετικά!
Θέλω να μου εξηγήσεις, τι εννοούσες, όταν χρησιμοποίησες την κάρτα σου.
Έγραψες ότι προβλέπεις πως θα γίνει μαλακία αργότερα... Ποια ήταν αυτή κατά τη γνώμη σου;
- JJ:
Καλώς ή κακώς τα μηνύματά του εμένα προσωπικά δεν με βοηθούσαν καθόλου. Το να κάνεις παραθέσεις και απλά να γράφεις μία γραμμή σαν σχόλιο χωρίς ουσιαστικά να βοηθάς λέγοντας σκέψεις και προσθέτοντας στοιχεία, μου φαίνεται κοροϊδία!
Επίσης, δεν ξέρω τι να πιστέψω σχετικά με την κάρτα. Συνήθως, είναι πολύ προσεκτικός και ψήρας με όλα (ακόμη και με την ορθογραφία!!).
Σίγουρα για εμένα θα διάβαζε τους κανόνες πριν ξεκινήσουμε!!
Θα μπορούσε άραγε να είναι μία μικρή πουστιά για να τον αναγνωρίσουν οι δολοφόνοι;
- Τάσος97:
Θέλω και από εσένα πιο ξεκάθαρα σχόλια. Ακόμη, θα ήθελα να μου πεις τι γνώμη έχεις για Μελάνια...
- Μελάνια:
Και αυτό πολύ καλό! Πώς είναι ο freak με τον αυτοσαρκασμό, εσύ είσαι με το να μειώνεις τον εαυτό σου! Ειδικά αυτό που είπες ότι καταλήγεις να υπερασπίζεσαι φαινομενικά το αντίθετο από αυτό που πιστεύεις, μου χτύπησε τόοοοοοσο πολύ!
Ούτως ή άλλως, προσοχή πάνω σου είχες - με το που αναφέρθηκες στην Έριδα. Η μετέπειτα υπεράσπισή της μόνο καλό θα μπορούσε να σου κάνει... Βγήκε αθώα και ήσουν από τους λίγους που την υπερασπίστηκαν...
- Alchemist:
Κάποια σχόλιά σου είναι τελείως άκυρα - θα τα ποστάρω όταν βρω χρόνο. Τι παίζει με εσένα; Ποιοι είναι οι ύποπτοι σου;
-
Τα επί των καρτών:
Παίχτηκαν πολλές κάρτες και πολύ γρήγορα. Αυτό μαρτυρά σύγχυση και
κακή διαχείριση.
Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο οι δολοφόνοι να έστησαν έτσι την αποχώρηση αυτή για να παιχτούν κάρτες;
Αν φύγουν κάρτες από το παιχνίδι, ξέρουν τι υπάρχει και τι έχει μείνει - υπάρχει μία μεγαλύτερη ασφάλεια για αυτούς μέχρι να μοιραστούν οι επόμενες κάρτες. Οπότε, η γνώμη μου είναι, από εδώ και πέρα λίγη περισσότερη σύνεση!
- Ακόμη κάτι που μου φάνηκε πολύ περίεργο.
Είχαμε μία επική αντίκρουση μεταξύ Freak και blue butterfly.
Ενώ ο Φρικ έλεγε ότι η Ριρίκα είναι στους τοπ υπόπτους, μετά από ένα σημείο σταμάτησε να την αναφέρει καν και να της απευθύνεται!
Η Ριρίκα αντίθετα, ενώ και εκείνη είχε σταματήσει, τώρα τον ψηφίζει. Ο Κων/νος όμως δεν το σχολιάζει...
Μπορώ να έχω μια απάντηση ως προς αυτό;
- Αυτό που παρατήρησα επίσης, ήταν μία ανάγκη της Σύλβιας να προστατεύσει τον Φρικ. Αυτό στην αρχή δε μου είχε φανεί περίεργο - το θέμα είναι ότι το έχω ξαναδεί και μπορώ να καταλάβω πότε το χρησιμοποιεί ο Κων/νος και πότε όχι.
Θέλω απαντήσεις σχετικά με αυτά...