Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Karadakov, όπως είδες δικαιολόγησα γιατί άλλαξα την ψήφο μου από την Ντόιτς στο Samael και μετά στην ψηφοφορία σήμερα έδωσα ξανά ψήφο στην Γερμανίδα :P γιατί είχα πει και θεωρώ ως την συγκεκριμένη φάση του παιχνιδιού είναι η επόμενη ύποπτος. Θεώρησα πιο σωστό μετά από σκέψη να ψηφίσω έναν πιο ύποπτο που ήταν ο Samael και που όπως αποδείχτηκε ήταν και κρυφός μαφιόζος και μετά να βγάλω στην ψηφοφορία την Ντόιτς. Οπότε γιατί να προσπαθήσω να προστατέψω έναν υποτιθέμενο μαφιόζο; Όχι σε καμία περίπτωση δεν παίζει ξεκάρφωμα πάντως. Ο Samael με κατηγόρησε μόλις ψηφίστηκε από εμένα. Εάν θυμάμαι καλά πριν γίνει φάντασμα νομίζω ότι είχε υποστηρίξει την αθωότητά μου. Τώρα με κατηγόρησε ναι μεν, αλλά δεν είδα σοβαρά επιχείρημα. Εσύ λοιπόν συμφωνείς με την κατηγορία του Samael κρυφού μαφιόζου προς εμένα γιατί; :confused:
Αυτά :)
H απαντησή μου βρίσκεται στο παραπάνω ποστ.

Ναι ξέρω ότι έχω υποστηρίξει ότι η Σοφιε δεν μπορεί να είνια μαφιοζα λόγω του πως έπαιξε τον πρώτο γύρο αλλά ο συνδιασμός του πρώτου ποστ με τον Σάμαελ όπου τους μάζεψαν μετά και δεν ξαναμίλησαν + ότι στον δεύτερο γύρο ήταν πολύ πιο μαζεμένη + ότι την κατηγορεί ο Σάμαελ στα τελευταία του λόγια, εμένα με κάνουν να αλλάξω γνώμη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Καλημέρα.

Ξύπνησα αργά, οπότε δεν έχω προλάβει να διαβασω τίποτα, θα ψηφίσω τώρα Ζαξρεμιο μη και χαθεί η ψήφος, και για αναλυτικά θα επανέλθω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Λεω απλα οτι θα μπορούσε να ειναι στρατηγική γιατι η μαφια δεν παει καλα και σε τετοιες περιπτώσεις καταφεύγουν σε ακραίες τακτικες. Οταν εγινε τετοιος ντορος και εγινε φανερο οτι ηταν μαφιοζος ηταν καμένο χαρτι κανενας δεν θα τον εφερνε πισω με νεκροφανεια . Θα μπορούσαν λοιπον να εκμεταλλεύτηκαν τη κατασταση για να αθωώσουν απολυτα τον εναν. Για αυτό λεω οτι διατηρω επιφυλάξεις.


Ναι καταλαβαίνω τι λες, για να μην υποκινήσουν υποψίες και στους υπόλοιπους. Έχεις ένα Point που με βάζει σε σκέψεις, για αυτό είχα πει ότι προς το παρόν αθωώνω τον Τάσο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Για αρχή. Θα αναγκαστείτε να αρκεστείτε σε ένα πιο απλό ποστ γιατί η διακοπή που μόλις έγινε δε μου επέτρεψε να κρατήσω το ποστ με τις παραθέσεις, παρόλο που το κρατούσα στο notepad. Ξέρω ξέρω, θα πείτε ότι λέω δικαιολογίες κλπ, αλλά αυτό έχω.

Σημείωση νούμερο 1. Ο Σαμαέλ ήταν κρυφός μαφιόζος. Κάτι που σημαίνει ότι δεν γνώρισε κανείς την ταυτότητά του πριν αρχίσει το παιχνίδι. Γεγονός που στα μάτια μου καθιστά όλους αυτούς που ήταν τόσο σίγουροι ότι έχει κακό ρόλο και καυχιούνται τώρα εξαιρετικά ύποπτους. Γιατί όχι να το παινευτώ, αλλά μου κόβει λίγο και δεν μπορώ να δω πώς ακριβώς μπορεί κάποιοι να ήταν τόσο σίγουροι για την ενοχή του. Όχι να τον υποπτεύονται, αλλά να δείχνουν σιγουριά, το τονίζω.

Επιπλέον, τσεκάροντας τα ποστ όσων συμμετείχαν στο αρχικό κύμα για τον Σαμ, παρατήρησα το εξής. Στα περισσότερα ποστ του Κόμφυ στο παιχνίδι ο Καραντάκοβ πηγαίνει και τα σχολιάζει "ανακρίνοντας" τον. (αν μου ζητηθεί, θα τα παραθέσω αργότερα, τώρα δεν προλαβαίνω, γιατί κοντεύει η δολοφονία) Μάλιστα πολύ σύντομα μετά την ψήφο του Ιορδάνη στον Σαμαέλ ακολουθεί και ο Κόμφυ, ενώ δεν τον έχει αναφέρει ποτέ. Να έχουμε ζεύγος μαφιόζου-ΔΑ; Το γεγονός ότι ο Σαμαέλ είναι μαφιόζος το καθιστά τραβηγμένο. Αλλά από την άλλη ο Ιορδάνης τον ψήφισε πρώτος και όλοι ξέρουμε ότι το κύμα το ξεκινά ο δεύτερος και όχι ο πρώτος. Να είναι φανερός και να πήγαινε για ξεκαρφωματική ψήφο; Δε μπορώ να το πω με σιγουριά, αλλά το καταθέτω από τώρα, μαζί και με την ψήφο μου στον JKaradakov, γιατί ειλικρινά αυτή τη στιγμή δε μπορώ να εμπιστευθώ ΚΑΝΕΝΑΝ και θα βασιστώ μόνο στις δικές μου παρατηρήσεις κι όπου με βγάλει

Συνεχίζεται για να προλάβω την δολοφονία...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Από αυτά που συνέβησαν χτες και πιστεύοντας οτι ο Σαμαελ ήταν μαφιόζος, καταλαβαίνω οτι Ντοιτς και Τζόνυ εν τέλει ήταν αθώοι (τον Τζόνυ ποτέ δεν τον είχα στους ενόχους έτσι κι αλλιώς). Ο Τζόνυ ψηφίστηκε από κάποιους λόγω του οτι ήταν "στους 4" που ψήφισαν Σπυράκο (κάτι που όσο κι αν εξηγήθηκε κάποιοι τεχνηέντως το προσπερνούσαν) και η Ντόιτς ψηφίστηκε λόγω της δικής μου πίεσης από το λάθος με τους συγκατοίκους κλπ και τη δική της ουδέτερη στάση. Πίστευα λοιπόν οτι οι μαφιόζοι θα επαναπαυτούν στο ντοιτς ή τζόνυ αν είναι κι οι δύο αθώοι Ή θα δημιουργήσουν κύμα προς κάποιον τρίτο αν η Ντοιτς είναι ένοχη. Μετά σκέφτηκα, και γιατί να μην το δημιουργήσω εγώ το κύμα και να δούμε πού θα βγει; Κι έτσι είπα για το σήμα του ΔΑ. Πολύ σύντομα κάποιοι που ως τότε δεν είχαν μιλήσει (μπλου, τσαρα, σαμαελ) εμφανίστηκαν και προσπάθησαν να πέσουν πάνω μου. Ναι, με ρώτησαν κι άλλοι γιατί το έκανα αλλά αυτοί μιλούσαν ήδη, δεν εμφανίστηκαν ξαφνικά, αυτή είναι η διαφορά. Σαν να συνέβη μια συζήτηση μεταξύ των μαφιόζων, ώπα παιδιά η Χιμέλα είπε μαλακία, πέστε πάνω της να βγάλουμε αυτήν. Ενώ η μπλου κι ο τσαρα το έκαναν έτσι πολύ μαλακά, ο Σαμαελ λόγω προφανώς της απειρίας του το έκανε πολύ χύμα και άμεσα με ψήφισε. Αυτό δεν φάνηκε ωραίο λόγω που ο Σαμαελ ήταν ήδη ύποπτος σε πολλούς και έλειπε όλη μέρα, μπήκε και αντί να σχολιάσει τα γεγονότα όλης της μέρας, έπεσε πάνω μου. Κι έτσι άρχισαν να μαζεύονται ψήφοι προς τον Σαμαελ.

Βέβαια στη βιασύνη τους οι μαφιόζοι δεν σκέφτηκαν οτι αν ήμουν μαφιόζα και πήγαινα να σώσω την συν-μαφιόζα μου ντοιτς δε θα έκανα όλη την ιστορία να την κατηγορήσω, να την ψηφίσουν τόσα άτομα και μετά να κάνω σήμα στον ΔΑ να κάψει την ιδιότητά του για να τη σώσει. Δεν έβγαζε νόημα.

Πριν την ψηφοφορία ήμουν έτοιμη να κάνω αλλαγή ψήφου και να παίξω μία κάρτα ώστε να πάω ντοιτς και σαμαελ ισοψηφία, αλλά στο παρά 10 η εμιλούκο πάει και ψηφίζει κάποιον άσχετο (ώστε να εμποδίσει κάποιους να αλλάξουν ψήφους ή να παίξουν κάρτα) και στο παρά τρία ο Σουκου αφαιρεί μια ψήφο από Σαμαελ. Μόλις είδα τις ψήφους προς ντοιτς και την ακύρωση της ντοιτς, είπα να τα παίξω όλα για όλα ώστε να σώσω τον τζόνυ και να φέρω ισοψηφία ντοιτς και σαμαελ ώστε να έχουμε χρόνο να το σκεφτούμε. Και μετά έγιναν όσα έγιναν. Αυτά που λέω εγώ τα έχω αποδείξει οτι έγιναν έτσι, το πώς και γιατί έπαιξα τις κάρτες μου.

Άμεσα πέφτουν κάποιοι πάνω μου για τις κάρτες που έπαιξα αλλά όταν τους ζητώ να μού δώσουν τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία εγώ είμαι μαφιόζα αντί να με κατηγορούν "η χιμέλα έκανε αυτό" κανείς δεν το κάνει γιατί δεν μπορούν να στηρίξουν τέτοιο σενάριο. Αντίθετα, αυτοί που μιλούσαν και κατηγορούσαν, ξαφνικά σώπασαν και μιλούσαν μόνο με την ψήφο τους. aggelogiannos, DumeNuke, Samael, tsarachaf ψηφίζουν τον Τζόνυ (βγάζω εκτός τον Σαμαελ προφανώς) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΙΤΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΝ. Έστω εκ των υστέρων θα πείτε γιατί επιμένατε τόσο στην ψήφο για Τζόνυ; Ο Σαμαελ δηλαδή δε σας φάνηκε ποτέ ύποπτος; Για να ακούσουμε.

Κάποια σχόλια προς κάποιους.

Για την Μπλου: λες οτι άδικα σε κατηγορώ αλλά θέλω να σε ρωτήσω: εσύ πιστεύεις οτι αυτές τις 2,5 μέρες έχεις βοηθήσει με τη συνεισφορά σου στο παιχνίδι;

Το ότι εμφανίστηκα και αποφάσισα να πέσω πάνω σου, ασχολίαστο που έκανα απλώς αναφορά μιας γραμμής σε ένα ποστ που αφορούσε και άλλα άτομα. Και λες να ήμασταν τόσο χαζοί που τρία άτομα που όπως ισχυρίζεσαι ανήκουν στην ομάδα της μαφίας θα έπεφταν έτσι πάνω σου όπως λες αμέσως; Ποιος ο λόγος;

Όσον αφορά το χθεσινό παίξιμο των καρτών δε νομίζω να σε κατηγόρησα για κάτι, το τι ήθελες να κάνεις προσπαθούσα να καταλάβω, αν θέλεις πάμε και βλέπουμε και το ποστ.

Δεν μπορώ να ξέρω αν έχω βοηθήσει ή όχι, τουλάχιστον προσπαθώ και απλά θα ήθελα και από εσένα μια φορά όταν με κατηγορείς για κάτι και σου απαντάω να συνεχίσεις τη συζήτηση, χθες πάλι την ώρα της δημοσκόπησης πετάς κάτι και σηκώνεσαι και φεύγεις.

Αν παρατηρησει κανεις τα ποστ της τριαδας που εδωσα παραπανω, νομιζω θα βρει και τον ΔΑ. Δυστυχως σημερα θα εχω δυσκολη μερα και δεν θα μπορω να διαβασω και να γραψω πολλα. Ειμαι κυριολεκτικα πτωμα. Απ' τα λιγα που διαβασα, για ΔΑ κλινω αναμεσα σε Κονφορταμπλι ή Blue και σε ενα ακραιο σεναριο η Bilire που αθωωθηκε χωρις λογο απο 2 απ τα 3 ατομα που σας θετω παραπανω. Νομιζω σ' αυτη την τριαδα θα πρεπει να αναζητηθει. Αν παρατηρησετε αυτα που λενε θα αποκλεισετε αρκετους. Εμπιστευτειτε με σ' αυτο αφου με αθωωνεται εν πολλοις οι περισσοτεροι αν οχι ολοι (καποιοι με υποπτο σκοπο). Μπορω να βοηθησω πολυ τους αθωους.
Αν θελήσεις πες μου και ένα γιατί σου φαίνομαι για ΔΑ, έτσι για να καταλάβω και εγώ το σκεπτικό.

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael - [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08
Αυτό ήταν καλό, βασικά πολύ καλό μιας και ήταν και κρυφός. ;) Μόλις μπορέσω θα περάσω μία τα μηνύματά του κτλ.

blue_butterfly: Ριρικα για να κλεισουμε το θέμα προβληματίστηκα για σενα γιατι εκανες μια λανθασμένη κινηση που μεχρι πριν λιγη ωρα την κατεκρινες. Δεν μπορω να δεχτω οτι το εκανες τυχαία . Αυτο με εκανε να σε προσεξω. Αμα ζω μετα τη δολοφονια θα μελετησω και τη χθεσινη σου συμπεριφορά . Εμφανίστηκες σε πολυ βολικό σημειο ενω ησουν εξαφανισμένη.
Σε τι βολικό σημείο;

χωρις κανενα σημαντικο στοιχειο η ισοψηφια θα ηταν ο μοναδικος τροπος να βγαλουμε στοιχεια,γτ εφοσον επεσε και τυμβω τωρα ξερουμε αρκετα πραγματα

δεν θα κατσω να πω τα αυτονοητα για το ποιοι θεωρουνται υποπτοι,αλλα αν δω οτι κανενας δεν κανει τις λογικες συνδεσεις (που βγαλαμε αρκετες χαρη στο γεγονος οτι υπηρχε ισοψηφια,γτ ειδαμτε ποιοι υποστηριξαν ποιους) θα αναγκαστω να τις αναφερω

ναι σιγουρα δεν με αθωωνει να επιδιωκω την ισοψηφια,αλλα σιγουρα με βαζει σε καλυτερο φως εφοσον δειχνει οτι προσπαθω να βγαλω στοιχεια για το παιχνιδι και οχι να παω βαση σεναριων και αν κανω λαθος μετα να λεω "αχ δεν πειραζει,την επομενη φορα" κατι που κανει συνηθως η μαφια

δεν κρυφτηκα καθολου,το γεγονος οτι δεν σπαμμαρω και δεν κανω κυκλους γυρω απτο ιδιο θεμα σημαινει 2 πραγματα :
1) δεν μαρεσουν οι κυκλοι,προτιμαω τα εννιαγωνα γενικα
2) αν μπω σε spam-mode δεν με σταματαει τιποτα

θα ψηφισω blue_butterfly προς το παρον,σε περιπτωση που πεθανω
αλλιως θα αλλαξω πιο μετα την ψηφο μου
Ένα γιατί θα ήθελα όταν βρεις το χρόνο σε παρακαλώ.

Τρελό καυλάντισμα της μαφίας από Χιμέλα. Η δολοφονία είναι σε λίγο και είμαι εκτός σπιτιού, οπότε BLUE σε περίπτωση που ψοφήσω, αν και μετά την ανάγνωση των μηνυμάτων μπορεί να βρω κάποιον πιο ύποπτο.

Ψηφίζω ΜΠΛΟΥ(δεν μπορω να το κανω μπολντ απο κινητό, σόρυ Δημήτρη/Ζωή).
Και εδώ ένα γιατί έτσι για να ξέρω βρε παιδί μου. :P


Δεν ξέρω ποιον να ψηφίσω, οπότε θα περιμένω να δω και τη δολοφονία, από το να ρίξω μια εντελώς άκυρη ψήφο το θεωρώ καλύτερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ο dimijim ήταν εκνευρισμένος. Ήταν υπερβολικά νωρίς για να είναι ξύπνιος. «Eileen, ροχαλίζεις!» είπε και πέταξε ένα μαξιλάρι μήπως και σταματήσει. Όταν είδε πως η προσπάθειά του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αναρωτήθηκε μήπως θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει το μαξιλάρι για μία πιο … μόνιμη λύση στο πρόβλημα του ύπνου του. Ή θα την σκοτώσω ή θα φύγω από το δωμάτιο, είπε και ντύθηκε βιαστικά.
Η ιδέα του δεν ήταν πολύ καλή. Στο Παλέρμο τέτοια ώρα έξω κυκλοφορούσαν περίεργες φάτσες. Αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να γυρίσει πίσω, ή να βρει καταφύγιο σε κάποιο μπαρ. Όσο όμως περπατούσε, δε μπορούσε να βρει κάτι που να μην έχει ύποπτα κόκκινα φώτα στη βιτρίνα.
Όσο αναρωτιόταν, αν τελικά έπρεπε απλά να επιλέξει κάποιο από αυτά στην τύχη ή να συνεχίσει να περπατάει άσκοπα, άκουσε ένα ζευγάρι αντρών να παλεύουν.
Ο κακός φωτισμός τον εμπόδιζε να τους διακρίνει καθαρά
Ακολούθησε τις φωνές «Ετοιμάσου να πεθάνεις, βρωμερό σκουλήκι!»
«Χτύπα, αν είσαι άνδρας!» του απάντησε ο άλλος
ο dimijim έφτασε δίπλα τους μόλις την ώρα που ο ένας τράβηξε το μαχαίρι..
Μόλις τον είδε ο άντρας με το μαχαίρι, γύρισε προς το μέρος του και είπε
«Θες κάτι;»
«Απομακρύνσου από το πτώμα!» είπε με αυτοπεποίθηση ο dimijim
«Καλέ ποιο πτώμα;» «Άσε μας κουκλίτσα μου και αύριο έχω casting! Που θα με πεις και πτώμα!»
«Δηλαδή; Δεν είναι κανένας νέκρος;»
«Κανείς!» απάντησαν εκνευρισμένοι οι δυο άντρες και συνέχισαν τη δουλειά τους…


*Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας της ΣΕ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

TasosZG

Νεοφερμένος

Ο TasosZG αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Τρολλάρει η Μαφία :Ρ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
H απαντησή μου βρίσκεται στο παραπάνω ποστ.


Και εγώ σου απάντησα με επιχειρήματα γιατί έκανα αυτό το οποίο εσύ με κατηγορείς και ούτε σχολιάζεις γιατί συμφώνησες με Samael ώστε να μου δώσεις ψήφο. Αυτά:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
«Δηλαδή; Δεν είναι κανένας νέκρος;»
«Κανείς!» απάντησαν εκνευρισμένοι οι δυο άντρες και συνέχισαν τη δουλειά τους…
ΜΠΡΑΒΟ!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζαξρεμιος

Νεοφερμένος

Ο Μερξαζιος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
δευτερα μερα που δεν εχει πεθανει κανενας

αλλαζω ψηφο σε
DUMENUKE μονο και μονο επειδη ειπε "θα πω το απογευμα" σαν να το εχει σιγουρο οτι θα ζησει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Κυρίες και κύριοι, ο αυτοκράτορας της καταραμένης Πόλης του Παλέρμο καλεί σε επίσημο δείπνο την Himela.
Δε μπορείτε να την ψηφίσετε σήμερα.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 1/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire --> Deutsch... Lover

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover --> DumeNuke

  7. DumeNuke --> Ζαξρέμιος

  8. Emilouko --> DumeNuke

  9. Himela -->DumeNuke

  10. i_lie_us --> aggelogiannos

  11. Ikarionas --> ~Melania~

  12. JKaradakov --> sophie_96

  13. Joaquin --> blue_butterfly

  14. Johnny15

  15. ~Melania~

  16. sophie_96 --> Deutsch... Lover

  17. Soukouu

  18. TasosZG --> DumeNuke

  19. tsarachaf --> JKaradakov

  20. ultraviolence --> tsarachaf

  21. Wild_Boy --> Ζαξρέμιος

  22. Ζαξρεμιος --> DumeNuke



Ψήφοι
5 DumeNuke
2 Deutsch... Lover
2 Ζαξρέμιος
1 aggelogiannos
1 blue_butterfly
1 JKaradakov
1 ~Melania~~
1 sophie_96
1 tsarachaf




Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7


Οριστικές αποχωρήσεις
Samael - [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Κυρίες και κύριοι, ο αυτοκράτορας της καταραμένης Πόλης του Παλέρμο καλεί σε επίσημο δείπνο την Himela.
Δε μπορείτε να την ψηφίσετε σήμερα.

Ω τί τιμή! :thumbsup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Για αρχή. Θα αναγκαστείτε να αρκεστείτε σε ένα πιο απλό ποστ γιατί η διακοπή που μόλις έγινε δε μου επέτρεψε να κρατήσω το ποστ με τις παραθέσεις, παρόλο που το κρατούσα στο notepad. Ξέρω ξέρω, θα πείτε ότι λέω δικαιολογίες κλπ, αλλά αυτό έχω.

Σημείωση νούμερο 1. Ο Σαμαέλ ήταν κρυφός μαφιόζος. Κάτι που σημαίνει ότι δεν γνώρισε κανείς την ταυτότητά του πριν αρχίσει το παιχνίδι. Γεγονός που στα μάτια μου καθιστά όλους αυτούς που ήταν τόσο σίγουροι ότι έχει κακό ρόλο και καυχιούνται τώρα εξαιρετικά ύποπτους. Γιατί όχι να το παινευτώ, αλλά μου κόβει λίγο και δεν μπορώ να δω πώς ακριβώς μπορεί κάποιοι να ήταν τόσο σίγουροι για την ενοχή του. Όχι να τον υποπτεύονται, αλλά να δείχνουν σιγουριά, το τονίζω.

Επιπλέον, τσεκάροντας τα ποστ όσων συμμετείχαν στο αρχικό κύμα για τον Σαμ, παρατήρησα το εξής. Στα περισσότερα ποστ του Κόμφυ στο παιχνίδι ο Καραντάκοβ πηγαίνει και τα σχολιάζει "ανακρίνοντας" τον. (αν μου ζητηθεί, θα τα παραθέσω αργότερα, τώρα δεν προλαβαίνω, γιατί κοντεύει η δολοφονία) Μάλιστα πολύ σύντομα μετά την ψήφο του Ιορδάνη στον Σαμαέλ ακολουθεί και ο Κόμφυ, ενώ δεν τον έχει αναφέρει ποτέ. Να έχουμε ζεύγος μαφιόζου-ΔΑ; Το γεγονός ότι ο Σαμαέλ είναι μαφιόζος το καθιστά τραβηγμένο. Αλλά από την άλλη ο Ιορδάνης τον ψήφισε πρώτος και όλοι ξέρουμε ότι το κύμα το ξεκινά ο δεύτερος και όχι ο πρώτος. Να είναι φανερός και να πήγαινε για ξεκαρφωματική ψήφο; Δε μπορώ να το πω με σιγουριά, αλλά το καταθέτω από τώρα, μαζί και με την ψήφο μου στον JKaradakov, γιατί ειλικρινά αυτή τη στιγμή δε μπορώ να εμπιστευθώ ΚΑΝΕΝΑΝ και θα βασιστώ μόνο στις δικές μου παρατηρήσεις κι όπου με βγάλει

Συνεχίζεται για να προλάβω την δολοφονία...
Άρα με ψηφίζεις λόγω του Comfυ;

Ο dimijim ήταν εκνευρισμένος. Ήταν υπερβολικά νωρίς για να είναι ξύπνιος. «Eileen, ροχαλίζεις!» είπε και πέταξε ένα μαξιλάρι μήπως και σταματήσει. Όταν είδε πως η προσπάθειά του δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, αναρωτήθηκε μήπως θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιήσει το μαξιλάρι για μία πιο … μόνιμη λύση στο πρόβλημα του ύπνου του. Ή θα την σκοτώσω ή θα φύγω από το δωμάτιο, είπε και ντύθηκε βιαστικά.
Η ιδέα του δεν ήταν πολύ καλή. Στο Παλέρμο τέτοια ώρα έξω κυκλοφορούσαν περίεργες φάτσες. Αναρωτήθηκε αν θα έπρεπε να γυρίσει πίσω, ή να βρει καταφύγιο σε κάποιο μπαρ. Όσο όμως περπατούσε, δε μπορούσε να βρει κάτι που να μην έχει ύποπτα κόκκινα φώτα στη βιτρίνα.
Όσο αναρωτιόταν, αν τελικά έπρεπε απλά να επιλέξει κάποιο από αυτά στην τύχη ή να συνεχίσει να περπατάει άσκοπα, άκουσε ένα ζευγάρι αντρών να παλεύουν.
Ο κακός φωτισμός τον εμπόδιζε να τους διακρίνει καθαρά
Ακολούθησε τις φωνές «Ετοιμάσου να πεθάνεις, βρωμερό σκουλήκι!»
«Χτύπα, αν είσαι άνδρας!» του απάντησε ο άλλος
ο dimijim έφτασε δίπλα τους μόλις την ώρα που ο ένας τράβηξε το μαχαίρι..
Μόλις τον είδε ο άντρας με το μαχαίρι, γύρισε προς το μέρος του και είπε
«Θες κάτι;»
«Απομακρύνσου από το πτώμα!» είπε με αυτοπεποίθηση ο dimijim
«Καλέ ποιο πτώμα;» «Άσε μας κουκλίτσα μου και αύριο έχω casting! Που θα με πεις και πτώμα!»
«Δηλαδή; Δεν είναι κανένας νέκρος;»
«Κανείς!» απάντησαν εκνευρισμένοι οι δυο άντρες και συνέχισαν τη δουλειά τους…




*Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας της ΣΕ.
Κάποιος κάνει καλά την δουλειά του. Μπράβο!
Και εγώ σου απάντησα με επιχειρήματα γιατί έκανα αυτό το οποίο εσύ με κατηγορείς και ούτε σχολιάζεις γιατί συμφώνησες με Samael ώστε να μου δώσεις ψήφο. Αυτά:)
Προσθεού δεν συμφωνώ με τον Σάμαελ. Αν είναι δυνατόν να συμφωνίσω με έναν μαφιόζο. Ερμηνεύω τα λεγομενά του σαν μπλόφα, τουλάχιστον αυτά που λέει για εσένα. Εσύ μου λες τα επιχειρηματά σου για τις κινήσεις σου, εγώ τις ερμηνεύω αλλιώς, τι άλλο έχουμε να πούμε, πρέπει να κρίνουν και οι υπόλοιποι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Δεύτερη συνεχόμενη μέρα χωρίς δολοφονία! :happy:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Συνέχεια του προηγούμενου.

Ικαρίωνα, δε μας τα λες καθόλου καλά μου φαίνεται. Αν θέλεις να με κατηγορήσεις, παρακαλώ να το κάνεις σοβαρά κι όχι με 1-2 ποστ από προχθές που δεν έλεγαν και πολλά και μετά παρακαλετά να σ' εμπιστευθούν. Όταν θέλεις να κατηγορήσεις κάποιον, θα πρέπει να το κάνεις σοβαρά, αναλύοντας την σκέψη σου για να μπορεί να σου απαντήσει. Με μισόλογα και τέτοια, είναι να χαμε να λέγαμε. Και δεν αποτελεί δικαιολογία ούτε κατά διάνοια ότι λείπεις και δεν μπορείς να αναλύσεις. Όταν θες να κάνεις κάτι τέτοιο ή το κάνεις τεκμηριωμένα ή καθόλου. Αν ξαναδώ κάτι τέτοιο, αρχίζω να κατηγορώ, γιατί δείχνει μαφιόζικη συμπεριφορά.

Χιμέλα, δε σε ξέχασα. Θεωρώ πάρα πολύ περίεργη τη συμπεριφορά σου και την υπερμέτρη σιγουριά που έχεις για πολλούς εδώ μέσα, αλλά όπως λες μέχρι στιγμής φαίνεται να έχεις βοηθήσει πολύ περισσότερο τους πολίτες απ' ότι εγώ, οπότε χωρίς να σε αθωώνω τελείως δεν το τραβάω για την ώρα.

Και απέτυχε ξανά η δολοφονία. Θα κάνω wild guess και συγχωρέστε με. Η μάγισσα σώζει μέχρι τις 12:55. Θεωρώ πολύ πιθανό να αποφάσισε να σώσει η μάγισσα μετά την τυμβωρυχία για να πατήσει την μαφία κάτω, τώρα που είναι ήδη πιεσμένη από την αποχώρηση του Σαμαέλ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
leeeeel καλο το aim της μαφιας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
«Κανείς!» απάντησαν εκνευρισμένοι οι δυο άντρες και συνέχισαν τη δουλειά τους…

Χαχαχαχα, τέλειαααααα. :happy:

Κυρίες και κύριοι, ο αυτοκράτορας της καταραμένης Πόλης του Παλέρμο καλεί σε επίσημο δείπνο την Himela.

Δε μπορείτε να την ψηφίσετε σήμερα.

Χιμέλα κράτα μας και εμάς τίποτα να φάμε, ούτε πρωινό δεν έφαγα ακόμα.:morning1:
Πάω να τσεκάρω ποστς του Σάμαελ και να φάωωω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,869 μηνύματα.
Για αυτούς που έχουν ψηφίσει ντοιτς: Ο σαμαελ (που ήταν μαφιόζος) ψήφισε πρώτα τζόνυ και μετά ντοιτς τη στιγμή της αλλαγής ψήφου. Αυτό μού δείχνει οτι δεν τον ένοιαζε οποιοσδήποτε και να φύγει από τους δύο, οπότε αποκλείω σχεδόν πια την ντοιτς να είναι μαφιόζα.

Σκεφτείτε το.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Ριρικα θα παραθεσω συγκεκριμένα μολις βρω υπολογιστή. Τι επιτυχία ήταν και αυτή η δολοφονια γελαω με τη μαφια χαχαχα :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Άρα με ψηφίζεις λόγω του Comfυ;

Σε ψηφίζω λόγω του τρόπου που απευθύνεσαι στον Κόμφυ, επειδή μου φαίνεται παράξενος και πολύ χαρακτηριστικός για μαφιόζο που πάει να καθοδηγήσει ΔΑ. Ξέρω ότι πιάνομαι από λεπτομέρεια, αλλά όπως είπα, δεν εμπιστεύομαι κανέναν αυτή τη στιγμή. Οπότε θα το ρισκάρω να πάω σε κάτι που παρατήρησα εγώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top