Palermo #44 - Lord of the Rings

Ψηφοφορία Τρίτη 3/8 - Ποιός θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 7)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,239 μηνύματα.
Τάσο, ήρθες να δείξεις αθωότητα τώρα που δεν κινδυνεύει ο Δημήτρης; :whistle:

@Libertus

Δεν μπορώ να καταλάβω αν η ψήφος σου έχει γίνει για κάποιο λόγο και γιατί σε παίχτη που είπε ότι θα λείψει απο την ψηφοφορία;

Σπαζοκεφαλιάζω πραγματικά.
Την είχα κατηγορήσει, πριν πει ότι θα φύγει... δεν είχα κάποιο ύπουλο σκόπο, όπως το να μην υπερασπιστεί τον εαυτό της, άλλωστε θεωρητικά ζημιά σε εμένα έκανα που άλλαξα ψήφο. Και δεν το έκανα με σιγουριά, απλά τη θεωρώ νο1 ύποπτη αυτή τη στιγμή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,986 μηνύματα.
Γνώμη μου είναι οτι ο Libertus έχει δείξει οτι είναι με τους πολίτες. Προτείνω στους πολίτες να τον υπερασπιστούμε. Σίγουρα αυτή η αλλαγή κι η σιγουριά του από κάπου θα προκύπτουν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
άλλωστε θεωρητικά ζημιά σε εμένα έκανα που άλλαξα ψήφο.
Αυτό ακριβώς είναι το πιο περίεργο της υπόθεσης. Μόνο μια περίπτωση μπορώ να σκεφτώ γτ να θέλεις τόσο πολύ να το κάνεις αυτό.

Και δεν το έκανα με σιγουριά, απλά τη θεωρώ νο1 ύποπτη αυτή τη στιγμή.
Όχι με σιγουριά αλλά με κάρτα.
Τι να πω, μας περιμένουν 20-30 δύσκολα λεπτά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Τάσο, ήρθες να δείξεις αθωότητα τώρα που δεν κινδυνεύει ο Δημήτρης; :whistle:[...]
εγω; ήρθα να δειξω αθωοτητα; πώς; εξηγησα γιατι ψηφισα το δημητρη. Θα μπορουσα καλλιστα να ψηφισω εσενα αλλα δεν το κανω γιατι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ για το τι ρολο βαρας. Σ'αρεσει; Καλώς.. Δε σ'αρεσει; deal with it.


και πως ακριβως δεν κινδυνευει ο δημητρης ενω τον βαζω σε 3πλη ισοψηφια; wtf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Δεν υπάρχει περισσότερο ή λιγότερο χρήσιμος ρόλος στη μαφία. Όλοι μαφιόζοι είναι. Και στη μαφία τα νούμερα είναι τρομερά σημαντικά. Δε θα άφηναν στον πρώτο γύρο 2 μαφιόζους να είναι έτοιμοι να φύγουν. Θα έπεφταν να ψηφίσουν κάποιον άλλον δυναμικά ώστε να σώσουν τους μαφιόζους τους. Γιατί κολλάς σε μια τόσο απειροελάχιστη πιθανότητα (να είναι η σπαι και ένας ακόμα στη χτεσινή σέντρα μαφιόζοι) και δε βλέπεις την εμφανέστατη επιλογή οτι και οι 4 εκείνη την ώρα ήταν αθώοι και γι' αυτό κανείς δεν πήγε να τους σώσει; Μήπως δε σε συμφέρει να δεις αυτή την επιλογή;



Πολλοί έχουν αρκετά ποστ και πολλοί έχουν μιλήσει αρκετά (κι εγώ μαζί). Όλοι πόρνες είμαστε;:P

Για την αποκάλυψη ρόλων απάντησα στο δημήτρη πιο πάνω.



Λολ σε ποιον να παίξω νεκροφάνεια χτες που κινδύνευα; Αφού δεν είχε πεθάνει κανείς ακόμα! Κλερ, συγκεντρώσου!:whistle:



Οι πολίτες δεν πρέπει να παρακολουθούν σαν θεατές. Πρέπει τα συμπεράσματα που βγάζουν να τα μοιράζονται, να προσπαθούν να δώσουν και να πάρουν στοιχεία. Σα θεατές μένουν οι μαφιόζοι που βλέπουν 4 πολίτες να κοντεύουν να φύγουν κι αυτοί τρίβουν τα χέρια τους.



Συζητώ ήδη για αρκετούς από αυτούς. ;)

Επίσης θα σε παρακαλούσα αντί για νουμεράκια να κάνεις quote, μπερδεύομαι με τα νουμεράκια και με τα τόσα ποστ που γίνονται θα χαθούμε.:redface:



Αυτό πρώτη φορά το ακούω...:eek:
Σταματώ λοιπόν τα νουμεράκια, είναι που δεν ξέρω πως να κάνω πολλαπλή παράθεση σε ένα και μοναδικό ποστ.:redface:
Γιατί να μην κολλήσω δηλαδή σε μια πιθανότητα που εσύ θεωρείς απειροελάχιστη; Συμβαίνουν και τέτοια ξέρεις καμμιά φορά, εγώ πάντως το θεωρώ πολύ πιθανό.
Την ώρα που κοίταξα τα ποστ, εκείνος είχε σημαντικά περισσότερα από κάθε άλλον. Τώρα το πόσο αυτό τον κάνει πόρνη, ή μαφία, ή οτιδήποτε άλλο δεν ξέρω να σου πω. ΄Οπως είπα και νωρίτερα ακόμα ψάχνομαι, ίσως να μην το κάνω με τον καλύτερο τρόπο μια και δεν παύω να είμαι πρωτάρα. Ξέρεις καλά πόσες μέρες έπαιξα στο προηγούμενο και από αυτές τις περισσότερες προσπαθούσα να σώσω τον εαυτό μου και να μείνω περισσότερο για να μεταφέρω στους πολίτες αυτά που είχα μάθει. Απλά μου φάνηκε κάπως η συμπεριφορά του και οι κατηγορίες του για πρώτο γύρο, αυτό είναι όλο.
Δεν είπα πως έπρεπε να παίξεις εχθές την νεκροφάνεια, είπα μόνο πως σήμερα που την έπαιξες δεν κινδύνευες, μην αλλοιώνεις τα λόγια μου γιατί μπαίνεις στο στόχαστρό μου.
Συμφωνώ πως οι πολίτες δεν παίζουν σαν θεατές και συνεισφέρουν στο παιχνίδι, όταν έχουν όμως κάτι να συνεισφέρουν και μια και ακόμα (επιμένω εγώ) είμαστε στην αρχή το μόνο που έχω είναι υποψίες και θεωρίες. Δεν βλέπω τον λόγο να τις μοιραστώ και ίσως να βάλω στο στόχαστρο άτομα που μπορεί να είναι αθώα. ΄Η ακόμα χειρότερα, να αθωώσω άτομα που ίσως αποδειχθούν ένοχα.


Και για την Κλαιρ, τι λες; Πώς σου φαίνεται ότι γράφει επιθετικά στη Himela και υπερασπίζεται εσένα, όταν ξέρουμε όλοι ότι η Himela είναι αθώα;
Εδώ κάνεις λάθος Χάρη, δεν ξεκίνησα εγώ επίθεση στην Himela, αλλά εκείνη σε εμένα. Εγώ σήμερα σχολίασα κάποια πράγματα όπως και το ότι έπαιξε την νεκροφάνεια γιατί θεώρησα πως ήταν πολύ νωρίς. Εχθές παρ' όλο που με ψήφισε κιόλας, δεν είπα τίποτα για εκείνη.

Το ότι γράφει επιθετικά στη Σύλβια δε μου αρέσει αλλά ίσως να προσπαθεί να την τεστάρει για να βεβαιωθεί ότι είναι απολύτως αθώα. Δεν ξέρουμε όλοι ότι η Σύλβια είναι αθώα, θα το ξέραμε αν έριχνε ΑΔ ή αν έρθει η άλλη Νεκροφάνεια από σίγουρο Μαφιόζο. Μην παρερμηνεύσεις αυτό που λέω, δε λέω ότι η Σύλβια είναι ένοχη. Στα δικά μου μάτια είναι κατά 95% αθώα. Στης Claire μπορεί να είναι λιγότερο και να το ψάχνει.
Για το ότι αθωώνει εμένα, είναι σίγουρα απ αυτές που διάβασαν όλα τα post μου, γιατί σίγουρα αυτό δεν το έχουν κάνει όλοι και μπορεί να πείσθηκε για την αθωότητά μου. Αυτό βέβαια δεν την κάνει σίγουρα αθώα. Μπορεί απλά να θέλει να κρυφτεί πίσω μου, όταν αποδειχθώ αθώος.
Για να μην τα μπερδεύω όμως, αυτό που λέω, δεν είμαι σίγουρος για το ρόλο της Claire. Θέλω περισσότερο χρόνο να μελετήσω τα post της, με καθαρό μυαλό και να δω πώς θα παίξει και τη νύχτα. Δεν αποκλείω κανένα ενδεχόμενο ακόμη.


Εγώ διαφωνώ, η αποκάλυψη του Δημάρχου στον πρώτο γύρο είναι πολύ κακή κίνηση. Τα έχω πει και ξαναπεί, δε θα τα αναλύσω κι εδώ, όποιος θέλει μπορεί να βρει τα post μου και να κρίνει από μόνος του.
Εδώ να σου πω πως δεν σε αθωώνω καθόλου, όπως και δεν σε ενοχοποιώ. Δεν έχω αρκετά στοιχεία για να κάνω είτε το ένα είτε το άλλο. Κατά συνέπεια δεν προσπαθώ να κρυφτώ και πίσω σου όταν και αν με το καλό αθωωθείς από τους υπόλοιπους.
Τα ποστ σου τα διάβασα αρκετά καλά και το μόνο που είπα είναι πως σε αρκετά σημεία συμφωνώ μαζί σου στο πως παίζουμε το παιχνίδι. Ούτε στο πως ψήφισες, ούτε στο πως υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου.
Και ναι, τελικά και σε αυτό το τελευταίο συμφωνώ μαζί σου, πιστεύω γενικώτερα πως δεν πρέπει να αποκαλύπτουμε ρόλους, ειδικά τόσο νωρίς και ειδικώτερα για την αποκάλυψη του Δημάρχου.

Θα ξαναπώ για άλλη μια φορά πως ακόμα δεν έχω καταλήξει σε συμπεράσματα, ψάχνομαι αλλά δεν θεωρώ σωστό τις υποψίες μου να τις κάνω γνωστές στους υπόλοιπους γιατί δεν είναι σίγουρο πως είναι και σωστές.
Γενικά, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, οι μέρες Δευτέρα και Τρίτη είναι αρκετά δύσκολες για μένα και με αρκετές εξωτερικές υποχρεώσεις. Μόλις τελειώσω το ποστ μου θα στρωθώ να διαβάσω σχολαστικά τα γραφόμενα κάποιων που μου έχουν τραβήξει την προσοχή, ή έχουν υποδειχθεί από άλλους μήπως και σχηματίσω κάποια γνώμη.
Οπότε για την ώρα θα ψηφίσω τον Σπυράκο κι εγώ, μια και δεν κινδυνεύει να βγει από το παιχνίδι για να μην γίνω αιτία να φύγει κάποιος απόψε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,986 μηνύματα.
Επίσης, παρακολουθήστε την Κλερ που δεν έχει ψηφίσει ακόμα ενώ τόσες ώρες μιλάμε και είχε όλο το χρόνο (δεν έλειπε δηλαδή αφού μιλούσαμε). Για να δούμε ποιον θα ψηφίσει τελευταία στιγμή κι αυτή..:whistle:

Edit: τώρα είδα οτι ψήφισε Σπυράκο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Συνοπτικά:
1. Libertus
Νομίζω είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο dimijim δεν είναι συνασπισμένος με τους πολίτες. Ωστόσο, δεν ξέρω αν έχει και νόημα να τον βγάλουμε, γιατί αυτή η τόσο απροκάλυπτη κίνηση με κάνει να πιστεύω ότι είναι ΔΑ ή πόρνη. Εγώ τον ψήφισα για να κάνω τετραπλή ισοψηφία και να κόψουμε αντιδράσεις και αυτός αποφάσισε με το έτσι θέλω ποιος θα βγει. Σε άγχωσε η ισοψηφία, Δημήτρη;
Τελευταία στιγμή αλλάζεις την ψήφο σου στον dimijim. ΑΝ είσαι συνασπισμένος με τους πολίτες και ΑΝ ο dimijim είναι ΔΑ/Πόρνη, γιατί να κάνεις τετραπλή ισοψηφία το τελευταίο λεπτό? Το σενάριο του Δημήτρη περί αποκαλύψεως του Δημάρχου είναι πάρα πολύ βάσιμο για να το βαφτίσουμε αποκύημα της φαντασίας του. Και, όπως ανέφερε πολλάκις, η αποκάλυψη του Δημάρχου βοηθάει μόνο τη μαφία. Εκτός αυτού, το βασικότερο επιχείρημα περί της ανοχής του dimijim ποιο είναι? Ότι προσπάθησε να σώσει τον εαυτό του και για αυτό άλλαξε την ψήφο του?

2. Αποχώρηση της Nefeli Graf:
"Κακό kill" όπως θα χαρακτήριζε ο αγαπητός Δικηγόρος του #43. Προσωπικά πιστεύω ότι ήταν λογική επιλογή για τη μαφία. Χαμηλή συμμετοχή στο παιχνίδι, δεν ρίχνει χαακτηρισμούς/δεν τραβάει τα βλέμματα, άρα θα ήταν δύσκολη αποχώρηση με ψηφοφορία. Εκτός αυτού, η δολοφονία της δεν μας δίνει κάποιο στοιχείο... Οπότε αποτελούσε ένα εύκολο θύμα για την πρώτη νύχτα, μια σχετικά ασφαλής αποχώρηση.

3. Ψήφος Guest 278211 σε εμένα:
Για να επιστρέφεις από τη χώρα των φαντασμάτων και να αλλάζεις την ψήφο σου σε μένα, όταν η μόνη μου συνεισφορά είναι το post-εικασία γύρω από το τρίπτυχο Libertus/dimijim/JKaradakov, σημαίνει ότι έχεις βάσιμες αμφιβολίες περί της ενοχής αυτών. Δεδομένου ότι κυρίως τάχθηκα κατά του Libertus, θεωρώ ότι τον συγκεκριμένο πας τόσο πολύ να προστατέψεις. Πώς είσαι τόσο σίγουρη για την ενοχή του, όταν έχουμε τη θεωρία του dimijim περί Δημάρχου, ώστε να είναι τόσο σημαντική για εσένα η αποχώρησή μου? Το φαντάζομαι ότι δεν τον έχεις σε ιδιαίτερη εκτίμηση, λόγω του ότι εξ αίτιας του αποχώρησες, αλλά σε παρακαλώ κάνε κινήσεις βάση λογικής και όχι συναισθήματος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 02/08
  1. bilire -----> Σπυρακος (^^)
  2. Claire Rentfield -----> Σπυρακος (^^)
  3. Deutsch… Lover -----> Μάιρα
  4. dimjim -----> Libertus
  5. DumeNuke -----> Libertus
  6. Himela ----->Deutsch... Lover
  7. JKaradakov ----->dimijim
  8. kleop -----> bilire
  9. Libertus ----->Deutsch… Lover (x2)
  10. methexys -----> bilire
  11. Guest 278211 -----> DumeNuke
  12. Totaled -----> Mάιρα
  13. ultraviolence -----> Libertus
  14. Wild_Boy -----> ultraviolence
  15. Mάιρα -----> methexys
  16. Σπυράκος (^^)
  17. Τάσος97 -----> dimijim


Ψήφοι
3 Libertus
3 Deutsch... Lover
2 bilire
2 dimijim
2 Mάιρα
2 Σπυρακος (^^)
1 ultraviolence
1 methexys
1 DumeNuke


Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08



Οριστικές Αποχωρήσεις
-----



Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
ΟΠΑ τωρα ειδα πως με την αλλαγη της χιμελας εχει 2 ψηφους ο δημητρης... αλλαγη σε bilire
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 02/08
  1. bilire -----> Σπυρακος (^^)
  2. Claire Rentfield -----> Σπυρακος (^^)
  3. Deutsch… Lover -----> Μάιρα
  4. dimjim -----> Libertus
  5. DumeNuke -----> Libertus
  6. Himela ----->Deutsch... Lover
  7. JKaradakov ----->dimijim
  8. kleop -----> bilire
  9. Libertus ----->Deutsch… Lover (x2)
  10. methexys -----> bilire
  11. Guest 278211 -----> DumeNuke
  12. Totaled -----> Mάιρα
  13. ultraviolence -----> Libertus
  14. Wild_Boy -----> ultraviolence
  15. Mάιρα -----> methexys
  16. Σπυράκος (^^)
  17. Tάσος97 -----> bilire


Ψήφοι
3 Libertus
3 Deutsch... Lover
3 bilire
2 Mάιρα
2 Σπυρακος (^^)
1 ultraviolence
1 methexys
1 DumeNuke
1 dimijim

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08



Οριστικές Αποχωρήσεις
-----



Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

bilire

Νεοφερμένος

Η bilire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 74 μηνύματα.
libertus
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Deutsch… Lover
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 02/08
  1. bilire -----> Libertus
  2. Claire Rentfield -----> Σπυρακος (^^)
  3. Deutsch… Lover -----> Μάιρα
  4. dimjim -----> Libertus
  5. DumeNuke -----> Libertus
  6. Himela ----->Deutsch... Lover
  7. JKaradakov----->Deutsch... Lover
  8. kleop -----> bilire
  9. Libertus ----->Deutsch… Lover (x2)
  10. methexys -----> bilire
  11. Guest 278211 -----> DumeNuke
  12. Totaled -----> Mάιρα
  13. ultraviolence -----> Libertus
  14. Wild_Boy -----> ultraviolence
  15. Mάιρα -----> methexys
  16. Σπυράκος (^^)
  17. Tάσος97 -----> bilire


Ψήφοι
4 Libertus
4 Deutsch... Lover
3 bilire
2 Mάιρα
1 Σπυρακος (^^)
1 ultraviolence
1 methexys
1 DumeNuke


Η Χώρα των Φαντασμάτων
Nefeli Graf - Δολοφονία 02/08



Οριστικές Αποχωρήσεις
-----

Απουσίες
Σπυράκος #1


Λοιπές Ενέργειες Παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Νεκροφάνεια από Himela
Ενεργοποίηση Κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Libertus
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Μετά από την περίοδο παράτασης, ισοψηφούν οι Libertus & Deutsch... Lover και πηγαίνουμε σε δημοσκόπηση. Όσοι δεν ψηφίσετε, δεν παίρνετε απουσία, εφ' όσον έχετε ψηφίσει κανονικά.
Θα προστεθεί δημοσκόπηση.
Οι ψήφοι που διαγράφηκαν, όπως πάντα, δε μπορούν να σχολιαστούν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Οκ. Η κρίσιμη ερώτηση:
Bilire, θες να σώσεις τον εαυτό σου, δεκτό. Έχεις δύο επιλογές για να αλλάξεις την ψήφο σου, τον Χάρη και τη Ντοιτς. Με ποιο κριτήριο επιλέγεις Χάρη κι όχι Ντόιτς; :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΙΔΕΣ ΜΟΥ: Η δημοσκόπηση λήγει στις 21:26
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,239 μηνύματα.
Λοιπόν, ας ξεφορτωθούμε πρώτα την Deutsch και μετά ας βγάλουμε και αυτούς τους 2. Κρίμα που δεν είναι η bilire στην ισοψηφία, γιατί την θεωρώ πιο ύποπτη από την Deutsch. Παρά ταύτα, σ' ευχαριστώ πάρα πολύ, Ιορδάνη, είσαι Θεούλης. :redface:


Guest 278211: Ή είσαι η πιο άχρηστη πολίτης ή είσαι η πόρνη. Κανόνινε κι εσύ την πορεία σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Συμπληρωματικά στο μήνυμα του από πάνω: γιατί 20:09;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,986 μηνύματα.
Προς ΣΕ: Ψηφίζουμε αυτόν που θέλουμε να αποχωρήσει; Θα ήταν καλό να διευκρινιστεί στη δημοσκόπηση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Προς ΣΕ: Ψηφίζουμε αυτόν που θέλουμε να αποχωρήσει; Θα ήταν καλό να διευκρινιστεί στη δημοσκόπηση.

Πάντα έτσι γίνεται! :P

Ναι, ψηφίζετε αυτόν που θέλετε να αποχωρήσει!

Δεν είστε υποχρεωμένοι να ψηφίσετε, δε θα πάρετε απουσία δηλαδή, αν δεν το κάνετε.

Όσοι δεν ψηφίσατε μέσα στη μέρα, έχετε πάρει απουσία και δεν μετέχετε.

Η δημοσκόπηση κλείνει στις 21:26
Τα γράφω για να είναι μαζεμένα!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top