Αλλα ας αφησω ησυχη τη Himela, λοξιγκας θα την εχει πιασει (

) και ας σχολιασω καποια αλλα πραγματακια!!
Οκ, κατα γενικη ομολογια η αλλαγη ψηφου της Μαριας χθες το βραδυ ειναι αρκετα υποπτη... Εξισου υποπτο ομως ειναι και το γεγονος πως ξαφνικα ολοι πεσανε πανω της, δε νομιζετε

?? Και εκει που αρχισα να πειθομαι πως μαλλον το Μαρακι ειναι αθωο, ξαφνικα απο το πουθενα δημιουργειται ενα αλλο ρευμα (και μαλιστα υπογειο και υποχθονιο

) εναντιον του Βαιου!! Ειλικρινα τωρα, οσοι τον ψηφισατε και τον κατηγορειτε, πιστευετε πως αν ηταν δολοφονος θα ρισκαρε τοσο πολυ το κεφαλι του και την παρουσια του στο παιχνιδι, ασκωντας πιεση στους υπολοιπους?? Συνηθως οι δολοφονοι, τουλαχιστον στα πρωτα παιχνιδια, προσπαθουν να κρατησουν μια ουδετερη σταση

!!
Γι' αυτο το λογο λοιπον και επειδη πολυ φοβαμαι πως ξαφνικα ο Βαιος θα αρχισει να παιρνει ψηφους απο το πουθενα, αλλαζω την ψηφο μου και τη δινω στη
ΜΑΡΙΑ καθως σιγουρα εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να ειναι μαφιοζος, απ'οτι ο Βαιος!!! Και για να προλαβω τα μα και μου και πως μπορεις να εισαι τοσο σιγουρος, η μεχρι τωρα εμπειρια μου μου εχει δειξει πως παικτες σαν το Βαιο ειναι κατα 99% αθωοι και αυτο ειναι ισως το μονο πραγμα για το οποιο ειμαι σιγουρος σε αυτο το παιχνιδι (το αγυριστο κεφαλι που λεγαμε πριν

)...
Σας παρακαλω προσεξτε τι ψηφιζετε και μεινετε "συντονισμενοι"μεχρι το τελος της ψηφοφοριας, καθως τα δεδομενα σε ενα τετοιο παιχνιδι μπορουν να αλλαξουν απο εκει που δεν το περιμενεις!!