08-07-11

13:02
Οχι,τσαφ αγαπητε,ειναι κουλό να αφήσουν τον 1 από τους 4 να φυγει στην ΠΡΩΤΗ ψηφοφορία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.373 εγγεγραμμένα μέλη και 3.556.194 μηνύματα σε 105.720 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 365 άτομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Mafia? I don't know this word!:
Now blood shall reign...
Farewell The Bill_Slayer...
Guess who's next, asholes!
Μολις γκρεμιστηκε ολοκληρη η κοσμοθεωρια μου!!
Mην πεί κανείς εξυπνάκιας ότι τον σκότωσα εγώ επειδή με ψήφιζε γιατί πραγματικά θα σας πώ τουλάχιστον χαζούς,Bill_Slayer, είσαι νεκρός, στο εξής δε μπορείς να ξαναμιλήσεις.
Mην πεί κανείς εξυπνάκιας ότι τον σκότωσα εγώ επειδή με ψήφιζε γιατί πραγματικά θα σας πώ τουλάχιστον χαζούς,
αν βγάλει κανείς τέτοιο συμπέρασμα. Οι δολοφόνοι το έκαναν για να πέσουν τα βλέμματα σε έναν συγκεκριμένο παίκτη.
Είναι προφανές δηλαδή..
Btw killers,βάλατε πολύ ωραίο song.
Ψηφίζω vaios13 για τους λόγους που έχω αναφέρει σε αυτό το πόστ.
Δεν είμαι πολύ σίγουρη για την ψήφο,απλά ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και στον bluestas,όταν έγραφα το πόστ.
Αν κάνω κάποιο λάθος,θα το διορθώσω αργότερα. =/
[..]
Ηθελα να πω και καποια πραγματακια ακομα, αλλα τα εχω ξεχασει!! Θα επανελθω σε λιγο, αλλα προς το παρον η ψηφος μου παει στον bluestar95!
@
*stas
Είσαι ο δεύτερος που το κάνει λάθος !![]()
Μέχρι πριν αρχίσει το Παλέρμο έγραφες σε όλα τα θέματα... Ξαφνικά μόλις άρχισε εξαφανίστηκες...πρώτη φορά παίζω
Τώρα αυτό είναι δικαιολογία; Τότε και εγώ σε ψηφίζω επειδή με ψήφισες.θα ψηφίσω...
τη maria_lulu(που νομίζει πως είμαι δολοφόνος
)
Και να μην ηξερα θα μπορουσα ευκολα να το φανταστωΗ πρώτη ξέρεις ποια ήταν, ε;![]()
Αχ, η μοίρα...
![]()
Συμφωνώ.Το γεγονος οτι ο Μαυρουλης εχει παρει 850 ψηφους και δεν προσπαθει κανενας να τον σωσει, δε σας βαζει σε υποψιες??
Αντε, γιατι πραγματικα κοντευω να τρελαθω σημεραααααααααα!! Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι δολοφονος και ειναι το μονο ατομο για το οποιο ειμαι σιγουρος...
Λες?Επισης σκεφτειτε το εξης:
Σημερα εχουμε και αποκαλυψη ιδιοτητας, οποτε οι δολοφονοι θα προσπαθουσαν με νυχια και με δοντια να μην εκτεθει καποιος δικος τους!! Απλη λογικη ειναι... Σας παρακαλω αλλαξτε τις ψηφους σας, αν και νομιζω πως απευθυνομαι στους λαθους ανθρωπους!! Τουλαχιστον εσυ ρε _elena_ ψηφισε τον bluestarferries... Κατι πρεπει να κανουμε!!!
Επισης σκεφτειτε το εξης:
Σημερα εχουμε και αποκαλυψη ιδιοτητας, οποτε οι δολοφονοι θα προσπαθουσαν με νυχια και με δοντια να μην εκτεθει καποιος δικος τους!! Απλη λογικη ειναι... Σας παρακαλω αλλαξτε τις ψηφους σας, αν και νομιζω πως απευθυνομαι στους λαθους ανθρωπους!! Τουλαχιστον εσυ ρε _elena_ ψηφισε τον bluestarferries... Κατι πρεπει να κανουμε!!!
Το γεγονος οτι ο Μαυρουλης εχει παρει 850 ψηφους και δεν προσπαθει κανενας να τον σωσει, δε σας βαζει σε υποψιες??
Αντε, γιατι πραγματικα κοντευω να τρελαθω σημεραααααααααα!! Δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι δολοφονος και ειναι το μονο ατομο για το οποιο ειμαι σιγουρος...
Εγώ πιστεύω ότι δολοφόνησαν τον Bill για να στραφούν τα βλέματα πάνω σου. Με αυτή τη λογική, είσαι πολίτης.Mην πεί κανείς εξυπνάκιας ότι τον σκότωσα εγώ επειδή με ψήφιζε γιατί πραγματικά θα σας πώ τουλάχιστον χαζούς,
αν βγάλει κανείς τέτοιο συμπέρασμα. Οι δολοφόνοι το έκαναν για να πέσουν τα βλέμματα σε έναν συγκεκριμένο παίκτη.
Είναι προφανές δηλαδή..
Btw killers,βάλατε πολύ ωραίο song.
Ψηφίζω vaios13 για τους λόγους που έχω αναφέρει σε αυτό το πόστ.
Δεν είμαι πολύ σίγουρη για την ψήφο,απλά ήμουν ανάμεσα σε αυτόν και στον bluestas,όταν έγραφα το πόστ.
Αν κάνω κάποιο λάθος,θα το διορθώσω αργότερα. =/
Δεν κατηγόρησα κανέναν, απλά επεσήμανα τις ψήφους και τον αριθμό δολοφόνων.Λοιπόν,το γιατί ψήφισα jj!,κατηγόρησε εμένα τον Bill_Slayer και αυτούς που ψηφίσαμε την ελενα.
Μπορεί όσοι ψήφισαν την _elena_, να μην είναι (όλοι) δολοφόνοι.Λοιπόν,αν ο πάπας ήταν δολοφόνος και εμείς ήμαστε οι συνδολοφονοι του που τον υποστηρίξαμε τώρα θα έχουμε χάσει το 50% των δολοφόνων.Ατοπο.
Μέχρι στιγμής έχω κάνει 5 ή 6 postΤώρα,όλη η θεωρία του jj! είναι εκτός.Τον ψήφισα,γιατί μπαίνει κάνει ένα ποστ,κατηγορώντας άτομα που κατά 99,9% είναι πολίτες.Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις αυτό jj! και να ψηφίσεις πιο ύποπτα άτομα.Είναι fail.Θες να κερδίσεις και αποχωρηση πολιτη στην ψηφοφορια εκτος της δολοφονιας.
Ποτέ δεν κάνω σεντόνιαΒγες εξηγήσου,για να πάρεις τις υποψίες από πάνω σου.Αγαπητέ μου,θες πολύ προσπάθεια..ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ.
Εξήγησέ το λίγο παραπάνω,αν θέλεις..Συμβαίνει ότι γινόταν χθες με τον παπα![]()
Δεν κατηγόρησα κανέναν, απλά επεσήμανα τις ψήφους και τον αριθμό δολοφόνων.
Μπορεί όσοι ψήφισαν την _elena_, να μην είναι (όλοι) δολοφόνοι.
Μέχρι στιγμής έχω κάνει 5 ή 6 post
Πώς είσαι τόσο σίγουρος ότι είναι πολίτεςThink about it, είμαστε στο δεύτερο γύρο, ακόμη
Μην παραποιείς τα λόγια μου, δεν είπα πουθενά ότι θέλω να βγει πολίτης στην ψηφοφορία
Ποτέ δεν κάνω σεντόνια
Όσον αφορά τη δολοφονία: ο bill_slayer, όλως τυχαίως είχε ψηφίσει χτες και σήμερα δολοφονήθηκε (υπ' όψιν, η σημερινή δολοφονία δεν είχε αποκάλυψη ιδιότητας), οπότε συνεχίζω να τον υποπτεύομαι ως δολοφόνο.
Μετά, έχουμε τον fantasmenos, που σε όλα τα προηγούμενα Παλέρμο μιλούσε συνέχεια. Σε αυτό, μίλησε μόνο μία φορά και δε δικαιολόγησε πολύ την ψήφο του, κάτι που δε συνηθίζει.
Λαμβάνοντας υπ' όψιν όλα τα παραπάνω + την παράταση ψηφοφορίας, χτες, ψηφίζω:
fantasmenos
Εξήγησέ το λίγο παραπάνω,αν θέλεις..
Σε αυτά που λέμε και εγώ και ο freak συμφωνείς καθόλου?
Για τον jj! που λές,θα το ψάξω,θα δώ λίγο και τα προηγούμενα πόστ γιατί μου πέρασε πολύ απαρατήρητος.
Θα επανέλθω. =/